Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בן אדם חדש מגיע לפורום קורא לעצמו 'אחד שיודע' ויש לו רק 10 הודעות במונה ... ולא זה לא פרסומות :\

בכל מקרה לא משנה מה תגיד זאת יונדאי! זה רכב קוריאני! איפה ההשוואה למיטו בכלל?!

ולפי דעתי האוטו הזה הוא בין המחרידים שנוסע על הכביש ומי שמחליף מיטו לכזאת זה כמו לגור בוילה מעוצבת בהרצליה פיתוח ולעבור לגור במעברה!

טוב, לפחות רכב קוראני לא נרקב אחרי חצי שנה..

ובנוסף, לא צריך לכוון לו את זוג הקרבורטורים כל שבועיים.:lol:

הלו, תתעורר, שנות ה 60' וה 70', תקופות הזוהר של אלפא חלפו עברו, היום אלפא ולנצ'יה הן לא הרבה יותר מפיאטים בינוניים, רק מסוגננים.

תראה איפה אלפא היום ואיפה יונדאי, ולא רק בארץ.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 225
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עיצוב זה לא רק עניין של טעם!

לא סתאם יש מי שלומד עיצוב, ישנם כללים מסוימים.

היונדאי ממש נראית כק'יטש אחד גדול!

כמו בכל דבר יש מביני עניין ויש כאילו שהיו רוצים להבין

הבנתי, ואתה מבין עניין, כי אתה למדת עיצוב והמעצבים של יונדאי לא?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
עיצוב זה לא רק עניין של טעם!

לא סתאם יש מי שלומד עיצוב, ישנם כללים מסוימים.

היונדאי ממש נראית כק'יטש אחד גדול!

כמו בכל דבר יש מביני עניין ויש כאילו שהיו רוצים להבין

גם בהתפלצנות יש כללים מסויימים... :roll:

בוא תסביר בבקשה מאילו כללים עיצוביים חרגו כאן?

פורסם
הבנתי, ואתה מבין עניין, כי אתה למדת עיצוב והמעצבים של יונדאי לא?

מספיק לומר את המשפט האלמותי "באומנות, אין דבר כזה שאין דבר כזה" ולראיה, את סאנגיונג רודיוס מציגים בגוגנהיים! ובסרטון ההדרכה נשמע המשפט: "כמו בכל דבר יש מביני עניין ויש כאילו שהיו רוצים להבין" :)

פורסם
1- יש מרווח מאחורה לרגליים אבל לאנשים שגבוהים מ-1.75 מטר, תהיה בעיה במרווח ראש.

2- יש אפשרות להכנס דרך דלת הנהג - הכיסא זז קדימה כמו בכל רכב קופה.

4- ריפודי עור רק בצבע אדום.

שומאכר, תודה על המענה.

תתפלא אבל כששאלתי את נציג המכירות לגבי הרמת מושב הנהג הוא אמר לי שהמושב לא מתרומם ושאפשר להיכנס אחורה רק מהדלת השלישית... :shock:

פורסם
מזל שלטויוטה יש את לקסוס, לניסאן את אינפיניטי ולהונדה את אקורה... אולי גם יונדאי צריכים לאמץ שיטה כזו.

הם כבר אימצו את זה! עם המותג GENESIS.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
זה נראה כאילו הוולוסטר היא היונדאי קופה של שנות האלפיים. וכולנו יודעים בדיעבד כמה היונדאי קופה הייתה באמת רכב ספורטיבי.

רק בדיעבד?

ותמיד הדור הקודם מעיד על הדור הבא?

פורסם

נו אז אחרי השרשור הארוך הזה לאיזה פרופיל של אנשים מתאימה הולוסטר ?

(אני לא רוצה לכתוב את דעתי אבל נראה לי שאתם יודעים מה אני חושב )

פורסם

אותם אנשים שקונים מיטו, אנשים שאוהבים מכוניות מעוצבות, פסאדו-ספורטיביות.

פורסם

הייתי השבוע עם אמי בסוכנות יונדאי רעננה על מנת לבדוק עבורה את הולוסטר,הופתעתי לשמוע כי בחרו להפסיק את רמת הגימור "פרימיום" וכעת ניתן לבחור או ברמת "ELITE" המאובזרת מאוד או ברמת "INSPIRE" החסרה באבזור,כמובן שהמהלך לווה בהעלאת המחיר של הINSPIRE לרמת המחיר של הפרימיום(תוספת 5 אלפ''ש,מחירה על הכביש כעת 124 אלף ש''ח).

האם מישהו יודע לאמת את העניין או שפשוט ניסו לדחוף לי את המלאי הקיים?

מה ההבדל בלוח השעונים המשודרג יותר?

פורסם

לדעתי אין טעם להוסיף 5K ש"ח לדגם המאובזר טיפה יותר(פרימיום). ביחס לאינספייר בסך הכל יש לו מראות מתקפלות חשמלית, מחזיק משקפי שמש ולוח שעונים שנראה קצת יותר טוב\ספורטיבי ( :roll: ). בכל אופן, הינה המחירון באתר שלהם:

http://www.hyundaimotors.co.il/content.aspx?id=1694

אין שום העלאת מחיר לפי האתר.

נ.ב

בכל המחירונים שראיתי לא העלו את המחיר. אולי בסוכנות העניין שונה כמובן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עד כה נמנעתי להגיב לשרשור הזה, מהטעם הפשוט שרוב תגובותיהם של בעלי המיטו היו צפויות - ובחלקן, מטופשות.

חברים, יש לכם מכונית יפהפיה, שהיא לא רעה בחלק מהגרסאות(תלתן ירוק), סבירה באחרות(135 מצמד כפול) ודי דפוקה בגרסת 155. טוב לכם איתה? אשריכם. זו עדיין לא סיבה ללכת כשור בדישו ולהתעלם מכל מה שאינו נוצץ מסטייל איטלקי, קל וחומר כשהאלפא שלכם היא לא יותר מגרנדה פונטו במחלצות ערב - ו"תרומתה" העיקרית של מחלקת ההנדסה של אלפא רומיאו היא אותו מתג DNA מטופש.

נהגתי בולוסטר ידנית ורובוטית. אהבתי אותה, למרות שיש לה חסרונות; נוחות הנסיעה בעייתית לעיתים, שדה הראייה לאחור לא משהו וההגה אולי לא מבריק, אבל בהחלט סביר. אהבתי אותה לא רק בגלל הרעיון והביצוע, אלא גם בגלל שיש בה עומק מסויים. באו המהנדסים ויצרו מכונית שלא רק נראית שובבה, אלא גם מרגישה כזו. הולוסטר היא מכונית עם פלפל, מכונית עם שמחת חיים. מכונית שעושה לכם טוב על הנשמה, מגיבה כמו שצריך לגז, פונה בחדות, מורידה יפה את הכוח לאספלט ובולמת היטב כשצריך. נכון, היא לא קליאו ספורט - וב-110 אש"ח אף אחד גם לא מצפה ממנה להיות. אבל ירדתי ממנה עם חיוך - וזה משהו שכמעט לא קורה לי עם מכוניות חדשות בשנים האחרונות(ההתיחסות היא למכוניות מהישוב, כמובן).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...