Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקרי הקבוצות 2012 - מכוניות סאלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזו מכונית אתם מעדיפים?  

111 הצבעות

1. 1. איזו מכונית אתם מעדיפים?

• אודי A6
      21
    • ב.מ.וו 5
      30
    • קאדילק CTS
      3
    • קרייזלר 300
      2
    • אינפיניטי M
      9
    • יגואר XF
      36
    • לקסוס GS
      1
    • מרצדס E קלאס
      8
    • וולוו S80
      1

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה לינק לסקר הקודם

מדובר על קבוצת מכוניות הסאלון שנמכרת בארץ במחירים של 300-500 אלף שקלים לערך (יש הפרשים גדולים בין גרסאות בסיס לגרסאות העל). אתם מוזמנים להתעלם מגרסאות קצה שעולות משמעותית יותר, כמו למשל גרסאות AMG או M. שימו לב שיש כאן כמה מתחרות שלא נמכרות עדיין בארץ (כמו לקסוס GS החדשה או קרייזלר 300) אבל יגיעו בחודשים הקרובים.

המשימה פשוטה מאוד - בחרו את המכונית שאתם מעדיפים מבין המתחרות. זו יכולה להיות המכונית הכי יפה לדעתכם, הכי טכנולוגית או הכי מעניינת - מה שבא לכם. אתם מוזמנים גם להגיב ולספר לנו מדוע בחרתם דווקא בה. הבחירה מוגבלת למכונית אחת לכל גולש, אז ביחרו בחוכמה!

תודה ל-netcarshow.com על התמונות...

בחירה נעימה!

אודי A6

audi_a6.jpg

ב.מ.וו 5

bmw_5.jpg

קאדילק CTS

cadillac_cts.jpg

קרייזלר 300

chrysler_300.jpg

אינפיניטי M

infinity_m.jpg

יגואר XF

jaguar_xf.jpg

לקסוס GS

lexus_gs.jpg

מרצדס E קלאס

mercedes_e.jpg

וולוו S80

volvo_s80.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בחרתי בXF מבית יגואר ,אקסלוסיבית,נאה מאוד לטעמי,משדרת אלגנטיות וספורטיבית באחד.

ידוע לי כי הדגם עבר מתיחת פנים ודברים מעט השתנו מלפני המתיחה אך הוא היה בעל יכולות והתנהגות לא רעה.

בקטגוריה העליונה הXJ בכלל מעוצבת מדהים!!!(אך זה לסקר אחר).

די נמאס לראות את העיצובים החוזרים של אודי למרות הטאצ' הרענן שהם מספקים בכל מתיחה וחידוש.

הM של אינפיניטי חסרת הופעה או עיצוב מושך,הלקסוס גם כן פושרת למרות מתיחת הפנים ששוברת את העיצוב השמרני במקצת.

פורסם

למרות שמתיחת הפנים עשתה רק טוב לXF, היא עדיין לא יפה כמו הXJS (שתהיה הבחירה שלי בסקר הבא).

אני אלך עם הA6. עושה את זה הכי טוב לדעתי. מרווחת ונוחה, אבזור עשיר (כמו כל השאר פחות או יותר) רק שהוא נוח מאוד לתפעול. לדעתי הגרסה האחרונה גם נראית כאילו יצא מסרט מדע בדיוני עם תאורת הLED הזו.

!AWDSOME

פורסם

ה-A6, ללא ספק. לדעתי מספקת את התמורה הטובה ביותר בקטגוריה. מתנהגת לא רע (ע"פ מבחנים כמובן, לא נסיון אישי :D), מאובזרת ונראית מצויין.

אגב, כשאתה מוסיף את הקרייזלר 300 כמכונית שתגיע בקרוב, זה אומר שנראה אותה תחת יבוא של מכשירי תנועה?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יגואר. גם כי יש שם מוסיקה טובה, וטלוויזיה מצוינת, אנשים יותר אדיבים; וגם כי אני רוצה חוגת הילוכים שעולה מעצמה כשאני מניע את הרכב :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
איך ה300 מצאה את עצמה ברשימה הזאת? בשוק בו היא מיוצרת היא מתחרה בסגמנט הקטן יותר, אותו הדבר לגביי הCTS.

אם כבר, ה-300 אפילו יותר גדולה ממכוניות הסאלון הגרמניות, למשל. זה שהיא זולה ו"פשוטה" יותר זה משהו אחר.

ה-CTS היא באותו הסגמנט ובערך באותם הממדים. זה שגם היא זולה יותר זה... גם משהו אחר. :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...