Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחזיר מכונית ליסינג ומעוניין לקנות רכב משפחתי חלופי בסדר גודל של 70000 ש"ח.

דרישות: רכב אמין, בטיחות!, שמירת ערך, צריכת דלק סבירה, מקום ל-2 מבוגרים (נהג גבוה) ו-2 כסאות ילדים, תא מטען נורמלי. חווית נהיגה פחות חשובה רק שלא תהיה זוועה.

נוסעים כ-17000 ק"מ בשנה, נסיעות מקומיות בלי הרבה פקקים וכן בין-עירוניות.

נשמח להמלצות... תודה!

פורסם

מה דעתך על מיצובישי לאנסר? מודל 2009 (הצורה החדשה), עם קילומטראז' נמוך, מצב מכאני מצויין, אחריות והתחייבות לקנייה עתידית נכנסת למסגרת התקציב הזה. מדובר במשפחתית אמינה, זולה לאחזקה, חסכונית בדלק עם תא מטען טוב.

פורסם

שלום רב.

קניתי באוגוסט האחרון רכב שעונה על בדיוק כל מה שאתה אומר.

אמין חסכוני ,מנוע סביר(לא טיל ובהחלט לא עגלה)

אבזור עשיר מאוד,חסכון בדלק,חסכון אדיר בטיפולים ,גבוה ונוח מאוד, בקיצור הכל.

תריץ חיפוש על סוזוקי SX4-קניתי מודל 2008 ואין לי מילה אחת רעה על הרכב.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם
אני מחזיר מכונית ליסינג ומעוניין לקנות רכב משפחתי חלופי בסדר גודל של 70000 ש"ח.

דרישות: רכב אמין, בטיחות!, שמירת ערך, צריכת דלק סבירה, מקום ל-2 מבוגרים (נהג גבוה) ו-2 כסאות ילדים, תא מטען נורמלי. חווית נהיגה פחות חשובה רק שלא תהיה זוועה.

נוסעים כ-17000 ק"מ בשנה, נסיעות מקומיות בלי הרבה פקקים וכן בין-עירוניות.

נשמח להמלצות... תודה!

נראה שהקיה פורטה תפורה לדרישותיך!!

אמין מאד (ניסיון של כמעט 90K ק"מ עם 0 תקלות), בטיחותי עם 6 כריות, בקרת יציבות, סיוע בבלימת חירום ועוד, צריכת דלק סבירה מאוד עם 11.5 ליטר לק"מ בממוצע כולל של 90K ק"מ, מרווח ל-4 נוסעים (עם משענת יד מתרומת מאחור לנוחות הנוסעים), תא מטען ענק, ונסיענ נינוחה ברוב התנאים.

אני מאוד נהנה מהרכב. בגרסא ה'אזרחית', היא מוסיפה גם אבזור עשיר, דוגמת בקרת אקלים אלקטרונית, פנסי ערפל, חישוקים קלים, הגה וידית מצופים עור, זאת בנוסף לאבזור העשיר ממילא בגרסת הליסינג.

ממליץ בחום! ולא, אין לי שום קשר ליבואן קיה!

בהצלחה!

פורסם

מסכים מה שאמרת על קיה פורטה וכמעט רכשתי אחת כזאת אבל:

משום מה ירידת הערך בקיה היא גבוהה יחסית וקשה למכור קיה משומשת.

לעומתה נהנית הסוזוקי ממוניטין אמינות עדיף,סחירות טובה ועם פטנטים שרק סוזוקי יכולה.

דוגמאות?

פתיחת דלתות והנעה ללא מפתח-הדלת מזהה את השלט ובלחיצה על הדלת -היא נפתחת וגם מונעת.

אנטנה אחורית בתוך החלון-אין צורך בחורים בגג.

גאנטים מגנזיום,אורות ערפל,הגה מצופה עור ,מערכת מובנית נשלטת מההגה.

תא מטען ע-נ-ק 515 ליטר.

טיפולים לדוגמא:

אין טיימינג(בקיה יש?) ולכן חסכון של כ2000 ש"ח כל 80K

שמן גיר כל 110K או 11 שנים מה שבא קודם

מצתים אירדיום כל 100K

ביטוח זול מאוד-מקיף 2300 ש"ח .

גובה הרכב מאפשר כניסה ויציאה ללא התכופפות נוח מאוד וכיף!

צריכת דלק 1ל13 ממוצע!

בקיצור חבילה מאוזנת.

יש כאלה שלא יאהבו את צורת הרכב ,אבל על טעם וריח...

אני ממש לא פוסל את הקיה שהינה בהחלט אופציה טובה מאוד

(כולל קיה סיד שהינה התאומה של הI30 -כוניות מוצלחות)

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

מלבד הכניסה ללא מפתח הפורטה המאובזרת מצויידת גם היא בחישוקי מגנזיום, כיסוי עור להגה ולידית ההילוכים, שליטה על המערכת מההגה, חישוקי מגנזיום, מחשב דרך ובקרת אקלים.

ממה שידוע לי אין טיימינג כמו אצלי ב-I30 והיתרון הגדול של הקיה הוא תא נוסעים שעשוי מחומרים איכותיים יותר, מורכב היטב ומבודד היטב מרעשי הכביש והרוח. עוד נקודת חוזק של הקיה היא נוחות טובה מבסוזוקי ומרווח פנימי עדיף.

צריכת הדלק הממוצעת שלי איתה נעה בין 12 ל-12.5 ק"מ לליטר.

איבוד הערך אכן גדול קצת יותר משל המתחרות המובילית (קורולה, מאזדה 3, ג'טה) אבל אני מאמין שעם ההתחזקות של המותג בישראל תתמתן ירידת הערך בהמשך. כרגע הרכב הוא עיסקה מאוד אטרקטיבית בעיקר עקב המחיר.

בהצלחה.

פורסם

מצטרף להמלצה על הלנסר

בטוחה (7 כריות), מאובזרת לילדים (איזופיקס ונטרול כרית קדמית ימנית באמצעות מפתח הרכב), תא מטען הגיוני, מרווחת ואמינה.

זה מנסיון של 60000 ק"מ עם לנסר 1500 ושינוע שני נכדים...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...