Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום ונרשמתי לא מזמן אך אני בפורום כ3שנים ולומד כל הזמן.

יש ברשותי מרצדס ספרינטר עם פנסי חזית לא תקינים ורכשתי פנסים חדשים ומתכנן להחליפם לבד, שמתי לב שיש תושבות תחתונות לפנס החדש, צריכים להוריד את הפס קישוט מתחת לפנס (בשביל ליצור גישה ל2 התושבות התחתונות יש 5בסך הכל אם אני לא טועה) אני מקווה שרק זה ולפי דעתי זה יספיק על מנת להחליפם.

למישהו יש הצעות או יכול להסביר איך מפרקים, ניסתי לחפש ברשת סרטון או שרטוט של זה אבל לא מצאתי כלום.

אשמח לכל עזרה, טיפ שיוכל להקל על העבודה תודה.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה ועוד בשעה כזאת.

את האתר שפרסמת מצאתי כבר בחיפוש קודם בגוגל אך על פי התמונה הסקתי שככל הנראה זה לא יתאים לי .

זהו הרכב שברשותי

26601210001_medium.jpg

פורסם

אוקי תודה לא ידעתי שדודג' ספרינטר זה בעצם מרצדס ספרינטר אצלנו, כמו שרשמתי כל הזמן אני לומד פה:wink:

לצערי אני לא דובר אנגלית שוטפת אבל בעזרת אתרי תרגומים הצלחתי לפרש את ההסבר אך עדיין לא הבנתי מה שרשמתי בהודעתי הראשונה, התושבת התחתונה של הפנס ללא גישה להלן תמונה:

sprinter-headlight-nf-03-bp.gif

• תוכן חדש...