Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 205
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אדי, אם לפחות לא היית מאיים כמו פולני... :lol:

חבל שזו הסיבה היחידה שיש לי להגיב בשרשור הזה.

או שלהיפך?

רומם - תלבש בבקשה את חליפת האיומים :-P

ותסביר במילים "עדינות" מה יקרה אם...

זהו - מבחינתי המטרה הושגה, אני מקווה שנראה קצת שלום בית כאן בין כל הגורמים ואני מקווה שנתחיל סוף סוף לראות קצת פרגון וגם קצת גוון שישבור מגמתיות כזו - או אחרת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יבגני, הייתי יבואן שלהם, ונמכרו בארץ 3 סטים של החברה הזו.

יקר זה לא הגדרה מספיק טובה לחברה הזו :)

אבל כן, הם טובים.

מאוד עדינים [טריקת דלת מסוגלת לפגוע ברמקול] אבל טובים.

בקשר לאיומים, עזבו אתכם שטויות, אנחנו לא בגן:p

לא סתם אני מייצר BODY BAGS במפעל ;)

עשיתי על דקסטר קופה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא אמרת פעם שאתה רוצה לקנות לינקולן שחורה עם תא מאוד גדול מאחורה ומיתקון לעט חפירה?

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לנו לינקולן לבנה למכירה פה אצלינו

אמנם יש לה מתקן גז מאחורה אבל עדיין אליקו יוכל להשכיב בה שתיים עד שלוש גופות בקלות

:-):lol:

דרור

פורסם
:digging:

תשמע, התעלת על עצמך, בתגובתך זו, העלת את רמת הפורום ובנוסף תרמת רבות לקידום נושא האודיו בישראל.

ישר כח, ואיחלתי לחייל בהצלחה בהמשך דרכו.

under construction..

פורסם

ניר,

הוא בטח התכוון אליי - אתה יודע, חפירות זה כאן.

Pioneer TS-X150

פורסם

שלום לכולם.

מזה מספר ימים אנו עוקבים אחר התפתחות השרשור והחלטנו לאפשר לכולם לומר את אשר על ליבם ולהימנע מתגובה, עריכה או מחיקת הודעות. כמו במערכת יחסים לעיתים צריך לומר את מה שיש על הלב, גם אם זה לא נעים לשמוע (או לקרוא במקרה של הפורום).

תופעת המסחר בהודעות הפרטיות

תופעת המסחר הסמוי בפורום הייתה תמיד, אך לאחרונה היא עלתה מדרגה והגיעה לרמה מביישת. מביישת את בעלי המקצוע והחנויות שיורדים לזנות כדי למשוך לקוחות, מביישת את המתקינים, מביישת את ה"קבלנים" ובעיקר מביישת את החברים בפורום אודיו שמופעלים עליהם כוחות זדוניים ואינטרסנטיים בעליל שכל קשר בינם לבין מקצועיות והגינות מקריים בהחלט.

להנהלת קארזפורום אין גישה למערכת ההודעות הפרטיות ולא ניתן לבצע מעקב כמו שהוצע מוקדם יותר בשרשור. גם לא ניתן להכניס את כל חברי הפורום למעקב ולבצע ביקורת על כל הודעה והודעה פומבית שמפורסמת כאן, זו לא מערכת טוקבקים. הנהלת הפורום תמיד זמינה ומטפלת בהקדם בכל מה שהיא מצליחה לתפוס כמו גם בכל מידע שמגיעה אליה דרך מערכת ההודעות הפרטיות, בלחצן הדיווח על הודעה פוגענית ואפילו בטלפון, ויעידו על כך כמה וכמה חברים.

הנהלת קארזפורום מבצעת פעולות גלויות וסמויות על מנת למגר את תופעת המסחר הסמוי. למרות זאת המשאבים העומדים לרשותנו מוגבלים ומבנה הפורום מאפשר לכל דיכפין להמשיך ולבצע את זממו גם לאחר שנתפס. בלי עזרת חברי הפורום במיגור תופעת הפרסום אין להנהלת הפורום כלים מספיק טובים להתמודד איתה. אוהבים את הפורום? רוצים לשמור ולטפח את רמתו המקצועית? זה חייב לבוא גם מכם. דיווח על גורמים אינטרסנטים זו לא הלשנה. גורם אינטרסנט רוצה למכור ולעיתים אין שום קשר בין רצונכם כלקוחות למה שמוצע לכם (ותאמינו לנו שראינו מספיק דוגמאות כאלה). מאוד מעציב אותנו לראות שגם חברי פורום ותיקים בעלי רקורד של מאות ואלפי הודעות חברו למתקין \ חנות זו או אחרת ולעיתים תמורת אחוזים משמיצים בעלי מקצוע אחרים ומייחצנים את אותו בעל המקצוע כאילו מינימום סטיב ג'ובס זצ"ל הציע להם משרה בתמורה. אותם "חברי פורום" צריכים להתבייש במה שהם עושים.

אנחנו מבקשים בכל לשון של בקשה – הציעו לכם משהו בה"פ? דווחו לנו. מלבד לספונסרים המורשים של הפורום לאף אחד אסור לשלוח ה"פ בעלת תוכן שיווקי. ההודעות הפרטיות האלה פוגעות בכם ובפורום, גם אם הן מנוסחות בלשון סגי נהור ומדגישות כמה אתם "אחים" שלהם והם רק "רוצים לעזור".

פרסום התקנות בפורום

אנחנו מתירים ומברכים על כל התקנה כזו או אחרת שעולה לפורום. אנו לא מתירים לבעלי מקצוע להעלות התקנות לפורום וגם ספונסרים רשאים לפרסם התקנות בפורום הספונסרים בלבד.

הבעייה מתחילה כאשר אותם גורמים אינטרסנטיים מתחילים להכניס ארס לשרשור. מותר להעביר ביקורת ומותר אפילו להגיד שלא אהבתם את העבודה, הבעייה נמצאת באיך שאומרים את הדברים ומי אומר אותם.

בחלק מהפעמים, הצביעות ועזות המצח שיש לאנשים פשוט בלתי נסבלת. הנהלת הפורום משתדלת למחוק הודעות פוגעניות כאלו אך ללא עזרת חברי הפורום לפעמים קשה לעלות על כוונות מפרסם ההודעה, האם מדובר בביקורת לגיטימית או שיש אינטרס מאחוריה? גם כאן עומדת לרשותכם מערכת ההודעות הפרטיות ולחצן תמרור האזהרה שצמוד לכל הודעה שמפורסמת. תנו לנו לבדוק ולהפעיל שיקול דעת ראוי.

פרסום מתקינים ובתי עסק

הנהלת הפורום אוסרת בכל איסור על הזכרת שמות מתקינים (אלא בשרשור התקנה עם תמונות), בקשה למתקין או המלצה על חנויות. שרשורים כאלו לרוב נמחקים ברגע שהם מפורסמים בפורום ואם ראיתם שרשור כזה שחמק מענינו – אפשר להודיע בה"פ או דרך לחצן הדיווח. בהזדמנות זו נבקש להזכיר כי ניתן לפרסם בפורום בצורה מוסדרת ובמחירים הוגנים. ניתן לפנות למנהלי הפורום בה"פ על מנת לקבל פרטים ודרך ליצירת קשר.

הערות להנהלה

כולם מוזמנים לפתוח את כללי הפורום ולרענן את כלל מספר 1. הכלל הזה לא נרשם כי אנחנו קדושים (אם כי יש כאלו שיגידו שכן) אלא כי הערות שמופנות להנהלה הן לרוב שליליות שגוררות אחריהן מרמור וכעס מיתר חברי הפורום. הערות, הארות, קללות והזמנה לשטיפת הרכב מתקבלות בברכה דרך מערכת ההודעות הפרטיות. הרעיונות היצירתיים (בחלקם) שהועלו בשרשור זה טוב יותר אם היו מרוכזים בהודעה פרטית ומועברות לאחד המנהלים, משם אנחנו כבר היינו שוברים את הראש. השתלחות בוטה בהנהלת הפורום בדרך כלל גוררת אחריה ענישה כואבת, אבל כמו שרשמנו בתחילת התגובה לפעמים צריך לתת לכל הרוע לצאת ורק ככה אפשר לגלות מה באמת מפריע וכואב.

אז לסיכום, התכנים בפורום שלנו לא שייכים למנהלי פורום אודיו או לבעלי הבית שמתחזקים אותו. הפורום שייך לכולם ובפרט לחברים הקבועים שקוראים ורושמים כאן הודעות יום יום. בגלל שהפורום ציבורי, פתוח ונגיש לכולם, ובגלל המגבלות הטכניות והאתיות לקרוא את כל מה שמתנהל במערכת ההודעות הפרטיות, בלי שיתוף פעולה מכם אין לנו דרך למגר כליל את התופעה. כשמתקבל מידע מהימן אנחנו מטפלים בזה במלוא החומרה, אבל לצערנו נראה שיש "קשר של שתיקה" בין חברי הפורום והאינטרסנטים שלא מבינים שבסוף רק הם (והפורום) נפגעים מכך.

אנחנו מודים על ההבנה ובתקווה לשיתוף פעולה מוצלח יותר בעתיד,

איציק, איתמר ועופר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איציק, איתמר, עופר

תגובה יפה ומרשימה.

דבר אחד אני כן רוצה לאמר וכן לאמר אותו בפומבי - אני זה שהציע מעקב אחרי חברי פורום.

ממש לא התכוונתי למעקב אחרי הודעות פרטיות כי אני יודע שזה בלתי אפשרי.

התכוונתי למעקב אחרי חברי פורום בעייתיים במיוחד וזה באמת לא קשה לזיהוי וממש אין הרבה כאלה.

היתה לנו כאן דוגמא מוקצנת מעבר לכל פרופורציה אך לצערי אמיתית, חבר פורום קרא קדיש על התקנה של ספונסר בשרשיר של הספונסר עצמו - מה כבר דרוש בכדי להעניש על התנהלות שכזו?

מעבר לכך כמו שכבר אמרתי אני מוכן להצטרף ולעזור לכם לבצע פעולות שכאלו באופן אישי. אמרתי זאת בגלוי.

מעבר לכך ובנוסף לזאת בטוחני שמעתה חברי פורום וותיקים שאוהבים את הפורום ואוהבים את התחום - יראו יד הרבה יותר קשה כלפי חברים שמתנהלים באופנים השלילים אשר צויינו מעלה.

שאו ברכה, יישר כוח.

אדי

Pioneer TS-X150

פורסם

digging.gif

אהמ אהמ...

תשמע, התעלת על עצמך, בתגובתך זו, העלת את רמת הפורום ובנוסף תרמת רבות לקידום נושא האודיו בישראל.

ישר כח, ואיחלתי לחייל בהצלחה בהמשך דרכו.

רגשי! :)

ניר,

הוא בטח התכוון אליי - אתה יודע, חפירות זה כאן.

רגשי! :)

:digging:

סתם חופר! :)

הפסקנו...

המצחיק! :)

בקשר לאיומים, עזבו אתכם שטויות, אנחנו לא בגן:p

לא סתם אני מייצר BODY BAGS במפעל ;)

עשיתי על דקסטר קופה

המאיים הציני! :)

שלום לכולם.

המנהל! 8)

אם נצחק קצת יותר אולי נצליח לשמוח בחלקו של אחר ובחלקנו שלנו!

אוהב את הפורום, אוהב את האנשים כאן.

הבא שנפתח פה על מישהו או יבוא לי מקולקל בעין אנחנו נדאג לטפל בו!

במיוחד הבא שנפתח על ישראל!

הכל באהבה חברים! :inlove:

שלומי!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

להגדיר את ניר כ"ריגשי" - אני חושב שזו ממש לא ההגדרה הנכונה...:)

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אני אנצור את לשוני

:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

וואו,

הרבה זמן לא כתבתי פה, כי כמו הרבה אנשים ברחתי מהפורום הזה כי לא היה נעים בו .

יש דברים שהשתנו( ממתי אנשים פה מדברים נגד ג'וניור 66?! הוא היה מטורף ואהוב על כל הפורום כשהחלטתי להפסיק לכתוב)

ויש דברים שלא השתנו, תופעת עדר, ניפוח יכולות של רכיבים( אוי אופס ניר!, גם אתה עשית את זה כשאתה עצמך התווכחת איתי שטוויטר של סט קלארוס ינגן מעולה גם תדרים של 2-2.5 KHZ או משהו בסיגנון , ואז באופן מפתיע כשהעלתי את תגובתו של מייסד ובעלי החברה עם תגובה ברורה לחלוטין שאין לה שום צורה אחרת לפרש אותה שהטוויטר לא מסוגל לנגן בצורה תקינה בחיים את התדרים האלה, השתתקת ולא הגבת. לא סליחה שניסית להוציא אותי טיפש מול הפורום ולזלזל בידע שלי, לא סליחה על זה שסתם הטעת אנשים שהולכים ומאמינים לכל מילה שיוצאת לך מהפה, כלום. וחבל.)

קצת מזכיר את ניפוח יכולות הוופר שמדברים עליו כאן לא?

אתה היית בדיוק אחד מהעדר של מוצרי HAT HAVOC |TRU וכל דבר אחר שאלי ורוני ייבאו.

אבל אני אגיד לך את האמת , למרות הפעם הזאת שממש ממש עצבנת אותי, מעולם לא פיקפקתי בידע שלך, להיפך למדתי ממנו ונהנתי לקרוא דברים שרשמת, גם אם פה ושם היו דעותינו חלוקות.

תופעת העדר היתה פה ברורה מאוד אחרי המוצרים האלה כאשר כל ת'רד חדש שנפתר נסגע בהמלצה על סט מהחברות הנ"ל, מוצרי ID ובפרט הIDMAX הושמצו שכמובן שהסאבים של AA וFI היו "עדיפים" עליהם בכמה רמות. ומגברי הSUDOWN הם מגברי היי אנד ברמות הגבוהות ביותר כשאין בכלל מה להשוות אליהם מגברים של אודיסון למשל.

מישהו רשם פה שצריך שעוד יבואנים יכנסו לפורום ויהיה גיוון או משהו בסיגנון ותנו לי להגיד לכל משהו בתור אחד שהמון זמן פה בפורום.

זאת הטעות הכי גדולה שנעשתה בפורום הזה! הכנסת היבואים לפה! מאז החל הפורום להדרדר בצורה מטורפת. מחנות, מריבות, עצבים ובכללי אווירה מאוד לא נעימה.

הדבר הטוב ביותר זה שהמקום יהיה פורום נטול כל מטרות עסקיות.

אוהב אותכם

מעריך אותך (ניר) את אדי את רז שישבתי אצלו עוד בקאפה לפני שנים ונהנתי מהמערכת שלי ועוד רבים. כמובן שיש כאלה שאני גם פחות מעריך מהתקופה, אבל זה טבעו של אדם.

מקווה שהפורום הזה יחזור למה שהוא היה ב2005-2006 ולא ישאר כמו שהוא עכשיו.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

שלום אמיר, ברוכים השבים.

אני שמח שחלקת את איתנו את השרשור הזה, רק חבל שהתחלת ברגל שמאל עם אי דיוקים והשמצות.

אני מעולם לא הייתי חלק משום עדר, בטח שלא HAT או TRU TEC או כל חברה אחרת שאלי(ורוני) בזמנו ייבאו, כי מעולם לא היה לי שום רכיב שלהם ברכב.

בנוסף, מעולם לא טענתי שמגברי סאן דאון הם היי-אנד, ויותר טובים מאודיסון.

זאת גם הכללה מטופשת ומעליבה את האינטילגנציה, כי כל מקרה לגופו.

כן, הסאן-דאון SAX-100.4 עדיף בכמה רמות מול המגבר האומלל של אודיסון שנקרא SRX.

מה לעשות, סדרת הSRX שהיא הכניסה של אודיסון, הוא טובה, אבל לא מול ה100.4.

אם זה היה בהשווה ל50.4, יש פה עניין, אבל בזמנו שדיברנו על הSRX מול ה100.4, זה מה שטענתי, ואני עומד מול זה גם היום.

ואגב, לשיטתך, שאתה מאשים אותי ב"השתייכות" כלשהיא, זה מגוכך, כי גם דרור סוויסה, יבואן אודיסון, הוא חבר שלי:).

ואף היה לי את האודיסון LRX1.1K, שמצא את מקומו אצל אלכסנדר 80, שגם הוא חבר שלי אלי, וכו'.

ובדיונים אחרים שדיברנו על הLRX1.1K מול מגברי המונו של סאן-דאון, כי, יש התקנות או רכבים שיהיה עדיף לקחת מונו של סאן-סאון שהוא קלאס D ולא מונו של אודיסון LRX שהוא קלאס A, מה לעשות, צריך גם חשמל בשביל להפעיל כאלו מגברים בכאלו הספקים, ויש מקרים שמערכת חשמל לא מספקת שיהיה עדיף מונו קלאס D.

האם המונו של סאן-דאון יותר איכותי? לא, האודיסון יהיה יותר טוב, אבל ידרוש תשתית אחרת.

ודבר אחרון, אני בעבר "נכנסתי" בך בנושא הטוויטרים של HAT כי פשוט אתה ניזונת משמועות, שאם כבר טרחת לציין את ההיסטוריה של הפורום, חבל שלא שציינת שהיית חבר קרוב של אדי, וחבורת המעריצים של אימג' דיינאמיקס, אז שבאותה תקופה החלטתם להכפיש את הציוד של AA וFI בכל שרשור אפשרי.

אז למי שלא זוכר, אולי כדאי להזכיר את זה, אדי חבר הפורום הידוע בכינוי EDDY, היה דילר של אימג' דיינמיקס לפורום, כאשר ליאור מולטימדיה מחיפה היה היבואן שלהם.

באותה תקופה, סאבים של IDMAX היו מתפוררים להם בכל פינה כמו פטריות אחרי הגשם, כמובן שEDDY התנער מכל הנושא, וכמובן של עדת המעריצים שלו, שכולם כמובן נסעו ברכבים עם סאבים שלהם, קפצו בקריאת צו 8, בדומה למה שמתרחש פה היום, והגנה בחירוף נפש ל EDDY ומוצרי ID כמושג להערצה.

זה לא משנה את העובדה שלאחר כמה חודשים, הם התנערו מזה, ואפילו היצרן נתן סימוכין לכך שיש בעיה בסאבים.

והוחלט להחליף את הסאבים התקולים וכו'.

אגב, למי שתוהה על מה מדובר, הוא יכול לערוך חיפוש על התופעה, שאני כיניתי אותה ה"עכברמקס" :lol: כי זה היה תמוה שכביכול כל סאב מגיע עם עכבר ישן, שמתעורר לו מידי פעם ופשוט מכרסם את הסאב:shock:, אחרת לא היה שם מתאים יותר ל"תופעה".

ולענייננו, אני מבין שאתה עדיין כועס ש"נכנסתי" בך על עניין הטוויטרים של הקלארוס, אז, אפילו לא שמעת את הטוויטר של קלארוס, ובכל זאת כתבת שטויות לגביו, וטענת כל מיני טענות לא מבוססות, כי היי!, הרי בכלל לא שמעת אותו.

והפעם היחידה שכן שמעת אותו, היה לאחר הויכוח הזה, וזה היה במפגש שנערך בנתניה, וזה היה אצל גורל ברכב.

כמוכן, גם על סמך נסיון בודד שלך עם הL1PRO, נסיון- קרי שמיעה חד פעמית של מערכת אחת, החלטת שגם הוא זבל עופות מצוי, וכל דבר אחר יהיה יותר טוב ממנו.

ממש עדות אמינה ואובייקטיבית.

אבל הכי קל יהיה להכפיש אותי, בטח!, אני אשם בכל בעיות הפורום, נו באמת.

שוב, ההשמצות הללו שמגיעות עם שיוך שלי לאיזה יבואן או מתקין או בעל עסק או חבר פורום הם מגוחכות.

אני מכיר את אלי בערך 7 שנים, אנחנו מכירים כאן מהופורום, כמו רבים אחרים.

מעולם לא הסתרתי את העובדה שאנחנו חברים, יותר מזה, אנחנו ב3 שנים האחרונות רוכבים ביחד עם אופניים כמעט כל שבת, אז לפי תאוריית הקונספירציה החדשה בפורום, אני אמור להיות חמוש בציוד של HAT +TRU TECHNOLOGY+AA +FI וכו'.

אתה מוזמן לראות את החתימה שלי, היא מאוד ברורה לעין, וניתנת לקריאה מאוד ברורה.

מעניין, מעולם לא היה לי בורג של אף אחת מהחברות הללו ברכב.

למרות שהייתי שמח לאיזה מגבר בילט6 או 8 של טרו, או אחד מהקופרים,פשוט לא היה לי את הכסף לשלם עליהם:shock:.

אני גם חבר של יוסי אלפיין, וגם מעולם לא התקנתי אצלו כלום, אפילו לא בורג קודח בפלטה.

אבל אני פועל הרי מטעמו? לא?:shock:.

אני הגנתי פה על אהובי שי, אבל לא זכור לי שאנחנו חברים..:evil:.

מצד שני, יש לי עוד הרבה מאוד חברים בתחום הזה, יבואנים, מתקינים,סוכנים ועוד.

מה זה משנה, העיקר להכפיש.

אבל מה לעשות, שמישהו כותב שטויות, הוא יקבל בראש בכל הזדמנות שתהיה.

ומי שיכפיש סתם, יזכה לאותה המנה בדיוק.

ומי שלא נראה לו, מוזמן להשתמש במשולש שיש לי מתחת לכינוי, או לפנות לאיתמר,איציק,עופר או דני.

מה שהכי מעניין זה שאני מעולם לא הייתה במעקב, אופס- סליחה, הייתי פעם אחת במעקב כי נכנסתי במנהל בפורום רכב, הידוע בכינויו "מוטי מיאטה" כי הוא כתב אז שטויות.:lol::lol::lol:.

under construction..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...