Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי

אני לא מתיימר להיות "מומחה" אודיו ואני מודה שאני "כאסקופה נדרסת" בתחום לעומת רוב מרבית החברים כאן .

אני לא יודע לקרוא נתונים,גרפים ועוד ורובם הם ג'יבריש בשבילי.אין על כך עוררין מבחינתי.אני מבקש רק לשמוע מוסיקה באיכות הטובה ביותר ואם על הדרך זכיתי בידידותם של אנשים כמוך-זכיתי.

א ב ל!!!

דווקא מאיש רב פעלים ונסיון בפורום שהגיע לויכוח הניטש כאן משום מקום כשפיו נוטף כזה ארס,מצפה אנכי שינסה להשכין שלום .

ואם וחרה לו עניין מסויים יש דרך ושפה נאותה להתווכח מבלי להעליב ולקלס ולהלבין פני אדם ברוב חוצות.

וצא מזה כבר אדי! אני נשבע לך שלא שמעתי על HAT לעג! אפילו שקלתי פעם לרכוש דרייברים מחברה מצויינת זו ויעיד על כך אליקו.

ועל TRU?? חברה עם מוצרים מדהימים שאף זכיתי לרכוש ליין דרייבר מתוצרתם.

עדיין אינני מבין על מה יצא קצפך כאן בנושאים הללו אלא אם כן הם נעשים שלא בנוכחותי וממש בחדרי חדרים. :roll:

לעולם לא תהיה הסכמה על מוצר X ומוצר Y אבל איש יקר! זו מטרת הפורום הלא כן? לדסקס ,להתפלפל,להחליף ידע ומידע ולהושיט יד לכל החדשים. בדיוק על כך נחרב בית המקדש...:cry:

ואגלה לך סוד קטן-שמו של אליקו הולך לפניו בכבוד וביראה! מדברים עליו בהערצה והבנתי מהם היא שידענותו ושליטתו בחומר האודיו עצומות ומרובות והוא מסוגל כמעוף של זבוב לגלות בעיות פאזה ואקולציה.וזה מגיע דווקא מהאנשים שהוא חושב (כנראה) שחורשי מזימות כנגדו.

חבל!

לדעתי צריך לקיים מפגש עם מגשר חיצוני בדמות אחד מהמנהלים שישבו סביב שולחן עגול וישפכו את טיעוניהם ולא יעזבו עד שיעלה עשן לבן.פשוט לא רואה דרך אחרת לפתור זאת ולנקות משקעים ולצאת לדרך חדשה.

אוהב אותך אדי! :inlove:

ליאור

• תגובות 205
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוהד

סייג לחוכמה שתיקה.

דם חדש? תגיד לי - איזה דם? איזה חדש? איזה דור צעיר?

גו'ניור הוא בן אדם מקסים בעיניי ומעולם לא טענתי נגדו את התלונות שניר טוען - אם כי, לצערי זה גם נכון כי ההתקנות שלו הם מודל התקנות שמבוססות על עבודות של יוסי.

מצד שני - ממי עוד יש לו ללמוד? בינינו - חוץ מיוסי כמעט ולא נשאר כאן אף מתקין נורמלי שרואים את העבודות שלו בפומבי. יש כמה, אבל הם לא בפורום.

הוא מנסה להתקיים ולהתפרנס אבל מה שעושה לו כרגע את הנזק זה דווקא העובדה שעושים ליוסי לינץ' על כל התקנה מופתית שהוא מעלה במקום לאמר תודה לאל שיש עדיין אחד כזה בארץ.

-----------

לגביי סרול הכעס כאן ומדהים שאתה לא קולט את זה, שהוא שיווק לך וופר בתור מידבאס שהוא גם מידריינג' מופלא.

מדהים שאתה לא קולט את זה עדיין.

והדבר שהכי מרגיז אותי לגבי סרול אם כבר אני מוציא את זה החוצה הוא שמאז שאני מכיר אותו - לא שמעתי אצלו ברכב, באף אחד מהרכבים שהיו לו - מערכת אחת שלמה פועלת ומכוונת.

לא מדבר על מכוונת היטב - לפחות פועלת ומכוונת.

ואני מקבל ממנו ביקורות פעם אחר פעם ולא מתעלם ממה שהוא אומר לי אבל מצד שני איך אפשר בכלל להתייחס ברצינות לביקורת שאני מקבל ממישהו שמעולם לא ראיתי אצלו מערכת אחת עובדת מההתחלה ועד הסוף?

אני כבר מחכה אין סוף זמן שהמערכת ברכב שלו תפעל - אתה יודע בשביל מה? בשביל לראות שהוא באמת יודע מה הוא אומר.

עשרות על גבי עשרות של אנשים נכנסים אליי לרכבים התגובות הטובות שאני שומע הן:

מושלם (שזה ממש לא)

מדהים

מעולה

נהדר

איזה יופי

התגובות הרעות שאני שומע:

נמוך לי מידי

אין מספיק עוצמה

משום מה רק מסרול אני שומע תגובות כמו "זה לא מתחבר לי", "אתה בטוח שאין לך כאן איזו פאזה הפוכה", "המידבאסים שלך מוגזמים" (בזמן שהם מכוונים עם RTA בכלל)

וכל זה בזמן שהוא כבר שנתיים לא מסיים את המערכת שלו וגם לפני זה לא היתה לו מערכת אחת תחרותית שעומדת על שתי רגליים.

אתה רציני?!

די - שיסיים כבר את המערכת שלו כי אני באמת רוצה לראות סוף סוף למה הוא מסוגל - ואני באמת אומר את זה בשיא הכנות.

למפגש דרום האחרון באתי כי הייתי בטוח שמעבר לרק לדבר איתו סוף סוף יצא לי להתרשם בפועל מהידע שלו באודיו - זה לא קרה לצערי אבל אני אמשיך לחכות.

הסיבה השניה היתה לפגוש את ELI I שהוא יקר לי, שים בצד את כל מה שקשור לאודיו, אני מאוד אוהב את הבן אדם ומתגעגע אליו במפגשים.

ובבקשה בבקשה בבקשה אל תבין אותי לא נכון - אני מאוד מכבד את סרול ומאוד אוהב להפגש איתו ולהתווכח איתו אבל הגיע הזמן לשים דברים במקומם.

אדי מי לעזזל אתה שתמתח ביקורת על ישראל ג'וניור!

ללמוד מיוסי?

הוא לא צריך ללמוד מאף אחד! יש לו סטנדרט גבוהה מאוד בהתקנות שלא נופל מההתקנות של יוסי!

אומנם הוא לא עושה דברים מיוחדים כמו דלתות נפתחות לגלגל ספייר

או דיבורית ניסתרת שעולה מהדש-בורד וגורמת לך התקף לב בגלל הרעש.. :roll:

או פרסומות גלויות על ההתקנה

אבל הסטנדרט שלו לא נופל משל יוסי!

בכל מה שקשור למקצועיות אמינות ומחירים הוא תמיד יהיה אצלי במקום הראשון!

וגם אצל רבים אחרים ולא רק אלה שהתקינו אצלו

לא לכולם יש עשרות אלפי שקלים לשלם על התקנה ולא כולם חייבים רמת גימור עם ציפוי מזהב

ובזה ישראל מצטיין לתת את השירות והמקצועיות ברמה גבוהה מבלי שאנשים יצטרכו לשלם על זה ביוקר.

ואם כל אחד שאי פעם התקין אצל ישראל יגיב כאן בפורום יספר לנו אם הוא מרוצה מההתקנה

ומהיחס שהוא קיבל לא יהיה לשירשור הזה סוף.

אז תשמור את התגובות האלה לעצמך כי אני ראיתי את הבחור הזה עובד ואת התוצאות שהוא מביא בשטח

וכמה שאני אוהב להקניט אותו התוצאה שהוא מביא תמיד מושלמת!

אומנם ניסיון של 20 שנה אין לו אבל את התוצאות אפשר לראות בפורום.

יוסי וישראל עומדים כל אחד בקטגוריה נפרדת

יוסי מפתיע אותנו עם התקנות ברמת גימור גבוהה ביותר וכך גם המחיר

וישראל עושה לרוב התקנות פשוטות אבל ברמה מיקצועית שלא נופלת מיוסי

ואם היה לו זמן לסיים את ההתקנה אצלו ברכב אני בטוח שלכולנו כבר הייתה נופלת הלסת ממזמן.

ובקשר לישראל סרול:

הוא לא שיווק ולא מכר לי שום דבר שלא רציתי.

הוא הציע לי את המידבאסים בגלל שרציתי משהוא קצת שונה ממה שאני מכיר, וגם בגלל שאין לי בעיה לעשות בניות בדלת

והוא אמר לי מראש שיכול להיות שלא יהיו לו טוויטרים ומידים למכור לי כי הסט האחרון אצל ליאור והכל תלוי בהחלטה שלו.

ובגלל זה חשבתי לנסות לעבוד 2 חלקים עם המידבאסים האלה.

בקשר למערכת שלו ולמה שהוא מסוגל:

ישראל בחן כל זווית, תיבה, נפח ואופציה אפשרית לכל אלמנט בסקנדינביה לפני שהוא החליט ללכת על התקנה

תראה לי עוד מישהוא שנוסע עם תיבות ברגליים חודש שלם רק בשביל ללמוד מה אפשר להוציא מהמידבאסים.

כשהמערכת שלו תהיה מוכנה אתה תלמד כמה דברים על מערכות כי הבחור הזה עשה לא שיעורי בית

הוא גם סיים את העבודת הגשה וכשהכל יהיה מוכן זאת תהיה אחת המערכות הכי טובות בתחום ה SQ בארץ.

ואכן הבמה אצלך נמוכה ואני לא יודע באיזה RTA השתמשת אבל אתה סובל מחוסר בצלילים בתחום הגבוהה

לא פלא השחלטת למקם את הטוויטרים בקיקים אבל זה כבר הטעם שלך.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

ליאור

כנראה שאתה לא מכיר את ההיסטוריה של הפורום כמו שצריך ובטח שלא את הפורום המקביל.

להשכין שלום זה מה שאני ניסיתי לעשות אבל לצערי גיליתי שאני חי בלה לה לנד

כנראה שמה שצריך לעשות כאן זה סדר - ואני שוב חוזר - רזי לא רושם גועל נפש סתם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוהד, דיי.

ההצהרות האלה מיותרות, סרול יסיים אנשים ישמעו ויביעו דעתם.

אני מכבד אותו מאוד ומה שאתה עושה מוציא אותו באור שלילי וכך גם את ישראל.

הפרסה הזאת צריכה להגמר.

פורסם

את רוב התגובות בשרשור הזה בכלל לא קראתי, הן לא נוגעות אליי.

אני ממש לא יודע מה הלך פה קודם, אבל אני יודע טוב מאוד מה הולך פה עכשיו.

ולא, זה לא לפי מונה הודעות של משתמשים כאלו ואחרים, אני מכיר את רוב האנשים שהוזכרו בשרשור הזה אישית.

בתור משתמש חדש יחסית בפורום מעולם לא ידעתי מה היה כאן ליפני והאמת זה גם לא ממש עניין אותי, וחשבתי 20 פעם ליפני שהחלטתי להגיב כאן.

בסופו של דבר לא יכולתי עוד לשמוע את השטויות שחבר הפורום ניר מדבר עליהן, יש מרחק שנות אור לפי דעתי בין סרול לבין האדם שכביכול אתה מנסה לתאר, זה ש"דוחף" לאנשים מוצרים מסיבות עסקיות, או "שולח הודעות פרטיות לילדים בני 5".

אז תן לי לומר לך משהו, אני הגעתי לפורום במטרה לרכוש מערכת חדשה, מעולם לא קיבלתי הודעה פרטית מסרול בקשר למוצרים כאלו ואחרים שהוא מוכר בניגוד לאנשים אחרים שאני לא אזכיר את שמם.

שיגעתי אותו פעמים אין ספור אם זה בטלפון, ב SMSים, בהודעות והוא תמיד היה שמח לעזור - ושוב אין שום קשר לסלסטרה או לסיז (ראה חתימה).

שתהיה לנו חתימה טובה, וחג שמח.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

אדי אתה הראשון שאמר שכל עניין מחנות "ישראל - יוסי" הוא אבסורד, אבל בינתיים אתה היחיד שמדבר על זה.

ישראל ויוסי מתקינים מעולים, לישראל מגיעים אנשים עם דרישות "פשוטות" יותר נקרא לזה, מאשר ליוסי.

יוסי מתעסק המון עם קהל שרוצה משהו מיוחד והמשהו המיוחד הזה זה טאץ' הDIY של יוסי. פה הוא נופל בקטגוריה אחרת לגמרי שאני בטוח שאם תינתן לישראל ההזדמנות, הזמן והמקום הוא גם יצליח לעשות עבודה לא פחות טובה מיוסי.

עם כל אהבתי לשני האנשים הנהדרים האלה שכל מה שעשיתי עד עכשיו למדתי מהם, אין מקום להשוואה ביניהם.

כל אחד ייחודי בדבר אחר, לכן יהיה קשה מאוד לבצע השוואה ראויה ביניהם, שלא תבייש אף אחד.

עם כל האהבה שבעולם, ישראל, יוסי, אתה נהדרים ובלעדיכם ההתקנות בפורום הזה היו נראות כמו ההונדה ההיא עם הקופסאות קוטג' בדלתות (דייב אתה יודע על מה אני מדבר!!! :wink: ) וזה לא מתאים לנו! אנחנו צריכים להפסיק לריב בגלל שטויות.

ואתה אדי, צריך להפסיק להתעלק על יוסי ועל ההתקנה שהוא עשה לך באוונסיס. פרויקט ביג-אס הוא ייחודי וזאת בדיוק הייחודיות שדיברתי עליה מקודם!

אז תפסיק להשמיץ בכזו פוליטיקאיות, זה מכוער וזה לא אדי שאני הכרתי עד עכשיו!!!

שום דבר פה לא נאמר כדי לפגוע באף אחד.

תיהיו חזקים!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

יבגני ,ההבדל הוא שאף אחד לא ניסה לעשות מהמוצרים של HAT או סאנדאון משהו שהם לא,לעומת זאת להגיד שדרייבר 8 אינץ' יעשה את העבודה במערכת שני חלקים זה הזוי!!!

מישהו מכם בכלל שמע מערכת 2WAY או 3 WAY עם דרייבר 8 אינץ' מישהו פעם התקין כזה ברכב שלו?

העיקר לרוץ ולהגיד שזה עובד עוד לפני ששמעו את זה בכלל.

אז הנה אני אומר לכם דרייבר 8 אינץ' הוא לא תחליף למידבאס 6.5 במערכת שני חלקים.

אדי אני רוצה להגיד לך שכל מה שרשמת עד עכשיו מסכים איתך מילה במילה,ישראל מתקין אלוף וכן יכול להיות שלמד מעבודותיו של יוסי,מי לא?

אין מה לעשות מלראות את העבודות ואיך הן מתבצעות יוסי מספר אחד בתחום לדעתי.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
את רוב התגובות בשרשור הזה בכלל לא קראתי, הן לא נוגעות אליי.

אני ממש לא יודע מה הלך פה קודם, אבל אני יודע טוב מאוד מה הולך פה עכשיו.

כנראה שאתה לא ממש יודע

בסופו של דבר לא יכולתי עוד לשמוע את השטויות שחבר הפורום ניר מדבר עליהן, יש מרחק שנות אור לפי דעתי בין סרול לבין האדם שכביכול אתה מנסה לתאר, זה ש"דוחף" לאנשים מוצרים מסיבות עסקיות, או "שולח הודעות פרטיות לילדים בני 5".

.

שתדע ותבין עשירית מ"השטויות של ניר" אני בטוח שלא תגיב ככה.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

האינטרסים שלכם יביאו בסופו של דבר את הפורום הזה ויחד איתו את התחביב שכולנו אוהבים עשרות צעדים אחורנית.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אתם צודקים לגמרי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3119510#post3119510

לא מכור בכלל ;)

לא צריך בכלל להכביר במילים הפעם.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
שתדע ותבין עשירית מ"השטויות של ניר" אני בטוח שלא תגיב ככה.

כשאמרתי השטויות של ניר התכוונתי למה שנוגע לגבי סרול, תודה שסימנת את זה באדום הייתי צריך לעשות סוגריים.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם
אוהד, דיי.

ההצהרות האלה מיותרות, סרול יסיים אנשים ישמעו ויביעו דעתם.

אני מכבד אותו מאוד ומה שאתה עושה מוציא אותו באור שלילי וכך גם את ישראל.

הפרסה הזאת צריכה להגמר.

סרול לא צריך לסיים שום דבר

כשיהיו ביידי כל הרכיבים אני יתחיל את ההתקנה בשיתוף עם ישראל

בתום ההתקנה אני ישב עם סרול על הכיוונים (זה בטח יקח קצת זמן)

ופה נגמר הסיפור.

אולי אני יוסיף פרוססור אבל זה עדיין לא הוחלט.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אז אני מבין שאנשים פה לוקים בהבנת הנקרא.

באיזה מקום כתבתי שיש לי משהו אישי נגד סרול?

באיזה מקום כתבתי שיש לי משהו אישי נגד ישראל?

כל מה שכתבתי הוא כנגד מה שהולך מסביב, ונגד כל מה שהפורום כאן הפך להיות.

יכול להיות שסרול הוא אחלה גבר שבעולם, זה לא משנה שאת מוצריו אתם דוחפים בלי הכרה, וכל האמצעים כשרים, כולל להפוך מגבר פשוט לשיא הטכנולוגיה או להפוך וופר 8 אינטש, למיד ריינג' 4 אינטש.

תראו את השרשור שאליקו הדביק, מה זה? המלצות אובייקטיביות?

חלאס עם הצביעות.

לגבי מה שכתבתי על ישראל, אז כדי שתקראו שוב,אין לי בעיה איתו להיפך, אני הייתי ביחסים מצויינים איתו לאורך כל השנים, יש לי בעיה עם השרשורי הלל ושבח שאתם מגיבים בהם על כל פיפס.

לא כל התקנה היא "פרוייקט" ולא כל דבר הוא "מדהים".

השימוש בכינוי "מתקין על" ניתן ליוסי ולא בכדי, יש לישראל הרבה כשרון, ובהחלט עם השנים הוא התפתח ויתפתח להיות מתקין מצויין, אם ימשיך בגישה הזאת.

אבל, כרגע במצב הנתון, זה לא עומד בקנה אחד.

אני מבין שזה צורם לכם, כי פתחתם פה מיני תת פורום, אבל זו האמת.

under construction..

פורסם
סרול לא צריך לסיים שום דבר

כשיהיו ביידי כל הרכיבים אני יתחיל את ההתקנה בשיתוף עם ישראל

בתום ההתקנה אני ישב עם סרול על הכיוונים (זה בטח יקח קצת זמן)

ופה נגמר הסיפור.

אולי אני יוסיף פרוססור אבל זה עדיין לא הוחלט.

הזכרת את הפרוייקט שלו (של סרול) בהודעה האחרונה שלך, התכוונתי להתקנה שלו.

פורסם

אבל הסטנדרט שלו לא נופל משל יוסי!

לא לכולם יש עשרות אלפי שקלים לשלם על התקנה ולא כולם חייבים רמת גימור עם ציפוי מזהב

ובזה ישראל מצטיין לתת את השירות והמקצועיות ברמה גבוהה מבלי שאנשים יצטרכו לשלם על זה ביוקר.

יוסי וישראל עומדים כל אחד בקטגוריה נפרדת

יוסי מפתיע אותנו עם התקנות ברמת גימור גבוהה ביותר וכך גם המחיר

וישראל עושה לרוב התקנות פשוטות אבל ברמה מיקצועית שלא נופלת מיוסי

.

תודה אוהד, אתה בדיוק מצדיק את מה שאני אומר.

נכון, יוסי וישראל לא באותה קטגוריה, וזה בדיוק מה שטענתי פה לאורך כל הדרך.

כנ"ל העובדה ש"שאלתם" את הכינוי" מתקין על" וייחסתם אותו לישראל, למרות שבעצמך אתה אומר שהם לא באותה קטגוריה.

אבל ישנם 2 דברים שאני לא מסכים ומקבל בתגובה שלך.

1. יוסי עושה גם עבודות פשוטות, ולא רק בניות פיבר והתקנות מסובכות.

ואת זה הוא עושה על בסיס יומי, כבר קרוב ל20 שנה.

מן הסתם שהעבודות שהוא מעלה לפורום, הם לא יהיו של התקנת קומפוננט בדלת או פלטה למגבר אחד מאחורה, כי אין בזה משהו מיוחד.

אז הוא מעלה עבודות קצת יותר מיוחדות לפורום, כדי שאנשים יתרשמו.

אבל יחד עם זאת, גם את הדברים הכי פשוטים, הוא עושה.

מהתקנות של דיבוריות בלו-טוט' דרך התקנות מערכות סטנדרתיות וכו'.

לכן, כל ה"רושם" שלך, הוא מוטעה, ואתה ניזון מהשמועות שאתה וחבריך מפיצים פה.

2. מאיפה אתה בכלל מביא את החוצפה שלך, להגיד שיוסי יקר, והמחירים הם "עשרות אלפי שקלים?

הרי אתה מעולם אפילו לא פנית אליו בקשר להתקנה, ואין לך בכלל מושג מה וכמה עולה.

וזה שאתה כותב את השטויות האלו, זה בדיוק מה שהוביל אותי בשרשור הזה.

איך מי שבחיים לא דיבר עם יוסי על עבודה, ומעולם לא קיבל ממנו הצעת מחיר, קובע נחרצות שחור על גבי לבן, שהוא הכי יקרן.

עזות המצח שלך, לבוא ולהעלות טענות שקריות שכאלו בפורום, זאת פשוט חוצפה.

ואתה רק מחזק את מה שכתבתי פה, לאורך כל הדרך.

המגמתיות שבה אתה נוהג, היא מכוערת, וחסרת כל בסיס.

לפחות, אתה אומר פה את מה שמחלחל כאן מתחת לפני השטח, על גבי הפורום.

under construction..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...