Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תן לי לנחש, אתה מחבורת "שונאי פרל ג'ם", נכון? :wink:

מצטער, GNR אולי הוציאו כמה וכמה שירים מצוינים, אבל הם יותר מדי שקועים באייטיז לטעמי (טוב, גם קצת בניינטיז).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פרל ג'אם הם בסדר גמור ,הצלחתי להתחבר עד לאלבום " TEN" (כולל) ,בין היתר אני שומע המון סאונד גארדן ,אליס אינציינס ודברים דומים.

GNR עבורי הם הלהקה שסחטה את ההדק ומדגימה הכי טוב איך להקת רוק צריכה להשמע.:-)

ו"הדמוקרטיה סינית" הביאה את אקסל לשנות ה2000 מעודכן במוסיקה,בטקסטים,סגנון לבוש וכל הבולשיט הזה.

כשאתה אומר אייטיז עבורי זה בון גו'בי ושיט דומה עם קלידים ברקע שבא להקיא.:wink:

Gn'f'R

פורסם
כל הלהקות האלו הן חיקויים חיוורים ללד זפלין, קצת דיפ פרפל והנדריקס.

עדיף המקור.

איזו אמירה חסרת הקשר. באותה המידה יכולת להגיד שכל הלהקות שקמו מאז שנות ה-60 הן חיקויים חיוורים לביטלס.

או שכל הפסלים והציירים מאז המאה ה-16 הם חיקויים של מיכאלאנג'לו, או שכל הטלפונים מאז 2007 הם חיקויים של האייפון (אה, רגע, זה דווקא נכון :wink: )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

חיקויים זו מילה קצת קשה...אני לא רואה קשר בין דיפ פרפל ללד זפלין ובטח שאני לא רואה קשר בין להקות הגראנג' ללהקות האלו.

יותר נכון להשתמש במילה "השראה",הגראנג' מסיאטל קיבל השראה ממקורות אחרים בכלל.

גאנז' הוקמה על פלטפורמה ישירה של אירוסמית' והרולינג סטונס-סלאש אפילו ציין באחד הראיונות שלולא ג'ו פרי הוא לא היה מנגן מלכתחילה ,הם החלו לנגן ב85' כשהדבר הכי חזק באותה תקופה היו המוטלי קרו ולכן מה שהם עשו היה די "חדשני" כי הם לקחו את ההשראות שלהם צעד אחד קדימה מבחינת עוצמה,"אטיטוד",והכי חשוב מסר.

Gn'f'R

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מעצבן אותי ש-90% מהמופעים שמגיעים לכאן הם של אמנים משנות ה-90 ומטה. G&R ו-ugly kid joe? ברצינות? אהבתי אותם כשהייתי בן 15. הם התפרקו שנתיים אחרי זה. תרומתם להיסטוריה של הרוק מתמצה ב-cat's in the cradle, everything about you, madmen ועוד כמה שירים שלושת-רבעי זניחים. יש זיליון להקות איכותיות שפעילות כיום ומוציאות חומרים חדשים. למה אי אפשר להביא אותן? למה זה חייב להיות דינוזאורים כמו הסקורפיונס, קאמבקרים כמו אפגן וויגז או להקות ענק כמו צ'ילי פפרס (אם באמת יגיעו...) ומדונה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מדונה תהיה פה להופעה יחידה (במקום שתיים שהיו מתוכננות ואחת בוטלה).

אז כרטיס עולה 290 ש"ח דרך "לאן" ציפיתי למחיר גבוה יותר ,עוד מישהו מגיע?

חשוב לציין שאומנם ההופעה בתחילת יולי,אך המחירים כמו שהם כרגע יישארו רק עד ה-12 למאי.

Guns N' Roses - Summerock 2012 03/07/12 החלה מכירת הכרטיסים

מחירי הכרטיסים עד ה- 12.5.2012

דשא - 290 ש"ח

טבעת זהב - 750 ש"ח

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
חבר'ה אקסל רוז רחוק מלהיות גיראטריה! מדובר באגדה מהלכת שחגגה 50 שנה.

ראיתי את הלהקה בהופעה האחרונה שלהם בארץ (כן, לפני 20 שנה), שהיתה די חלשה.

בזמנו G&R נחשבו למחדשי הקלסיקות של שנות ה-70', אבל מהר מאוד גלשו יותר לכיוון הפופ MTV, וחבל. אחרי זה התפרקו (שכבר לא היה חבל).

איפה הם ואיפה לדזפ...

אני גם לא יודע אם אפשר לקרוא לאקסל לבדו G&R...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מעצבן אותי ש-90% מהמופעים שמגיעים לכאן הם של אמנים משנות ה-90 ומטה. G&R ו-ugly kid joe? ברצינות? אהבתי אותם כשהייתי בן 15. הם התפרקו שנתיים אחרי זה. תרומתם להיסטוריה של הרוק מתמצה ב-cat's in the cradle, everything about you, madmen ועוד כמה שירים שלושת-רבעי זניחים. יש זיליון להקות איכותיות שפעילות כיום ומוציאות חומרים חדשים. למה אי אפשר להביא אותן? למה זה חייב להיות דינוזאורים כמו הסקורפיונס, קאמבקרים כמו אפגן וויגז או להקות ענק כמו צ'ילי פפרס (אם באמת יגיעו...) ומדונה?

UGLY KID JOE הם מה שאני מכנה "להקה ללא פואנטה" ובטח ובטח שאני לא מוצא סיבה מיוחדת להגעתם ארצה.

לצערי הרב אין לי ציפיות גבוהות מההופעה המתוכננת של GNR וזאת מכמה סיבות:

רוב הסיכויים שיהיה סאונד זבל

עם רקורד הביטולים של אקסל אני לא התפלא כלל אם הוא יחליט לא להגיע ברגע האחרון או מאידך שכן יגיע ואחרי מס' שירים יחליט לפרוש מסיבה הזויה כלשהי.

אבל אי לכך ובהתאם לזו אני עדיין מתפקד.

לגבי היהודים : אורית שחף היא בליגה אחרת משאר ההרכב ,אני מאמין שבחו"ל היא הייתה מפתחת קריירה לא רעה בכלל.

Gn'f'R

פורסם

בדיוק. בישראל כבר התרגלנו לסאונד זבל (בשתי הופעות מתוך 10 שהייתי בהם בשנים האחרונות הסאונד היה סביר, בכל השאר - מתחת לכל ביקורת), היהודים כבודם במקומם מונח אבל זו לא סיבה. ugly kid joe זו להקת ניינטיז זניחה שאהבנו בגיל העשרה בגלל שלושה-ארבעה שירים מטופשים מ-america's least wanted ונשארנו עם GNR בהרכב בעייתי ועם אלבום אחד ב-20 השנים האחרונות. אני יכול לחשוב על עשרות להקות/אמנים אחרים, פעילים כיום, שהייתי משלם עליהם כסף לפני שהייתי הולך לראות את זה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תראו חבר'ה לא רוצה לבאס אף אחד... אני בתור אוהד מושבע של GUNS N ROSES הבטחתי לעצמי שאני חייב לראות אותם מתישהו בלייב, שפירסמו שהם בארץ ממש שמחתי.... עד שראיתי את זה:

מישהו ראה את הפרק בסאותפארק עם האחים ג'ונס ומיקי מאוס? -

ממש אותו קול.

ומי שיחפש עוד הופעות חיות מ2012 של GNR יגלה שהוא נשמע בכולם פחות או יותר כמו חתול!

מצטער,

אוהד.

פורסם

אכן סרטון קשה לצפייה ובעיקר להאזנה, מהקשים שנצפו כאן.:shock:

למי שקנה כרטיס - תנחומי.

לילדים שלא נולדו בזמן, ככה זה אמור להיות:

http://www.youtube.com/watch?v=Y8HHbMq6fjM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...