Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש באזור ה 160,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בטוח מה אני רוצה, האופציות החזקות כרגע - ניסאן קשקאי ופג'ו 508

יש הרבה דרישות ואני לא באמת מוצא רכב שמתאים מכל הפרמטרים, הבעיה הכי גדולה שלי עם הקשקאי למשל זה שהיא פשוט לא יפה לטעמי, אבל אולי אתגבר על זה.

מהירות הרכב מאד חשובה לי, נוחות נהיגה אחריה ואז פרקטיות (תא מטען וכו')

אשמח לשמוע דעות על הרכבים הנ"ל או רכבים אחרים באזור מחיר זה(רק ומטה!)

הרכב הוא רכב חברה(לא ליסינג אבל עדיין לא שלי) ככה שלא מעניין אותי בכלל צריכת דלק, שמירה על ערך וכו'.

תודה.

פורסם

שני הרכבים שהצגת הם מקטגוריות שונות.

הקשקאי הנוי, כידוע, ג'יפון.

ה-508 הינו רכב מנהלים.

ראשית, ההחלטה היא שלך, וראוי שתבצע נסיעת מבחן על 2 הרכבים, כי רק אתה יכול להרגיש ולקבוע מה נח לך ומה טוב לך.

שנית, אתה יכול לקרוא על מבחני נהיגה באינטרנט.

לדעתי מבין השתיים, תתאים לך יותר ה-508.

אני מציע לך גם לחשוב על הסקודה סופרב ועל הפורד מונדיאו (דגם הטרנד).

בהצלחה.

פורסם

מהירות רכב - פרמטר בעייתי כי בד"כ כשאתה קונה רכב מהירותו היא 0. מכאן ואילך, המהירות תלויה בעיקר בך וביעילותו של גלאי המכמונות שלך.

בגודל של 508, סיטרואן C5 גם היא פתרון מצוין לפרקטיות ונוחות במיוחד למי שלא אכפת לו ירידת ערך. לא נהגתי ב-C5 החדשה אבל מניח שהיא מכוילת יותר לנוחות (לעומת ה-508 שהיא יחסית "דינאמית" יותר, עפ"י ביקורות).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

סקודה סופרב עכשיו במבצע

אני חושב שכדאי לבדוק אולי צריך להוסיף כ5 אלף ש"ח

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

השאלה היא אם אתה באמת צריך את הגודל.

בתקציב הזה אתה יכול לקבל כל משפחתתית בגירסה הכי חזקה ומאובזרת שתיתן לך גם כוח וגם אבזור עשיר יותר מרוב המכוניות מהסגמנט מעל בתקציב הנתון ועוד תשאיר לך עודף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...