Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לך דובי ענק????

להולדת הבן קיבלנו מתנה דובי ענק (1.5 מטר...) שהוזמן במיוחד מאנגליה (עשוי מחומרים אורגניים או משהו כזה) עם שם הבן שלי.

עד היום הדובי הזה מעצבן אותי ולפעמים אני עובר בחדר של הבן שלי והוא כל כך גדול ותופס מקום שמדי פעם אני זורק לו, חצי בעצבים וחצי בצחוק שהגיע הזמן שהוא ישתתף איתנו בהוצאות השכירות...

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אתמול ראיתי בטויס אר אס דובי ממש גדול (יותר ממטר) ובאיכות לא רעה בכלל במחיר 129 שקל, לפי דעתי שווה!

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

עד היום הדובי הזה מעצבן אותי ולפעמים אני עובר בחדר של הבן שלי והוא כל כך גדול ותופס מקום שמדי פעם אני זורק לו, חצי בעצבים וחצי בצחוק שהגיע הזמן שהוא ישתתף איתנו בהוצאות השכירות...

:lol:

זרוק אותו אצלינו, אולי האישה תעזוב אותי בשקט בלילה סוף סוף.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני 3 שנים עם חברה שלי והמון פעמים היא ביקשה דובי ולא קיבלה! הגיע הזמן לקנו.ת את הדובי! חוץ מזה שאני עובד הרבה לילות ועדיף שתחבק את הדובי!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אני 3 שנים עם חברה שלי והמון פעמים היא ביקשה דובי ולא קיבלה! הגיע הזמן לקנו.ת את הדובי! חוץ מזה שאני עובד הרבה לילות ועדיף שתחבק את הדובי!

אז לא עדיף שתקנה לה משהו אחר במקום דובי? שבאמת יחליף אותך(עם סיכוי לצמיתות) :shock:

בצחוק כמובן.

פורסם

נכון שההצעה שלי לא עונה בדיוק על מה שאתה מבקש, מצד שני עוד מעט שאול מופז יהיה פנוי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אז לא עדיף שתקנה לה משהו אחר במקום דובי? שבאמת יחליף אותך(עם סיכוי לצמיתות) :shock:

בצחוק כמובן.

יפה יפה...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...