Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי מקרה ממש חמור החורף(:roll: ) הזה,

יובש מטורף עם כתמים לבנים וסדקים על סדקים. פעמיים השתמשתי בHand Balm של Flexitol וכמו קסם זה עבר.

הידיים היו במצב כזה שהעירו על זה לא פעם ולא פעמיים על המצב הגרוע של העור. כל דיבור כזה או אחר מעלה קונוטציה של -:sissies: אז החלטתי לשים לזה סוף ולמנוע הערות כאלו. אזהרה- מותיר ריח חריף של קרם ידיים, שלא יהיו ל(א)נשים קונוטציות שליליות :lol: .

*אני לא רופא וזוהי אך ורק המלצה.

ערב טוב,

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקרם של ניטרוג"ינה,לבן עם פקק כחול,60 שקל בסופר פארם,הכי יעיל שיש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
כמו כל חורף מאז השיחרור מהצבא, אני סובל מיובש רציני בידיים עד כדי חתכים ודם :cry: (אולי יש כאן עילה לתביעה).

לא עוזר כלום, ניסיתי כמה וכמה קרמים, ביניהם, "ד"ר פישר"U Lacit 10% קרם פורטה טיפולי. נספג מהר וטוב ואולי עוזר מעט, אך שורף בטירוף, ממש בטירוף! גם מה שהוא משפר אחרי כמה שעות בחוץ או אחרי מגע במים (אני מייבש את הידיים אחרי, כמובן) המצב חוזר לקדמותו ואפילו מחמיר. עוד קרם שניסיתי נקרא "דרמסילק" של חברת "כצט" גם עוזר בקטנה אבל לא נספג בשיט ושאני אומר לא נספג, זה ממש לא נספג. גם אחרי 5 שעות. עוד נסיון לא מוצלח, היה עם קרם של NIVEA שמשום מה התחילה לי פריחה בידיים אחרי שהשתמשתי בו. למרות שהוא דיי עזר ונספג והכל.

אולי לכם יש נסיון והמלצות למוצרים נוספים שלא ניסיתי והתגלו כאפקטיביים.

אשמח לכל עזרה ועצה שהיא שתשפר את המצב.

שיבוא כבר הקיץ למען השם! :|

שלום רב !

אני סובל מבעייה זהה, שמוחשית יותר בבוהן ימין, יובש עד לסדקים חתכים עמוקים ודימום.

בשנים האחרונות אני משתמש בלקטופיל של חברת כצט, מומלץ בחום, מורגשת הקלה משמעותית, בשימוש אינטסיבי ביום ובלילה לפני השינה.

לצערי ביום אני שוטף ידים מספר פעמים רב ביום, ובמים קרים, ולכן הכאבים ביום הם בלתי נסבלים, אינני מסוגל לעבוד עם כפפות, וזה בלתי מעשי לעבוד עם כפפות דקות ככל שיהיו.

לאחרונה עברתי בהמלצת רוקחת בבית מרקחת של כללית, לקרם ידים,יו לקטין של דוקטור פישר, קרם ידים טיפולי, לעור יבש במיוחד, סדוק ומחוספס.

אני חייב לציין שיש רמה מסוימת של שיפור לעומת לקטופיל, אם כי הוא יקר יותר, למרות מבצע הנחות.

את לקטופיל ניתן להשיג במחיר מבצע של 19 שקל ברשת סופר פארם, מחיר מבצע, מומלץ בחום.

שני משחות הידים מגיעות באריזות של 100 מ"ל.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
הקרם של ניטרוג"ינה,לבן עם פקק כחול,60 שקל בסופר פארם,הכי יעיל שיש.

+1 לקרם הנורבגי.

קרם מעולה, רק שומני מאוד.

גם אני וגם אשתי כל חורף משתמשים בו - לשנינו יש יובש בידיים, לפעמים גם סדקים קטנים ומציקים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יובש מטורף עם כתמים לבנים וסדקים על סדקים. פעמיים השתמשתי בHand Balm של Flexitol וכמו קסם זה עבר.

אחד מהקרמים הטיפוליים שקניתי, לי זה לא עזר בכלל, לעומת הקרם של DOVE שיש לי.

פורסם
+1 לקרם הנורבגי.

קרם מעולה, רק שומני מאוד.

גם אני וגם אשתי כל חורף משתמשים בו - לשנינו יש יובש בידיים, לפעמים גם סדקים קטנים ומציקים.

אני גם סובל בחורף מיובש רציני בידיים, והניוטרוג'ינה הוא הכי יעיל. הוא סמיך מאוד, אבל גם יעל מאוד.

בד"כ יש עליו מבצעים בסופר-פארם, ב 20 ש"ח לשפורפרת, שאומנם היא קטנה, אבל בגלל סמיכות החומר

זה מספיק להרבה זמן.

בלי קשר, אם זה מגיע למצב של חתכים ודם, הייתי ניגש לרופא עור, כמו שהמליצו לך.

למי שדיבר על אסטמה של העור, זה משהו אחר לגמרי, ומופיע בעיקר על העור של הגוף עצמו,

ולא על כפות הידיים. יש משחות של חברה בשם א-דרמה, שעוזרים מאוד להעלים את זה,

במיוחד אם ישר שזה מופיע מתחילים את הטיפול. לצערי שתי הבנות שלי סובלות מזה,

מכאן הנסיון.

פורסם

טוב, רכשתי Flexitol קרם ידיים. אחרי שימוש אחד, רואים שיפור משמעותי, בלי תופעות לוואי.

הקרם נספג במהירות, בעל ריח סביר ולאחר שימוש אחד חזר לי הצבע לידיים.

תודה רבה אנשים!

נ.ב - אלעד, אני אעביר את התמונה לחברה שלי ואעדכן אותך, אם יהיה במה.

פורסם

נו... מי קונה בסופרפארם?

לפחות בירושלים יש כל מיני מתחרים לרשת הסופר-יקרה הזאת,

זה מגיע לפעמים לחצי מחיר.

עוד משהו יעיל להפליא אך לא נוח - וזלין טהור, או פטרוליום ג'לי למי שמתעקש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אולי תצחקו אולי לא, אבל שמן זית איכותי יעשה את העבודה באופן פלאי. שמן זית איכותי לא יהיה שמנוני, ייספג היטב בעור ואף יזין את העור יותר מכל קרם כזה או אחר.

מניסיון. הטיפוח היומיומי של כל בנות המשחה שלי מבוסס על שמן זית, והעור שלהן נראה מדהים.

אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אני כרגע נמצא בקנדה, ופה לכולם יש ידיים יבשות וסדוקות. אני עובד בחברה שמוכרת מוצרים של ים המלח (פרימייר) וכל מי שמנסה את המוצרים נשאר מאוד מאוד מרוצה, שימוש במלח מוריד את כל העור המת ולאחר מכן קרם הידיים נועל את כל הגודנס בפנים ומונע מהעור להתייבש שוב. המלח מגיע בקופסה של כמעט חצי קילו (425 גר') ואמור להספיק ליותר משנה בשימוש של פעם בשבוע, חצי כפית לכל הגוף חוץ מהפנים (הוא גס מידיי לשימוש בפנים), אם הבעיה אצלך היא רק בידיים יספיק לך אפילו פחות. הקרם מגיע בשפורפרת כחולה והוא מכיל בערך 250 מ"ל והוא לשימוש פעם ביום.

*אני ממש לא מאלה שממליצים על מוצרים של החברה שבהם הם עובדים כמו הרבה אנשים. אני אומר את זה מתוך נסיון על עצמי (מן הסתם ניסיתי את זה כמה פעמים) ומצפייה באנשים שניסו את זה מולי והיו מאוד מופתעים מהתוצאות.

לא ראיתי את המוצרים של החברה נמכרים בארץ, ראיתי אותם רק פעם אחת ב"עגלה" באיזה קניון בתל אביב. אני מניח שחיפוש באינטרנט יניב תוצאות.

פה המלח נמכר 50-80$ (תלוי בכישורים של המוכר, עגלות, אחרי הכל)

והקרם ב15-30$

אני מאמין שבארץ תוכל למצוא את אות דבר בהרבה פחות

** לא מנסיון, אבל אני לא יכול לאשר או לשלול מוצרים של חברות אחרות. מה שכן, יש לא מעט פידבק שלילי עליהן.

*** מיותר לציין כמובן שאני לא מרוויח שום דבר מהפרסום או מזה שתקנה או לא תקנה את המוצר

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...