Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AlfaSud חגגה 40 השבוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במקרה, ממש עכשיו, נמצאו תמונות של הסוד שהייתה לי.

היה לה מנוע 1,700 סמ"ק, 8 שסתומים ושני קרבורטורים כפולים, בולמי זעזועים קוני ומזגן.

גם היא נמצאת ברשימת המכוניות שהיו לי וחבל שמכרתי!

אחת ה-נ-ד-י-ר-ו-ת !

פורסם
לפי התגובות אולי עדיף לדחות את המיפגש לינואר 2013 אז לא יהיו בעיות וכולם יגיעו כאספנים:-D

בכל אופן בטיול הבא אתה מוזמן עם הסוד החדשה אביב ואנוכי נחכה לך עם הסודים שלנו ,חוץ מעוד כמה אלפות מעניינות שירצן לראות אותך עם הסוד

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

אביב תודה הסוד שאתה מדבר עליה שיכת לי כבר שנים ואני מכפר יונה ליד נתניה הרכב עמד שנתיים ללא טסט .רפי תודה על ההזמנה בכיף הגיע מאיפו אתה ואביב בארץ

פורסם
בכל אופן בטיול הבא אתה מוזמן עם הסוד החדשה אביב ואנוכי נחכה לך עם הסודים שלנו ,חוץ מעוד כמה אלפות מעניינות שירצן לראות אותך עם הסוד

רואים שה"סודים" ממתינות :-)

401301_256728447731150_100001819902127_606412_250813945_n.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
אביב תודה הסוד שאתה מדבר עליה שיכת לי כבר שנים ואני מכפר יונה ליד נתניה הרכב עמד שנתיים ללא טסט .רפי תודה על ההזמנה בכיף הגיע מאיפו אתה ואביב בארץ

איל לפני איזה שנתיים היתי אצלך בקשר לרכב אם אני לא טועה , הרכב מקורי עם ספוילר מאחור,

עשית רושם של בחור הגון ולא ממש הסתדרנו על המחיר , אבל אם זה הרכב הנל הוא שמור מאוד

טיפלת בחלודה ? אני מחולון.

• אחראי פורום
פורסם

ה-ti היתה מעין רמת גימור שיכולת לקבל גם במנועים החלשים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• אחראי פורום
פורסם

שמו לה כנפיים קדמיות ופנסים של דור 2-3. גם למקורית זה מחיר מופרך (בחו"ל).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...