Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי ב3040 באייבורי, שנה אחראיות של סאני + מטען מקורי.

יש ביותר זול אבל ללא אחראיות של סאני וללא מטען מקורי.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

גלקסי 8 ב 2546 עד הבית . https://goo.gl/Y7zbGN

גלקסי 8+ ב 2870 שח עד הבית. https://goo.gl/vTRSxA

*** יש לבחור את אמזון כמוכר***

כבר היו מחירים יותר זולים כרגע זה הכי זול שיש.

חשוב לציין שהטלפון מגיע עם נעילה אזורית , מה שמצריך סים אירופאי וביצוע של 5 דקות שיחה.

על השירות של אמזון אין צורך להרבות במילים.

פורסם
קניתי ב3040 באייבורי, שנה אחראיות של סאני + מטען מקורי.

יש ביותר זול אבל ללא אחראיות של סאני וללא מטען מקורי.

התחרות רצינית וניתן למצוא בקלות בזאפ מחירים סביב ה2800 כולל אחריות יבואן סאני רשמית.

לדוגמא http://www.bigcell.co.il/items/1310755 -

2655 שח יבוא רשמי. לא צריך לצאת להרפתקאה באמאזון בשביל 100 שח.

פורסם

מה החשיבות של המטען המקורי ? וכמה עולה מקורי ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני מחזיק טלפון לשנים רבות, אין הגבלת תקציב.

מה הטלפון הכי מומלץ שיאריך איתי שנים.

סדר חשיבות:

1. אמינות

2. מצלמה

3. מהירות (בלי תקיעות)

4. אנדרואיד (אם אפשרי אז נקי)

5. מחיר

ראיתי שיצא וואן פלוס 5 יש לי אפשרות למחיר 2330 ש"ח, שנתיים אחריות 64GB.

בדיוטי S8 ו S8+ נמכרים 749$ ו849$ בהתאמה.

G6 מחירו 610$ ל32GB. יש גם G6 דואל סים 64GB במחיר 669$

וואוי P10+ במחיר 699$

וואי P9+ במחיר 529$

אשמח לעזרה והכוונה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
התחרות רצינית וניתן למצוא בקלות בזאפ מחירים סביב ה2800 כולל אחריות יבואן סאני רשמית.

לדוגמא http://www.bigcell.co.il/items/1310755 -

2655 שח יבוא רשמי. לא צריך לצאת להרפתקאה באמאזון בשביל 100 שח.

צריך לבדוק האם יש באמת אחראיות של היבואן המקורי + מטען, לא הייתי סומך על ייבוא מקורי שכולל הכול בלי בדיקה.

אני יכולתי לקנות ביותר זול, ראיתי מחירים של 2800 אבל לא לכולם יש במלאי וזה דורש שליחות או נסיעה מיוחדת במקרה אצלי. בנוסף הנייד התקלקל והיו זקוקים לטלפון.

אם הכול כשורה שם והוא גר באזור מחיר פיצוץ.

נוסף לכל מה שרשמו - מי שקונה באמאזון ובמידה וצריך לממש אחראיות נכנס להוצאות נוספות, שליחת הנייד בדואר לחו"ל, זמן וללא טלפון חלופי במידה ולא מסדרים את התקלה בהמשך היום.

אחרי "הרפורמה" של כחלון לדעתי לא שווה לקנות בחו"ל, המחיר כבר לא משמעותי לדעתי.

את שאלת המטען אשאיר למהנדסים כאן לענות.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

וואלק נראה אותכם ממשים אחריות בארץ על מסך ורדרד.

כן יבואן רשמי לא יבואן רשמי סיפורים על מטענים.

תקבלו עדכונים אחרי שנה.

אין שום כניסה להוצאה מיותרת את מזוכה על דמי המשלוח.

לאמזון אין מעבדה במקרה של תקלה את מקבל החזר כספי בגובה הקניה.

שנתיים אחריות .

כל אחד שייבחר לעצמו איפה הכי כדאי לו לקנות , אני רק ממליץ.

פורסם

אם אתה רוצה טלפון להרבה זמן, לדעתי, האייפון עדיף, מבין כל הטלפונים החכמים של אנדרואיד, הייתי בודק את הs8, ואת htc u11, להם יש את החומרה הכי עדכנית והמצלמה הטובה ביותר.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם (נערך)

מבחינת מעבד, הסמסונג וOp5 ראשונים, כשלOP5 יש את יתרון ה6GB זיכרון Ram, שאמור לספק מרווח טוב יותר לריבוי משימות.

הסמסונג כמובן מוביל בהרבה בתחום הצילום, כשיש לו את אחת המצלמות הטובות בשוק (בנתיים לפי מבחנים, לHTC U11 יש את המצלמה הטובה ביותר) הוואוי לא הרחק מאחור.

קרוב לאנדרואיד נקי תשיג רק מהOP5, כל השאר מקוסטמים כשאר הסמסונג עם הממשק הכי מקוסטם.

אני חושב שהסמסונג והOP5 יאריכו הכי הרבה, בגלל המעבדים.

אמינות קצת קשה להוכיח, רוב הטלפונים כן יחזיקו הרבה זמן אם בעוד כמה שנים תצטרך לשדרג לגירסאות מתקדמות יותר לבד ולא דרך עדכון רישמי.

בסופו של דבר, לך תראה את המכשירים, הLG והסמסונג שונים מאוד מהאחרים בגלל המסך החדשני, תצטרך לראות אם יהיה לך נוח.

אני אישית לקחתי את השיומי החדש, בגלל תקציב, אך מבחינת מפרט הוא בעל אותו מפרט של הOP5, בנתיים נהנה מאוד, אך בגלל שאני מכיר את שיומי לא פחדתי לקחת אותו, יש לי כבר 3 מכשירים שלהם, כאשר אחד כבר חוגג שנתיים ועדיין עובד היטב, כשהוא "תקוע" על אנדרואיד 5 אך עם גירסה האחרונה של MIUI.

לפי הדירוג שלך, אם נתעלם מנושא האמינות שבאמת אין הבדל, בין המכשירים (למעט LG שהוכיחו בדורות האחרונים שכדאי לסמן אותם בנק' אדומה בנושא הזה - לרעה)

מצלמה כמו שאמרתי סמסונג, וואוי, Op5

מהירות סמסונג/OP5, וואוי

מערכת נקייה Op5, וואוי, סמסונג

מחיר OP5, וואוי, סמסונג.

*את הp9 הייתי מוריד בגלל שמדובר בדור קודם

Sent from my MI 6 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Dark Crystal
פורסם

ד"א - בעדכון שתיקן את הגישה לשירותי גוגל ה-Mi4C הפתיע וקיבל אנדרואיד 7. רשמית מדובר בגרסת ביתא. ה-Redmi note 4X עדיין באנדרואיד 6.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שים לב שע"פ הרבה ביקורות, המצלמה של ה op5 מזעזעת כרגע. מצלמת פחות טוב מה op3t. הרבה בגלל תוכנה שעובדת רע.

כניראה שזה יטופל עם עדכון תוכנה. אבל אי אפשר לדעת.

פורסם

אני בספק אם הNote 4 על כל גירסאותיו יתעדכן לנוגט, שיומי לא מרבים לעדכן את סדרת הredmi לגירסת אנדרואיד גבוהה, אלא רק את גירסת הממשק, MIUI, כשאר לעדכון הקרוב (9) אמורים לקבל גם, מכשירים בני 4, שזה משהו נדיר.

פורסם

גרסצ האנדרואיד של ה-Mi4c דילגה מ-5 ישירות ל-7. גם ה-MIUI שלה מתקדם מזה של ה-Redmi Note 4x אם כי איני יכול לפרט כרגע את מספרה המדוייק(בחו"ל עם ה-Redmi Note ואוכל לבדוק כאשר אשוב ארצה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הגרסא אצלך לא רשמית ולא ברור מי בישל אותה ועל בסיס מה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)

הMi4c אכן מעודכן לנוגט, ראה xiaomi.eu, הגירסה האירופאית של MIUI, יציבה, עם תוספות, נחשבת לטובה ביותר.

והאמת כשבדקתי זו, ראיתי שגם Redmi 4X מעודכן ל7.1.

66563ffac6614a67ec8ec5fa0ff2fe3d.jpg

עריכה אחרונה על ידי Dark Crystal
  • תוכן חדש...