Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק אני לא התלהבתי מבואם?

אני מאוד אוהב את הלהקה והמוסיקה שלהם, רק עדיין קשה לי לחשוב על הופעה בלי סלאש האגדי.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

סופר-גריאטריה. תגידו, כמו הרולינגסטונס הם יתרוצצו על הבמה עם קביים והליכונים?

כמה הפסקות אקסל יעשה במהלך "סוויט צ'א-אי-א-אי-א-אי-א-אי"... הפסקת נשימה "אי-א-אי-א-אי-א-אי-א-אי-א"... הפסקת משאף "אי-א-אי-א-אי-א-אי-א-אי-א"... הפסקת קטטר "אי-א-אי-אלד אוף מא-אי-א-א-א-א-א-א-א-א-אי-י-י-י-י-י-ין!"

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

באמת מחלקת גריאטריה...

הייתי בהופעה שלהם בווגאס לפני חודשיים, היה בסדר, לא יותר....

ובטח שלא שווה 500 ש"ח ואשך כמו שהולך לעלות פה...

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

איזה בנדנה? איזה שיער היא אמורה לתפוס לכל הזיזים הבוכנות? הכל נשר מאז שהלהקה הייתה רלוונטית לעולם המוזיקה!

הדבר היחידי שאני יכול לנפנף בו זו הכרס שלי...

אין מצב שזו תהיה הופעה טובה. מי שרוצה לראות את ההופעה הכי טובה שלהם מעולם, לטעמי האישית, מוזמן לצפות בהופעה מפריז שנת 1992 (זאת עם הזיוף של דאף בהתחלה של סוויט צ'יילד וגו').

כל כמה זמן אני צופה בהופעה ונהנה מחדש. סאונד סביר...

http://www.youtube.com/watch?v=vtmWBqT95NA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מצד אחד, הידיעה הזאת באמת עשתה לי את השבוע. מצד שני, לראות אותם בהרכבם הנוכחי קצת מפספס את הפואנטה.

כזכור, כבר היה נסיון להביא אותם ארצה, לא כל כך מזמן.

הנה שרשור נוסף שהיה עליהם.

כולי תקווה שהם יתאחדו בטקס ה-HOF ויופיעו ביחד גם בארץ (נו, מותר לחלום).

במידה ואכן כך יהיה, אני מתחייב לקנות כרטיסי VIP.

אגב, גם אדלר וגם מקייגן הוציאו ספרים אוטוביוגרפיים-

מקייגן הוציא את שלו לפני מספר חודשים, בעוד שהספר של אדלר יצא לפני כשנתיים.

אני מקווה לקרוא אותם בזמן הקרוב.

ללכת או לא ללכת? בהחלט התלבטות לא קטנה. נראה מה יהיה מחיר הכרטיסים ואז נחליט מה הלאה (בכל זאת, אקסל).

דאף ערך ראיון עם אחת התכניות ב-BBC, לפני מספר חודשים-

YZRXUB2Gvxs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

(חבל שבחרו מראיינת כזאת גרועה).

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
סופר-גריאטריה. תגידו, כמו הרולינגסטונס הם יתרוצצו על הבמה עם קביים והליכונים?

כמה הפסקות אקסל יעשה במהלך "סוויט צ'א-אי-א-אי-א-אי-א-אי"... הפסקת נשימה "אי-א-אי-א-אי-א-אי-א-אי-א"... הפסקת משאף "אי-א-אי-א-אי-א-אי-א-אי-א"... הפסקת קטטר "אי-א-אי-אלד אוף מא-אי-א-א-א-א-א-א-א-א-אי-י-י-י-י-י-ין!"

תשמע הרגת אותי!

מעניין מה עלות של כרטיס?!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עלות של כרטיס? ככל הנראה משהו שיגרום לך לצרוח "סוויט מאדר (אוף מאאאאאאייייייאאאאאאאאאאיייייייין)"

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

איפה קונים כרטיסים?

חבר'ה אקסל רוז רחוק מלהיות גיראטריה! מדובר באגדה מהלכת שחגגה 50 שנה.

רק הפתיחה של

: YOU KNOW WHERE YOU ARE ,YOU IN THE JUNGLE BABY TIME TO DIE

שווה כל פאקינג שקל! בין 0:40 ל 0:50 קול השטן בהתגלמותו!!

רציני ,איפה קונים כרטיס?

http://www.youtube.com/watch?v=P_rJGFjtohg

Gn'f'R

פורסם

האמת פתיחה טובה. אבל אח"כ זה נשמע כאילו הוא בולע מילים בטירוף, או סתם מזיז את המיקרופון רחוק מדי מהפה. בכל מקרה, הוא צורח פחות טוב מכריס קורנל :-P:wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
האמת פתיחה טובה. אבל אח"כ זה נשמע כאילו הוא בולע מילים בטירוף, או סתם מזיז את המיקרופון רחוק מדי מהפה. בכל מקרה, הוא צורח פחות טוב מכריס קורנל :-P:wink:

כריס הוא מלך הגראנג' בעוד אקסל הוא מלך הרוק (סליחה אם אני נשמע כמו מעריצה בת 12 :sissies:)

כריס עשה "טעות" שהלך לשיעורי פיתוח קול לפני שהצטרף ל"אודיו סלייב" כי הוא איבד בכך את היכולת "השטנית" בקול שלו.

אקסל סובל עד היום ממה שנקרא "bad voice day" -הופעות שלמות שהולכות לזבל כי הוא התעורר על הצד הלא נכון של השקדים...

אך עד היום (2012) ניתן למצוא הופעות של אקסל בהם מספיד את הגרון שלו למען השיר-משימה לא קלה בגילו ולנוכח העובדה שהוא עדיין "בולדוזר איצטדיונים".

צירפתי עוד קטע :

http://www.youtube.com/watch?v=1e4rv0TuY1E&feature=related

Gn'f'R

• תוכן חדש...