Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת פיקנטו 1.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי לפני חודשיים פיקנטו ידנית אם מנועה1.0 . לאחר כמה זמן שמעתי כמה סיפורים על כך שמנועה 1.0 בעל 3 צילינדרים לא מאוזן ועושה הרבה בעיות בהפרונט ושמעתי אפילו שפעם היו מוסיפים דמוי צילינדר רביעי על מנת לאזן את המנועה!!!

האם זה נכון?? מה אפשר לעשות אם זה ??? ואם בכלל כדי לקנות אותו בעל 3 צילינדרים???

פורסם

זה לא לגמרי שטויות במיץ. מנוע שלושה צילנדרים סובל באופן טבעי מחוסר איזון שנגרם מהמספר האי-זוגי של הצילנדרים. היו בעבר מספר מנועים בעלי מספר אי-זוגי של צילנדרים שקיבלו משקולות איזון וזה אפילו לא היה מזמן, מספיק לבדוק את הגולף V5.

בכל מקרה, מנוע ה-1 ליטר של הפיקנטו אכן גורם לויברציות מסוימות שמורגשות בעיקר בסל"ד סרק. זה לא נורא ולא נראה לי שזה יגרום לבעיות מהותיות בפרונט אבל זה מורגש. בכל מקרה, אני לא שותף להתלהבות הגורפת של הפורום בכל הנוגע לפיקנטו הידנית. לדעתי עם מנוע ה-1 ליטר היא די מאכזבת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עדיף ללכת על הפיקנטו 1.2 85כ"ס יותר חזק,וגם צורח כמו הידני

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם
הזמנתי לפני חודשיים פיקנטו ידנית אם מנועה1.0 . לאחר כמה זמן שמעתי כמה סיפורים על כך שמנועה 1.0 בעל 3 צילינדרים לא מאוזן ועושה הרבה בעיות בהפרונט ושמעתי אפילו שפעם היו מוסיפים דמוי צילינדר רביעי על מנת לאזן את המנועה!!!

האם זה נכון?? מה אפשר לעשות אם זה ??? ואם בכלל כדי לקנות אותו בעל 3 צילינדרים???

מה שמעת? וממי??

אני חי עם הרכב הזה קרוב לארבעה חודשים, עולה, יורד, עוקף ומה לא..

אכן קיימת וויברציה אבל לא ברמה מטרידה, אפילו שאון המנוע די חביב ובכלל המנוע שלה שקט יחסית לרכב במחיר סביר.

כשמעלים סל"ד מרגישים שהמנוע לא הכי מאוזן אבל מה - מאומן.. לאחרונה הוא מרגיש בריון קטן וכל עוד שומרים אותו מעל 3000 סל"ד הוא סוחב את הרכב די יפה. קיים בור בין הילוך 3 ו 4 מה שמחייב הילוך 3 בעליות קשות.

רוב התלונות מגיעות מילדים שלא נהגו מעולם, או מלקוחות אשר הזמינו ולא קיבלו ומריצים דיונים (ורבים לפעמים!) וירטואליים בפייסבוק בלי הרבה נסיון בשטח.

בסה"כ מדובר ברכב חמוד שסך הכל תכונותיו (מרווח, מזגן, אבזור, בטיחות, אחריות) מצליחים לחפות על נוחות נסיעה בינונית, והתנהגות לא מלבבת.

מילה קטנה על צריכת הדלק : הרבה דעות ואין סוף תלונות. אחרי שהמנוע עבר 2000-3000 ק"מ התחלתי לקבל ממוצע של 17-17.5 ק"מ/ל בנהיגה הררית לא קלה אך מבלי לקרוע את הרכב. כמובן שהצריכה כולל מזגן נונ סטופ.. צריכה יפה לכל הדעות.

בהצלחה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

+1 אני מאלה שכן שותף להתלהבות מהרכב הזה, ועקב כך נקנה במשפחתי אחד כזה ידני. כבר ציינתי לא פעם אחת את דעתי על כלל היתרונות שיש לרכב הזה על מתחריו ובכלל במחיר הזה. להבדיל מצביקה וכמה מאוכזבי הספקה (שאצלם יש סיבה אמיתית להתאכזב) אני יכול לומר את דעתי, והיא שהבאז שהיה סביב הרכב הזה פשוט מוצדק.

אז יש 3 צילינדרים, בעיות בפרונט? לא שמעתי ולא נראה לי. כמו כן זה ממש לא מורגש (מצטער אבל באמת שניסיתי להרגיש וזה בין אפסי ללא קיים) בנסיעה או עמידה ברמזור או בשטיפה אוטומטית. בקיצור ממש לא סיבה רצינית לפסול את הרכב.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...