Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 1.2 - צריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער לא מצליח לרדת לסוף דעתך.

איך מיני קופר קשורה לסוזוקי אלטו?

מכוניות זולות סימן מבורך? לא בהכרח. לדעתי אם הזול לא מתלווה לאיכות אין בו יתרון של ממש.

ואז אתה שוב קופץ להקצנה של לנהוג במכוניות בסדר גודל של A8....

והבחור שקנה אודי במאות אלפי שקלים ומיבש אותה בחניה כדי לנסוע בפנדה לעבודה זו דוגמא "של מישהו שמבין את הצרכים שלו ויודע איפה שווה לו לשים את הכסף ואיפה לא" תגיד אתה רציני?

ואחרי שהוא הוציא 200-300K מהכיס מה שישבור אותו זה "הוא לא רוצה לשים ליטר דלק לעבור את מחצית המרחק הזה"

ב 7 שקלים של ליטר דלק???

תגידו אחד באפריל היום, או שכדורים שנתנו לי לא עובדים עלי?

אני בפעם האחרונה אנסה למקד את דברי.

אוטו קטן (ננס) זה יופי טופי אם:

אתה תקוע אי שם בשנות השמונים/רואה את החים דרך החור של הגרוש/שאוטו זה מנקודה א'-לב' ושום דבר אחר לא חשוב.

לא תצליח לשכנע אותי שיש איזה חדוות נהיגה בהם. חוויתי במו ידי את הזוועה. אין חדווה ואין בטיח. כמה שלא תדפן את הקופסאות האלו זה נראה זול, מרגיש זול ונוסע זול.

כל מה שאני אומר שבהפרש קטן אפשר לקבל הרבה יותר אוטו כמו איביזה-קליאו-שקודה וכד...

בזאת באה טיסתינו לסיומה בשרשור הנ"ל, אני את מחשבותי הלא מקובלות העלתי על הכתב.

אני מאחל הצלחה לרוכשי הננסיות ומקווה שהם יזכו להגיע לצריכת הדלק לה ציפו.

מי יתן ותזכו לפרסם אותה ברבים על גבי הפורום או לחילופין בשיחת השבת עם חבריכם.

שאו ברכה.

תם ולא נשלם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה הקשר בין חובות לרכב.

כל מה שאני טוען, שאני הייתי מתפשר בשנתון על רכב נוח יותר. קל וחומר עם ק"מ של 30K בשנה.

אין פה עניין של שבירת המסגרת התקציבית.

לדעתי המאוד לא נחשבת, להרבה אנשים שקנו את הננסיות נפל האסימון ולכן הם מוכרים, אבל מה אני יודע!

שוב, ליגיטימי לחלוטין. אני בחרתי ברכב מיני חדש כי לדעתי יתרונות של רכב גדול ומשומש לא מצדיקות הוצאות אחזקה גבוהות משמעותית.

פורסם

אני יכול להגיד לך ממה אני מקבל הנאה מהפנדה.

מהמנוע טורף הפיקנטות.:lol: צוחק.

ברצינות,אני קם בבוקר ניגש אל הרכב החדש שלי,פותח את הדלת הכול שלם,נקי שום דבר לא שבור ולא חסר,יודע שיש לי 3 שנות אחריות,יודע אין שום חלטורות כי הרכב טופל אצל חפאר,נהנה מהחיסכון בדלק,יודע שגם אחרי האחריות, לא יהיו לי שתיקונים ישהיו יקרים,נוח לי בה,זה פיאט ככה שהיא רכה יחסית.זה כן אז אני נוסע בעליות קשות 70.אבל המזגן עובד,ויש לי מוסיקה טובה ,ואני יודע שבגיל 25 יכולתי להרשות רכב חדש.אני שמח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אוטו קטן (ננס) זה יופי טופי אם:

אתה תקוע אי שם בשנות השמונים/רואה את החים דרך החור של הגרוש/שאוטו זה מנקודה א'-לב' ושום דבר אחר לא חשוב.

צריך להיות "תקוע בשנות ה-80" כדי לראות את החיים דרך החור של הגרוש ולראות במכונית אמצעי תחבורה בלבד?

מאיפה הוצאת אתה את זה?

מכוניות זולות סימן מבורך? לא בהכרח. לדעתי אם הזול לא מתלווה לאיכות אין בו יתרון של ממש.

לאלטו יש איכויות מצויינות של עלות ומחיר. בניגוד לקטנות של שנות ה-80 היא גם יותר בטוחה ואפילו יש לה מזגן!

מצטער לא מצליח לרדת לסוף דעתך.

איך מיני קופר קשורה לסוזוקי אלטו

והבחור שקנה אודי במאות אלפי שקלים ומיבש אותה בחניה כדי לנסוע בפנדה לעבודה זו דוגמא "של מישהו שמבין את הצרכים שלו ויודע איפה שווה לו לשים את הכסף ואיפה לא" תגיד אתה רציני?

ואחרי שהוא הוציא 200-300K מהכיס מה שישבור אותו זה "הוא לא רוצה לשים ליטר דלק לעבור את מחצית המרחק הזה"

ב 7 שקלים של ליטר דלק???

תגידו אחד באפריל היום, או שכדורים שנתנו לי לא עובדים עלי?

תגיד לי, זה שלמישהו יש כסף אומר שהוא גם אוהב לשרוף אותו לחינם? מה הטעם לקחת מכונית ספורטיבית כדי לנהוג 10 ק"מ לעבודה? סתם בזבוז כסף.

איך מיני קופר קשורה לסוזוקי אלטו?

אתה חושב שמיני קופר "איכותית" יותר?

לא תצליח לשכנע אותי שיש איזה חדוות נהיגה בהם. חוויתי במו ידי את הזוועה. אין חדווה ואין בטיח. כמה שלא תדפן את הקופסאות האלו זה נראה זול, מרגיש זול ונוסע זול.

לא תשכנע אותי שיש חדוות נהיגה ב-A8, ועדיין אנשים קונים את הטנקים הללו. אבל המכוניות הנ"ל לא נועדו לחדוות נהיגה, הן נועדו לשינוע.

דרך אגב, בהחלט אפשר לעשות מכונית קטנה, זולה, לא איכותית ומצויינת לנהיגה. למשל, 106.

כל מה שאני אומר שבהפרש קטן אפשר לקבל הרבה יותר אוטו כמו איביזה-קליאו-שקודה וכד...

.

טיעון טוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא תשכנע אותי שיש חדוות נהיגה ב-A8, ועדיין אנשים קונים את הטנקים הללו. אבל המכוניות הנ"ל לא נועדו לחדוות נהיגה, הן נועדו לשינוע.

דרך אגב, בהחלט אפשר לעשות מכונית קטנה, זולה, לא איכותית ומצויינת לנהיגה. למשל, 106.

טיעון טוב.

יש לנו בבית A6. תראה, אמנם זה לא A8 אבל זה רכב מטורף.

אין ספק שהיא בכמה וכמה רמות טובה מה-206 שלי.

היא מפנקת יותר, בהרבה.

נותנת הרבה יותר כח.

אבל כל זה לא שווה, ליד עלויות האחזקה שלה.

אני שאני מעריץ רכבים קטנים, מיני... פשוט הלב מקנא כשאני רואה audi חדשה על הכביש.

אבל בתוך תוכי אני יודע, שאני והבחור עם ה-AUDI מגיעים לאותו המקום, באותו הזמן, רק שלי זה עולה פחות, בהרבה...

אז, מושבי עור, תאורה לרגליים, סאן רוף , מערכת DVD משוכללת אין לי באוטו, אבל אני מסתכל על ה-206 היפה שלי ופשוט גאה בה, כי היא מגיעה לכל מקום כמו שהבחור עם האודי מגיע.

לבחור צעיר, רווק , כמוני אין סיבה שלא לנהוג על רכב מיני.

אני לא צריך יותר מזה!

ואולי לסוג השוק הזה הרכבים האלה יועדו.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם
לפי מה שהבנתי, הוא מדבר, כרגע, רק על חישוב של מחשב הדרך ולא חישוב "אמיתי".

פותח השרשור,

1 ל-13 בעיר, זה לא פחות ממרשים, לכזו מכונית, לדעתי.

האם בחשבון הזה לא חשוב איזו עיר ,איזו שכונה ,שעת הנסיעה ,או כל מרכיב אחר ?

שהרי על מנת להזיז את המסה בכל פעם דרושה מנת דלק רצינית ,לא ?

פורסם

שלום לכולם,

מהרגע שקיבלתי את הרכב אני מתקשה להעביר להילוך ראשון ממצב ניוטרל (הקלאץ' לחוץ עד הסוף וההילוך פשוט לא נכנס).

האם לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת? הבעיה רק מחמירה עם הזמן ואני עם האוטו רק שבועיים.

פורסם

לא מבין למה אתה מחכה שבועיים עם בעיה,יש לך אחריות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום לכולם,

מהרגע שקיבלתי את הרכב אני מתקשה להעביר להילוך ראשון ממצב ניוטרל (הקלאץ' לחוץ עד הסוף וההילוך פשוט לא נכנס).

האם לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת? הבעיה רק מחמירה עם הזמן ואני עם האוטו רק שבועיים.

נשמע מוזר.

פנה למוסך.

אבל שאלה , האם אתה מכניס ראשון שהרכב עומד עצירה מוחלטת?

אני זוכר שאצלי בפיאסטה שהייתה לי , היית צריך שהרכב יעמוד בצורה טוטאלית , לא יזוז בכלל ורק אז הראשון היה נכנס...

זה איזה שהוא מנגנון דפוק שפורד עשו פעם על מנת לשמור על הגיר ...

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• תוכן חדש...