Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כה קראתי המון ביקורות שלילית על הרכב מאנשים שרכשו אותו ומנגד הביקורות ה"מקצועיות" הן ממש טובות.

הרכב ממש יפייפה לטעמי, הייתי שמח לרכוש כזה (גם במחיר של הרמה משמעותית של התקציב שלי) בגרסא הבסיסית.

עד כמה ההבדל בין גרסאת האינספייר והפרימיום משמעותי? (שווה הפרש של 5K במחיר?)

כמה אמור לעלות ביטוח לרכב לנהג צעיר? (22, ללא עבר של תאונות).

לפותח הנושא, מה צריכת הדלק שחווית עד כה עם הרכב?

אני דואג מחוות הדעת השליליות כלפי אמינות הרכב, מישהו שמע ביקורות שליליות ברחבי הרשת או ממכרים?

תודה!

• תגובות 225
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מבין. ממי בדיוק שמעת ביקורות שליליות? ואיך בדיוק בנוגע לאמינות ? המכונית התחילה להימכר בעולם לפני מספר חודשים בודדים והגיעה לישראל לפני חודשיים... :roll:

פורסם

בטוקבקים בכתבות הרכב השונות מופיעות לא מעט ביקורות שליליות של אנשים המזהירים לא לרכוש את הרכב (חלקם משאירים מס' טלפון לקבלת פרטים נוספים).

יש גם לא מעט ולוסטרים ביד-2 (ביחס לעובדה שהרכב בקושי ונמכר חודשיים בארץ).

פורסם
בטוקבקים בכתבות הרכב השונות מופיעות לא מעט ביקורות שליליות של אנשים המזהירים לא לרכוש את הרכב (חלקם משאירים מס' טלפון לקבלת פרטים נוספים).

יש גם לא מעט ולוסטרים ביד-2 (ביחס לעובדה שהרכב בקושי ונמכר חודשיים בארץ).

מוזר, בדקתי ביד 2 הרגע ויש שם ולוסטר פרטית אחת למכירה.

יש עוד ארבעה מליסינג.

מציע לך לקחת נסיעת מבחן, לקרוא קצת בפורומים בחו"ל ואם אתה אוהב, לקנות.

אל תשכח שאתה קונה רכב עם 3 שנים אחריות והמוניטין של יונדאי.

פורסם

יש לי עידכון מהיום ישר מהסוכנות לכל המעוניין:

גירסת ה-פרימיום בוטלה ומעכשיו ישנה גירסת ה-אינספייר, ה-סופרים וכמובן ה-אליטה.

לדעתי גירסת ה-סופרים נותנת תמורה אדירה למחיר.

הוולוסטר רכב מדהים בעיניי אבל חלק מהקסם שלו הוא הגג הפנורמי.

150K לגירסת האליטה אין לי וגם לא הייתי מוסיף רק בגלל הגג. נכון שיש עוד המון פינוקים בגירסה זו אבל מה שהכי הייתי רוצה זה הגג הפנורמי והייתי מוכן לשלם על כך בנפרד.

היום מאוד הופתעתי ושמחתי לשמוע על הגירסה החדשה אשר כוללת את אותו חלון שמש פנורמי.

בנוסף, ריפודים משולבים עור ובד, מראות עם קיפול חשמלי, מיזוג עם בקרת אקלים, שדרוג לוח שעונים וכמו כן מחזיק משקפי שמש וכיס אחסון בגב המושב. כל זה תמורת 135K ש"ח.

חשוב לציין שמבצע המימון ממשיך ואפשר לקבל עד 80% ללא ריבית והצמדה ב- 30 תשלומים.

אם למישהו זה מריח כמו פרסומת אז הסרו דאגה, סה"כ אני מחזיר מידע למי שזה יכול לעזור לו, גם אני נעזרתי רבות בפורום. יותר מכך, לצערי אני מבין יותר ויותר שהאוטו הזה לא בשבילי, לא בסטטוס שאני נמצא נשוי+1 ובהמשך צפוי עוד. בדקתי את האוטו היום מכל הכיוונים ולמרות שהלב אומר כן הראש אומר "אתה חי בסרט" וכנראה שאלך על אופציה נוחה יותר תפעולית עבור משפחה, בעיקר כשיהיה צורך לחבר שני מושבי בטיחות מאחורה וצורך יום-יומי לקשור, להכניס ולהוציא שני תינוקות.

אז שיהיה בהצלחה למי שיכול להרשות לעצמו (לא רק כלכלית), אני אנהג עליו בחלומות... :roll:

אגב, הציעו לי גם יונדאי i30 2011 לאספקה מיידית בכ-110K מזומן על הכביש. לדעתי יש מצב לרדת עוד יותר אם מפעילים לחץ ומראים רצינות, במיוחד לאור העובדה שהדגם הולך להתחלף עוד חודשיים +- והם תקועים עם המון מכוניות כאלה במלאי.

האמת שזו אופצייה ראוייה, אם היו נותנים לי ב-100K על הכביש הייתי הולך על זה, אולי אנסה את מזלי עם הצעה כזו, איך אומרים בסיטרואן: "מקסימום היא תגיד לך לא" 8)

שוב בנושא הוולוסטר, ראיתי 3 היום: אדומה, שחורה ואפור עכבר. למי שמתלבט על הצבעים, הסרו דאגה, שלושתם נראים מהממים.

פורסם

לבחור ששאל על מחירי הביטוח- אני נהג צעיר גם בן 22 ו חמש שנים רישיון מחיר לביטוח מקיף וחובה לא עובר את ה 6 K.

גם אני לא ראיתי כמויות של וולוסטר נמכרות ביד 2 אחת פרטית ועוד כמה מליסינג - מימון.

פורסם

הפרמיום באמת הייתה קצת מצחיקה, בשביל לוח שעונים שונה ומראות מתקפלות מוסיפים רמת גימור?

לדעתי את הסופרים היו צריכים להציע עם ובלי גג שמש ושהתוספת עליו הייתה באיזור ה-7 אלף שקלים וכך היה להם גם דגם שממוצב בדיוק מול הגירסאות המאובזרות של המשפחתיות הרגילות והגג הפאנורמי כאופציה.

לדעתי הדגם הכי משתלם הוא עדיין האינספייר משום שהם השכילו לא לפגוע במראה חיצוני עם החישוקים הנאים ותא הנוסעים גם הוא מרגיש מאובזר בזכות המסך המגע ואיכותי בזכות חומרי דיפון טובים ומורכבים היטב.

אני מאוד התלהבתי ממנו בסוכנות ומקווה שכשתהיה הזדמנות לרכוש רכב חדש לאשתי(כרגע חולקת יונדאי I30 עם אמי) אז הוולוסטר תהיה למרות שיש לנו שלושה ילדים, לנסיעות משפחתיות גם ככה נוסעים לרוב במשפחתומטית.

פורסם

כמו ש-GILZZ רשם, ביטוח בביטוח ישיר לנהג צעיר (23), יוצא כ-5950 ש"ח מקיף + חובה.

וכנראה במבצע של חבר יהיה ניתן לרכוש את הסופרים במחיר של אינספייר :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הולך להיות מבצע של חבר על הרכב? במידה וכן שווה ממש לחכות! גרסאת הסופרים במחיר של 120K (אוטו') זה ממש אטרקטיבי!

בייחוד עם מימון של 80%...

פורסם

בינואר יש מבצעים של יונדאי בחבר. אבל, המחיר הייתה הלצה כמובן. אם המחיר יירד ל-125-127K ש"ח, זה גם נחמד. בייחוד שבטח יתנו גם קודן + חיישני רוורס במתנה, ואולי גם אגרה בחינם. אני בכלל בדיעה שאם תהיה הנחה על הולוסטר, היא תהיה מנימאלית, משהו כמו 5-6 אלף.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

השאלה אם בעוד חודש ומשהו הרכבים שכבר יהיו דגמי 2012 יעלו יותר וההנחת חבר תתקזז עם העלייה הזו.

נחכה ונראה :)

פורסם

אז יש לי עדכון - הנחת חבר תקבל בכל מקרה, גם אם תזמין היום או עוד חודש. מתי שתהיה הנחה, איזו הנחה שלא תהיה, אתה תקבל. אבל, כמובן שאם מחירי הרכב יעלו, גם המחיר יעלה ויתקזז בהתאם. היום הייתי בסוכנות.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מישהו כבר הספיק לבדוק את צריכת הדלק בפועל של הולוסטר?

מעניין לדעת אם היא גם יפה וגם אופה :)

• תוכן חדש...