Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AlfaSud חגגה 40 השבוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ללא ספק, מדובר באחת הקומפקטיות הטובות ביותר שנוצרו אי פעם, שרק איכות פח איומה ואיכות גימור כנ"ל מנעה מהן לשרוד שנים רבות.

דווקא כשהמכונית הזו הגיעה לבשלות מלאה ב 83', עת נוספה לה דלת חמישית שהפכה את תא המטען המשעשע לשימושי, הוחלט על הפסקת ייצורה והחלפתה ב 33 שהיתה מכונית הרבה פחות טובה בהשוואה ישירה, כחדשה כמובן.

לאפא סוד 1.2 הראשונות היה 63 כ"ס מאחר והן השתמשו במאייד בודד ולא כפול, כמו ב 1.2 שסיפקה עוד 5 כ"ס בתמורה ומומנט מופחת.

השוואה מעניינת במיוחד, היא בין האלפא סוד לסיטרואן GS ילידת אותה שנה, שדמו מאד תיכנונית, אבל היו כה שונות על הכביש, וכל אחת היתה מיוחדת בדרכה שלה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
קצת מים שחדרו דרך גומיית חלון שכנראה לא ישבה במקום,וכנראה במודל 83 שבה יש דלת אחורית עם חלון מתרומם ,זה לא סיבה לפסול את הרכב.

היתה לי בעבר סוד 83 חומה שהיתה בת 15 בערך , ולא זכור לי כניסה של מים אפילו מהדלת.

אני עכשיו מחפש גומיות לדלתות להחליף כי אצלי הן בנות איזה 30 ולא הוחלפו מעולם.

זו היתה בעיה של שנות המודל הראשונות. לא היתה כלל גומיה סביב לחלון האחורי.

האלפא סוד היתה כל כך מוצלחת, וחבל שלא תיקנו את ה"מחלות" שלה בשנים הראשונות ליצור.

יהודה

פורסם

היי, אם כבר התאספתם פה כל בעלי הסוד למינהם.

מחפש אלפא סוד שהייתה בבעלות של חבר מספר רכב 37-388-83 או 37-386-83 (לפי תמונות)

רוצה לדעת אם היא עדיין בחיים?

תודה

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
בהחלט רכב מדהים ,היו את ה1.5 TI שתי דלתות, איזה אוטו מיוחד זה.

היה באזור מוסך איציק שטיפל באיטלקיות, הוא סגר ועבר למקום אחר ?

( ד"א פעם אחרונה שביקרתי צלו הוא היה באמצע תהליך שיפוץ של 1.5TI יפייפיה .. )

פורסם

והסוד עדיין בשיפוץ, כרגע בפחחות ונעשו בה דברים ממש יפים אבל אני מחכה לראות את התוצאה הסופית :twisted: .

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
למרות שחזרתי לסוד לא מזמן , כבר התרגלתי לעובדה שאין לי הגה כוח, וזה פשוט כיף לנסוע ברכב הזה.

אה כן לא היתי מתנגד גם למזגן וחלונות חשמל חח.

וואוו איזה יפההההה!!! יש תמונות של פנים הרכב?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• אחראי פורום
פורסם
והסוד עדיין בשיפוץ, כרגע בפחחות ונעשו בה דברים ממש יפים אבל אני מחכה לראות את התוצאה הסופית :twisted: .

אז זה לא אותו רכב, איציק שיפץ אחת והיא כבר יותר משנה אחרי פחחות וצבע ברמה די גבוהה (כסופה).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מצטער שאני לא כל כך מבין על מה השמחה.

רוב הסודים שראיתי היו ערמות של חלודה שלא ניתן לשקם. באחת, של חבר מתלהב, גם נהגתי - מזמן, כשהיא הייתה די מודרנית - איפהשהו בסוף שנות השמונים - וזאת הייתה חתיכת גרוטאה מצרצרת ומקרקשת שלא ברא השטן.

I'd rather walk than drive a Japanese car

• תוכן חדש...