Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לצבוע חדר בבית, כולל לסתום קירות של תמונות ישנות ולעשות חורים חדשים במיקומים חדשים.

אין לי מושג בצבע אבל יש לי טיפת ידע בצביעה (צבא,דירה קודמת וכו׳)

עד היום פשוט היו נותנים לי צבע והייתי צובע, לא מסתכל על מה שנתנו לי, אז היום אני במצב של לעשות הכל בעצמי.

הקירות שלי כרגע צבועים במין כתום מוזר שכזה,הייתי רוצה לצבוע הכל בלבן כשכבת בסיס ואז לצבוע בצבע צבעוני אחר שאותו אבחר מאוחר יותר, אז איזה צבע אני צריך? סיד/ אקרילי? משהו אחר? איזה מותג מומלץ?

איך לא להיתקע עם צבע? אני לא רוצה לקנות מיכל 18 ליטר לחדר, אבל גם לא רוצה להיתקע בלי, איך לחשב כמה ליטר אצטרך?

הכנת הצבע? עם מה מערבבים ומה היחס? טיפים להכנה וצביעה יתקבלו בחום, טיפים מיוחדים לצביעת תיקרה אולי?

לגבי שפכטל, אשמח להמלצה לאחד שלא מתפורר במגע עם מים, כי עד היום זה מה שמצאתי רק, ואם כבר אז מדןבר בממ״ד, חוץ מלקדוח בקיר, יש אופציה אחרת לתלות תמונה? מסמר מיוחד אולי?

פורסם

אם לא מדובר בכתום כהה במיוחד, אז אפשר לדעתי להסתפק בשכבה של בונדרול ועליה שתיים-שלוש שכבות של צבע פלסטי.

שכפטל תעשה עם פרופילה/צלוטיט או כל מותג אחר, מה שיש בחנות הקרובה לביתך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה שכתב צביקה.

בנוגע להוראות יישום - הכול רשום בימינו על גבי האריזות, באופן ברור ופשוט.

מופיע שם בין השאר חישוב של ליטר למטר. לחלופין, תשאל את המוכר,

בעלי הניסיון מדייקים לא רע בכלל בכמויות.

לא הבנתי מדוע אתה צריך שפטכל שאיננו מתפורר עם מים, תוכל להסביר?

לתליית תמונות השתמש במסמרי פלדה, הם ננעצים לא רע גם בבטון.

אם זה משהו יותר כבד מתמונה, תמיד אפשר להשתמש בדיבל 4 מ"מ ולקדוח לאט ובסבלנות.

באתרים של טמבור, יעקובי ושות' יש המון מדריכים עם "שאלות נפוצות" -

מאוד שימושיים, לדעתי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

להחלקת קירות הייתי מציע שפכתל אמריקאי, עושה עבודה לא רעה בכלל ודי קל לעבודה (אין ערבובים אין כלום - רק למרוח)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לקבלת תוצאה יפה עם שפכטל אמריקאי צריך לעשות המון פינישים שהם אוברקיל למה שמבקש פותח השרשור.

למרוח כל אחד יכול נכון ,אבל הרעיון הוא גם לשפשף ושלא יראו את החיבורים בין המריחות(בד"כ משתמשים במנורת פלורסנט חזקה או זרקור),מה עוד ששכבה אחת בד"כ לא מספיקה וצריך לפחות 2 לתוצאה יפה.

לפותח השרשור,קלסימו או פרופילה יספיקו לסתימת החורים,אל תתעצל ושפשף את הקיר בסיום בנייר ליטוש של 100 לפחות לפני הצביעה ותעביר מברשת אבק על הקירות לפני הצביעה שלא יתפסו חלקיקי אבק בצבע,אני מאמין ששכבה אחת של יסוד לפני הצבע שאתה רוצה לא תספיק,אולי אם הוא יהיה סמיך מפיק והכתום לא ממש כהה.לגבי בחירת צבע,בכל טמבוריה ייעצו לך ויתנו לך סרגל צבעים לבחירה ככה שזאת הבעיה האחרונה שלך.

בהצלחה.

פורסם

מה הצבע שאתה רוצה לצבוע בו את החדר?

אם הוא צבע כהה אני לא בטוח שתצטרך לצבוע בלבן ואז לעבור לצבע שבחרת.

מה כוונתך בשפכטל שלא מתפורר במגע עם מיים?

הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שבעבר הכנת שפכטל אבל לא ערבבת מספיק או שהחומר היה ישן והיה פתוח בחוץ במשך תקופה ולאחר היבוש התפורר.

אני אישית אוהב לעבוד עם צלוטיט בתור שפכטל.

קובי

• תוכן חדש...