Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו! לא פחות ממדהים, איזה אנרגיות יש בהופעה הזו... יאללה כמה חבל שהייתי בן 4 שההופעה הזו התקיימה! פשוט הפסד.

כנראה שהגיל שהבחור כבר בן 50 עושים את שלהם, הוא ממש עומד על הבמה ולא זז עם קול שמן עגול וחתולי!

מצד אחד - זו הופעה של פעם בחיים (בארץ, תמיד אפשר לנסוע לראות בחו"ל, אבל מי כבר נוסע לדברים כאלה מחוץ לארץ) מצד שני זה אכזבה אחת גדולה לראות אגדה שהגיעה למצב כזה.

מצד שני, מצאתי הופעות משנת 2010 שהיה לי קשה להבדיל מבחינת איכות קול מה של היום ומה של לפני 20 שנה, ברור שמבחינת אנרגיה על הבמה אין בכלל מה לדבר!

אז הולכים?

אוהד.

*היום סלאש מופיע עם פארגי ואיזה דביל אחד עם קול רוק-אמריקאי מממוצע והשני מופיע עם חבורת ילדים חסרי כשרון שלאחד מהם קוראים דיג'י עליבאבא-שובי משהו (והוא בכלל גיטאריסט!), בושה.

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל, אקסל תמיד נשמע כמו חתול, זה חלק מהקטע. פשוט היום הוא חתול שמן ועייף...

מעבר לזה ההופעה חסרת אנרגיות והסאונד נשמע כאילו כל כלי מנגן בפאזה אחרת לגמרי. ההבדל בין זה לבין ההופעה מלפני 20 שנה הוא אדיר.

בנוגע לסלאש - לא שמעתי את החומרים החדשים שלו, אבל מאוד אהבתי את ההרכב הקודם שלו - וולווט ריבולבר (עם הסולן המצוין של STP - סקוט ווילנד).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קודם כל, אקסל תמיד נשמע כמו חתול, זה חלק מהקטע. פשוט היום הוא חתול שמן ועייף...

מעבר לזה ההופעה חסרת אנרגיות והסאונד נשמע כאילו כל כלי מנגן בפאזה אחרת לגמרי. ההבדל בין זה לבין ההופעה מלפני 20 שנה הוא אדיר.

בנוגע לסלאש - לא שמעתי את החומרים החדשים שלו, אבל מאוד אהבתי את ההרכב הקודם שלו - וולווט ריבולבר (עם הסולן המצוין של STP - סקוט ווילנד).

כיום יש לאקסל יותר גיטריסטים על הבמה מאשר תפקידי גיטרה,בכלל הם נשמעים מצועצעים לחלוטין ,החספוס והאגרסיביות כבר לא שם -זו הנקודה בעצם בה סלאש והחברים המקוריים נכנסים לתמונה.

על סלאש אני יכול לומר שהוא עשה המון מאז 1995 אבל בעצם לא עשה כלום,אני שמעתי את כל החומרים שלו מאז ועד היום החל מ "סלאש'ס סנייקפיט" ועד "ריוולבר" כולל עשרות שיתופי הפעולה שקיים עם אמנים מסוג א' ועד סוג ז' הוא שמר על בינוניות ולא הצליח להתעלות אפילו פעם אחת בסולו כדוגמת הסולואים שכתב בגאנז' ,הוא הפך לזונת מדייה תקשורתית שהסכימה להופיע בכל מקום עם כל אחד כולל פרסומות לVW והשתתפות בסיטקומים והוצאת ספר אוטוביוגרפי.

דאף מאקאגן הוא לא יותר מאשר טרמפיסט חסר כישרון.

האנדרדוג האמיתי הוא איזי סטאדלין- הגיטריסט המקורי של גאנז' שלעולם לא זכה להכרה ולהערכה אך מדובר בכישרון האמיתי בחבורה-ממליץ לכם לחפש חומרים שלו ברשת.

אקסל הוא חתול שמן ועייף ,אבל לפחות הוא הוכיח לכולם מי הרובה האמיתי שם.

אחרי שנים של שתיקה ,מינימום ראיונות ,0 קידום מכירות לאלבום והיכלים מלאים . אז פה ושם הוא מזייף ונשמע כמו פליקס החתול ביג דיל !

Gn'f'R

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אתמול רכשתי 2 כרטיסים להופעה במחיר של לקוח ישראכרט : 290 ש"ח לכרטיס.

המחיר הרגיל עומד היום על 390 ש"ח.

נתקלתי היום בסרטון שמתאר את מאחורי הקלעים ובו תועד החדרון קטן שאליו רץ אקסל

בזמן הסולואים שם מחכה לו בלון חמצן ...

http://www.youtube.com/watch?v=tvbQosspP7M

Gn'f'R

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עוד יומיים להופעה!! איזו התרגשו-הות!! יא אללה, כמה שאני מחכה לה :-D

http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

חוץ מ-eran26 מי עוד מגיע? אפשר להקים את מועדון המעריצים אל גאנז בקארספורום...

חוץ מזה, אם יש כאן מישהו שרוצה להגיע וטרם התארגן על כרטיס, אשתי מוכנה למכור את הכרטיס שלה במחיר עלות (290 ש"ח). אפשר לפנות בה"פ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני אסכם את זה בקצרה: אלה כנראה 290 השקלים הטובים ביותר שהוצאתי בכל חיי. איזו הופעה תענוג!!

כמה אנרגיות! לא הייתי סולח לעצמי אם הייתי מחמיץ את זה.

ההופעה של יוסף הילד המכוער היתה מיותרת ובדיוק כשהגעתי היהודים סיימו ככה שאין לי חוות דעת על ההופעה שלהם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=O1ouOlRNqaw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הסאונד נהיה מחורבן ברגע שהתופים נכנסים אז תנסו ליהנות עד אז.

אני מאחל לעצמי שביום מן הימים אני אזכה להיות בהופעה נוספת של הלהקה הזאת.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

נו? האם זה באמת קורה? האיחוד ההסטורי של העשר האחרון יצא לפועל?

האם באפריל 2016 נראה את שני האייקונים על במה אחת?

אני מרגיש כמו ילדה בת 16 עם קוקיות!

מיסטר בראונסטון נותן בראש!

Gn'f'R

פורסם

אינשאללה. מדברים על זה כבר חצי שנה, עכשיו זה נשמע רציני לחלוטין. כמו מפגר החמצתי את ההופעה בארץ, עכשיו כבר אצטרך להיות יצירתי - אולי בחו"ל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נראה לי שההתנפלות על כרטיסים תהיה הפעם מדהימה ,

מי שלא יהיה ערני נראה לי אחרי שעה כל הכרטיסים ימכרו. ולא משנה היכן תהיה ההופעה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...