Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא סוללת מסלול מירוצים מחוץ לחופי ישראל כדי שנוכל לעסוק בספורט מוטורי מבלי לטוס לחו"ל.

יש שמועות שיהיה שם גם חניון צמוד בשביל להקל על עומס החניה בתל אביב.

פורסם

זה בחיפה

מזיזה חול?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

בטוח שלא מכמורתן. התמונה נשלחה לעיונו של בעל מקצוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מכמורתן זה סירת דייג שגוררת רשתות על קרקעית הים בעזרת מנופים מיוחדים.

זה לא מכמורתן.

אני מאמין שזו הסירה (לפי הכיתוב עליה) :

http://www.allseas.com/uk/57/equipment/audacia.html

חברה שמספקת ציוד להנחת צינורות ותשתיות בים.

פורסם

מכמורתן הוא ספינת דייג הגוררת רשת בצורת שק הגורפת לתוכה דגים. הרשת קרויה מכמורת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ביררתי.

מדובר באוניה המניחה צינור תת קרקעי (ענק) שבתוכו ייסלל כביש עד אירופה. משרד התחבורה עומד מאחורי זה: הוא מעוניין פעם אחת ולתמיד לפתור את הבעיה של ייבוא חלפי רכב, בעיקר זה האספנות. דרך צינור זה ייסע כל מי שיחפוץ לייבא חלף, יחזור לארצנו ולא יצטרך לשלם גרוש. משיחה עם פקיד במשרד (ענו לי מיד, כמובן) הוא הסביר לי שבמדינה שבה שולחים לוויינים לחלל, כלומר מפגרת טכנולוגית, לא הצליחו למצוא פיתרון לבעיית החלפים, שכן מדובר בבעייה סבוכה עד מאד. הצינור הזה הוא הוא כניראה הפתרון.

פורסם

זה מול חופי חיפה ( מול המכון הימי) וזה בטוח לא ספינת דייג כי כול הזמן מסתובבים סביבה ספינות חיל הים וגם היא די גדולה, יכול להיות שזה קשור לקידוחי גז?

פורסם

תשובה של בעל המקצוע:

נראה לי שזה חופר BAGGER. זה יהיה הגיוני בדרך לנמל APPROACHES כדי להבטיח גישה בטוחה לנמל לאוניות עמוקות-שוקע .

אני חייב לומר שהמקום שבו ראיתיאת הכלי (מול חוף הכרמל) לא בדיוק מתאים לתאור זה, אבל איני מכיר את נתיבי ההפלגה באזור.

פורסם

אתם בטוחים שזאת לא האונייה שמחזירה את החול לחופים?

הבנתי שבדיוק אמור להתחיל הפרוייקט הזה בחיפה

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...