Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ford SVT Raptor ?

123bla
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי ברמלה..בזמן שעצרתי באחד הרמזורים אני קולט ברמזור ממול את המפלצת הזאת עם שלט קטן של במבחן..

למי שלא מבין על מה מדובר:

http://www.youtube.com/watch?v=O5paAXmf_8A

תתקנו אותי אם אני טועה ויש עוד דגם בעל פרונט זהה..למרות שבדקתי ולא כל כך מצאתי=]

זה אומר שהרכב ייובא לארץ בקרוב?

פורסם

f150 רגילה זאת לא הייתה..

על הפרוט היה כתוב בגדול פורד..בדיוק כמו הטנדר בסרטון=]..

חבל שלא הספקתי להביא תמונה..

אבל אתה אומר שזו מהדורה מוגבלת..אז...

פורסם

גם אם ראית ברמלה F150 רגילה, זה בערך כמו בוא הגשם בעמק המוות, באוגוסט.

שוק הטנדרים המקומי (לא אלה באורך 6 מטר ומעל 3.5 טון) זועק למשהו נורמלי, כל מה שיש לנו זה פלסטיק יפני מרובע צילנדר וחלוש במחיר גבוה.

פורסם

ייתכן שיתחיל הייבוא של ה-F150.

יש לו את הסיבות להיות מיובא, אושרו עכשיו פנסים אמריקאים, להתחרות בסילברדו הקצר וכמו כן ה-F150 כבר נמכר לצה"ל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שוק הטנדרים המקומי (לא אלה באורך 6 מטר ומעל 3.5 טון) זועק למשהו נורמלי, כל מה שיש לנו זה פלסטיק יפני מרובע צילנדר וחלוש במחיר גבוה.

מה גורם לך לחשוב שהבהמה הזו היא רכב נורמלי?

the london underground is not a political movement

פורסם

ככל הידוע אקזמפלר יחיד הגיע לצורך מספר בדיקות והתאמות,

ייעודו הוא ביטחוני, ולא לשיווק אזרחי.

בואו נגיד את זה כך-

בקרוב מאוד מבריחי הגבול הדרומי יצטרכו לשדרג את הטנדר הסובארו שלהם למשהו קצת יותר רציני...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

הרפטור הוא לא מהדורה מוגבלת, הוא מהדורה מיוחדת, הרכב בנוי מדהים, אני מאוהב בקבינה וחצי, צבע כתום בבקשה.

ford-f-150-svt-raptor-02.jpg

חוסך הרבה כסף לאלה שקונים F150 ומדרגים אותו לפרה-ראנר.

haters will hate

פורסם

אחי האיזור שבו ראיתי את הרכב לא משנה..וגם רמלה קרובה מאוד לתל אביב..ככה שיכול להיות שהוא בא משם או משהו..

ולפי דבריו של קרמבו כנראה יהיה בשימוש צבאי..אז חבל חחח.. בכל מקרה כדי לתדלק דבר כזה צריך תחנת דלק פרטית בטח..

פורסם

נחמד ביותר, אהבתי!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ככל הידוע אקזמפלר יחיד הגיע לצורך מספר בדיקות והתאמות,

ייעודו הוא ביטחוני, ולא לשיווק אזרחי.

בואו נגיד את זה כך-

בקרוב מאוד מבריחי הגבול הדרומי יצטרכו לשדרג את הטנדר הסובארו שלהם למשהו קצת יותר רציני...

אלוהים אדירים, איזה שטויות עושים במדינה הזאת, למה לא להשאיר את הכסף בארץ ולהזמין כמה זי-באר! :?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אלוהים אדירים, איזה שטויות עושים במדינה הזאת, למה לא להשאיר את הכסף בארץ ולהזמין כמה זי-באר! :?

כנראה מאותה סיבה שלא יצרנו את הלביא.

אמריקאים רוצים שנקנה מהם בכספי הסיוע.

פורסם

שבוע הבא ביבי מכנס מסיבת עיתונאים ומציג את הפורד הזה כ"סופר-טאנקר של גבול הדרום" !

רק שלא יגמר כמו קהלני והאופנוע...או עמיר פרץ והסירה...או אמיר פרץ והמשקפת, או גאוועלד צו מאיינאע צוראעס, איזה חדלי אישים עלובים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עזבו שטויות, צריך להבין כמה יעלה, אם אפשר לנכות מע"מ ואם תהיה מכירה לפרטיים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...