Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לברר להחליף את הטורבו הקיים לקיט K04 של APR.

השאלה שלי היא מהם השינויים הנוספים שאני אצטרך לעשות בשביל לממש את השידרוג (צנרת, חיזוקים פה ושם?), מעבר לתוכנת ניהול מנוע ושיפורי יציבות (כבר קיימים) מן הסתם.

בנוסף, אני מתכנן לבצע את השדרוג בפיט-סטופ. יש למישהו ביקורת עליהם? אמינים\נוכלים וכו'?

תודה.

פורסם

קודם כל, יישור קו!

ברכב כזה כדאי לבדוק ולוודא שמצבו תקין לחלוטין לפני שאתה הולך על שדרוג טורבו.

מעבר לכך, צריך קיט יניקה טוב כלשהו ופליטה (לפחות דאון פייפ אם לא מערכת מלאה)

שדרוגים נוספים אפשריים (לא חובה): אינטרקולר, מתנול, אינלט.

בהצלחה

פורסם

אני חושב שחיפוש קל בפורום , יניב לך תוצאות על האמינות הוגנות ותודעת השרות של פיטסטופ.

הם אמינים מקצועיים ובעלי תודעת שרות ברמה של סדנאות בחול, כמו כן הם עובדים בצמוד ל Tig שהם בכלל ברף משלהם בארץ בכל מה שקשור סדנה/מוסך ככה שיש לך את שני בתי העסק המובלים בתחומם תחת קורת גג אחת . 

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

1.דבר ראשון תעשה ישור קו של הרכב צינורות פורקים דליפות למדות מאפ וכדו...

2.דבר שני ממליץ לך להרכיב בחום טורבו היברידי פחות שינוים מאוד אמין חזק וזמין ללא שינוים הספק של 300 סוסים :twisted:

3.במידה ולא תרכיב היברידי לך על gt28 כבר עדיף מבחינת הספק

4.בהצלחה בהמשך

• תוכן חדש...