Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היום קיבלתי את הפולו GTI שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לרכב הזה מתאים לבן כמו האחות היותר גדולה גולף כנ"ל גם לשירוקו, רכב נחמד ונותן תמורה טובה בקטגוריה שלו.

בשביל להבין על מה אני מדבר ראו דוגמה.

כזאת הזמנתי :-D

יש רכבים שצבע כהה פוגע להם בקווים הכללים של העיצוב ואני חושב שגם פולו זה ככה.

מה גם שאחרי שחייתי 3 שנים עם גולף שחורה אני פורש ללבן! בגלל הלכלוך, ובגלל שרואים כל שריטה

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עשית לי חשק לקבל את הGTI שלי כבר!

ומה שתיארת מזכיר לי את עצמי כשנסעתי על מרצדס S AMG63

מכיוון שעד עכשיו היתה לי גולף TSI 160 כ"ס אני מאמין שלצערי עוד 20 כ"ס לא יגרמו לי לתגובות מביכות

בוא נעשה סדר בבלאגן, מרצדס AMG זה ספירה אחרת לגמרי. אל תצפה למשהו אפילו קרוב למרצדס כי אחרת תתאכזב.

לגבי הגולף שעושה 8 שניות מ 0-100 בהחלט לא תקבל הלם מהפולו אבל שניה זה לא מעט.

תהנה :-)

פורסם
מה גם שאחרי שחייתי 3 שנים עם גולף שחורה אני פורש ללבן! בגלל הלכלוך...

חכה ותראה איך יראה הפגוש הקדמי שלך אחרי שתחזור מנס הרים! :evil:

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

אתמול לקחתי חבר מהעבודה לסיבוב. אני רגיל שכשאני יוצא מרמזור, בין אם זה בנסיעה אגרסיבית ובין עם זה בלחיצה קלה על דוושת הגז, שכולם נשארים מאחור. אני מניח שרוב הנהגים נוסעים רגוע. חלקם נוסעים קצת יותר אגרסיבי אבל למכונית רגילה אין שום סיכוי. במהלך הסיבוב, למען האמת, בפעם הראשונה שסחטתי את דוושת הגז עד תומה, ראיתי מאחורי (דיי צמודה) מאזדה 3 כחולה האטצ'בק. קשה לי לשחזר את האירועים אבל בוא נניח שהיא באמת נצמדה אלי, האם מצב כזה יכול לקרות בהנחה שהמזדה היא 1600 או אפילו 2000 בלי שיפורים?

פורסם
אתמול לקחתי חבר מהעבודה לסיבוב. אני רגיל שכשאני יוצא מרמזור, בין אם זה בנסיעה אגרסיבית ובין עם זה בלחיצה קלה על דוושת הגז, שכולם נשארים מאחור. אני מניח שרוב הנהגים נוסעים רגוע. חלקם נוסעים קצת יותר אגרסיבי אבל למכונית רגילה אין שום סיכוי. במהלך הסיבוב, למען האמת, בפעם הראשונה שסחטתי את דוושת הגז עד תומה, ראיתי מאחורי (דיי צמודה) מאזדה 3 כחולה האטצ'בק. קשה לי לשחזר את האירועים אבל בוא נניח שהיא באמת נצמדה אלי, האם מצב כזה יכול לקרות בהנחה שהמזדה היא 1600 או אפילו 2000 בלי שיפורים?

שאלה קצת מוזרה, מאזדה 3 מנוע 2.0 עושה 9.9 מ0ל-100. ובכל מקרה אין סיכוי שהמאזדה תעמוד עם הפולו. יכול להיות שהמאזדה באה לסיבוב במהירות גבוה יותר...

לא מכיר מאזדה 3 משפחתומתית משופרת..

פורסם

למאזדה שילדה יותר טובה, וכנראה גם נהג טוב יותר, כל אחד יודע ללחוץ פול גז ולשמור על הגה ישר, אבל בפניות זה כבר סיפור אחר, שם יתרון המנוע מתגמד ויכולות הנהג מקבלות תפקיד מרכזי. קח טיפ קטן, במהלך סיבוב לא סוחטים את הדוושה עד תומה אלה משתמשים בדוושה השניה לפחות בחלק הראשון.

אגב שאני רואה שרשורים כאלה אני מתחיל להבין למה חברות כמו VW ואחרות לא מאפשרות לנתק מלא את הESP ומנתקות את הTCS, ככה הנהג שומע חריקות גלגלים ונרגע ואנחנו בטוחים יותר.

סע בזהירות

פורסם
קודם כל תודה רבה.

דבר שני, שווי מס על רכב ליסינג מורכב מהמחיר שהחברה בה אתה עובד משלמת לחברת הליסינג + תוספת שהחברה בה אתה עובד לוקחת על הוצאות דלק. ממה שאני ייודע על מאזדה 3 החברה שלי משלמת משהו כמו 2300 ש"ח. 3000 זה כבר כולל הוצאות דלק.

זה לא נכון. שווי מס נקבע לפי מחיר המחירון של הרכב שאתה משתמש בו, בזמן שקנו אותו.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

תמשיך לתדלק 95 וגם סבתות יראו לך עשן מהקלנועית:lol:

אגב ממליץ לך בחום לבדוק שמן, אי הרצה+ קריעת הרכב מהקילומטרים הראשונים, זה מתכון בדוק לצריכה מוגזמת של שמן במיוחד בTSI מרובי המגדשים

פורסם
אין שום הבדל בין 95 ל-98. מי שמתדלק 98 משלם יותר על אותו הדלק.

טעות.

תדלוק 95 יגרום לנקישות מה שיוביל לאיחור הצתה מה שיוביל לירידה מסויימת בביצועים.

פורסם
טעות.

תדלוק 95 יגרום לנקישות מה שיוביל לאיחור הצתה מה שיוביל לירידה מסויימת בביצועים.

טעות. מנוע ה1.4 TSI עבר שינויים רבים מאז יצא לשוק, לפי הנחיות יצרן יש לתדלק את המנוע בדלק מסוג 95 בלבד..

פורסם
אין שום הבדל בין 95 ל-98. מי שמתדלק 98 משלם יותר על אותו הדלק.

כן ולא... ולו רק מעצם קיום התופעה שנקראת "אפקט הפלצבו". :-) הוזכר כבר לאחרונה בפורום קישור לכתבה המשעשעת הזאת.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

מאזדה 3 ישבה לך על הזנב בסיבוב? איזה פאדיחות :wink:

אני מאמין כשתתחיל להכיר את הרכב יותר ואת המגבלות + תיקח קורס נהיגה, שום מאזדה 3 לא תשב לך על הזנב יותר :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

על מה אתם מדברים בעניין הדלק?!

אצלי בשירוקו(מחודש 6-2010 על הכביש) כתוב לתדלק 95 אוקטן! כנ" לכל השירוקו) שזה מנוע זהה לשל הפולו!

Got To love It

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...