Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמיד לפני שאני הולך להופעה של אמני עבר, אני בודק ביו-טיוב איך הם נשמעים בהופעות האחרונות, האמת לא נשמע כ"כ טוב (וגם לא כ"כ נראה, אבל זה נושא לדיון #מי_זאת_המפלצת_על_הבמה_שאכלה _את_אקסל_רוז?).

התרגיל הידוע הוא סולו גיטרות/תופים ארוכים כאורך הגלות כי פרקינסון מגיע הרבה יותר מאוחר מאיבוד גמישות ווקלית.

בכל מקרה, מי שהולך, שיהנה, אני בכל רגע בכל שעה את הכסף שלי אשים על אירוסמיט', אם כבר להקת רוק בנות, שיהיה בקטע של FUN, לא בקטע של "אנחנו מה זה קולים", אבל עושים רוק של ילדות :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=IMKekmmk1Hg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני גם רוצה ללכת להופעה,

ברינג זה 790 שח - קצת יקר.. ו VIP שכולל אוכל ושתיה 1300 שח!

אחותי הגדולה ואני גדלנו עליהם. חולים עליהם..

ממש מקווה שיעשו הוזלה או משהו כזה.

פורסם

רינג, שמינג, VIP... קנה ב 250 שקל, תביא חברה, שמיכה קטנה, כמה בירות, איזה ג'וינט שניים ותשחזרו סצינות מוודסטוק (בעדיפות בלי הגליצות בוץ).

מי צריך יותר מזה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
רינג, שמינג, VIP... קנה ב 250 שקל, תביא חברה, שמיכה קטנה, כמה בירות, איזה ג'וינט שניים ותשחזרו סצינות מוודסטוק (בעדיפות בלי הגליצות בוץ).

מי צריך יותר מזה?

לא חושב שמתאים לי חבורות של צעירים נדחקים לידי.

אני רוצה להיות כמה שיותר קרוב. אבל המחירים הזויים.

מישהו יודע אם יש הנחות? חבר,מצר,מועדונים כלשהם אחרים?

פורסם
לא חושב שמתאים לי חבורות של צעירים נדחקים לידי.

אל תדאג, לא יהיו צעירים, אלו שיידחקו לידך...8)

כמו שכבר כתבתי פעם פה, הייתי בהופעה שלהם ב-93'.

אז זה היה לא פחות ממדע בידיוני, שלהקה בסדר גודל כזה, בשיא ההצלחה, תגיע להופעה בישראל.

ההופעה עצמה, אבל, היתה meh.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ההופעה ההיא היתה הרבה פחות מ-meh. זו היתה ההופעה האחרונה של ה-Tour והיה נראה שנגמר להם החשק.

בא לי ללכת, אבל לא בא לי להתאכזב פעם שניה. דילמה...

פורסם

הבעיה היא שמפיקים בארץ הם חמדנים ולא מתחיבים על כלום ואחרי זה אנשים הולכים מכות בגלל זה, אחרי קווין אני די סיימתי עם פארק הירקון, קניתי לגולד, פוצצו אותה כמו שלא פוצצו גולד מעולם (הערכות סולידיות דיברו על 7000 איש וגם היו שאמרו יותר) אנשים פיזית הלכו מכות לידי כי היה צפוף מידי (הייתי בגולד במספר הופעות רב ככה שיש לי מדד טוב)

את ה VIP שמים כל פעם במרחק שונה מהבמה וגם עליו אי אפשר להמר, ולא השרטוט באתר הכרטיסים רחוק מאוד מהמציאות! (סליחה באתר זה קרוב במציאות זה ר-ח-ו-ק)

כשיגידו לי בדיוק מה המרחק מהבמה של ה VIP וכמה כרטיסי גולדרינג מוכרים ושאני אראה שמישהו מכבד את המספרים האלה, אולי אני אחזור לשקול את זה

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
אל תדאג, לא יהיו צעירים, אלו שיידחקו לידך...8)

כמו שכבר כתבתי פעם פה, הייתי בהופעה שלהם ב-93'.

אז זה היה לא פחות ממדע בידיוני, שלהקה בסדר גודל כזה, בשיא ההצלחה, תגיע להופעה בישראל.

ההופעה עצמה, אבל, היתה meh.

אכן - גם אני הייתי באותה הופעה.

אגב, עד כמה שזכור לי, אקסל רוז (או סלאש?) לבש את החולצה עם הכיתוב GUNS N' MOSES.

פורסם

אני אהיה בלי בנדנה... אבל עם מצב רוח מרומם.

הבן שלי מזמין אותי להופעה -נראה ביחד.

מקווה שהצפיפות לא תיפגם לי בהנאה. לפחות ארוויח חוויה להיות עם הבן ביחד - שחסרה לי בתקופה האחרונה.

• תוכן חדש...