Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל פעם שיוצא לי לראות אלפא רומיאו 159 אני נפעם מחדש, אמנם הרכב די וותיק על הכביש אבל אני לא מצליח לחשוב על רכב סדאן חדש שנראה יותר טוב, אולי האופל אינסיגניה OPC שהמרכב שלה נמוך מהאינסיגניה הרגילה ולכן הוא נראה יותר טוב מהרגיל (לדעתי) אבל עדיין ה159פשוט מדהימה, וזהו, לא עולה לי בראש רכב סדאן יותר יפה מה159.

האם מישהו חושב אחרת ?

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הייתי נדרש לתאר כיצד אלפא בת זמננו צריכה להיראות, אין ספק שהתשובה היתה 159. לצערי, אבזור הפנים שלה מעט לוקה בחסר ביחס לנהוג היום, אולם יש לזכור שבתקופה שבה היא הושקה היא בסה"כ די יישרה קו עם המתחרות, וכי למעשה מדובר בדגם לא כל כך צעיר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אם הייתי נדרש לתאר כיצד אלפא בת זמננו צריכה להיראות, אין ספק שהתשובה היתה 159. לצערי, אבזור הפנים שלה מעט לוקה בחסר ביחס לנהוג היום, אולם יש לזכור שבתקופה שבה היא הושקה היא בסה"כ די יישרה קו עם המתחרות, וכי למעשה מדובר בדגם לא כל כך צעיר.

דיברתי על העיצוב חוץ שהוא מדהים גם היום, לגבי אבזור פנים נו טוב אפשר לקרוא לה אלפא רומיאו 159 סקודריה...

פחות אבזור=פחות משקל=ביצועים טובים יותר

פורסם

לא חסרות אאודי\במוו\מדצדס\לקסוס\אינפיניטי מדהימות, אבל באמת שה-159 (למרות שהיא לא זן נכחד כלכך בנוף הישראלי) תמיד תסובב לי את הראש בגלל שהיא ממש יפה. אז איפשהו אני מסכים איתך, אבל שוב, לא חסרות מכוניות מדהימות לא פחות (כמובן שעולות פי כמה יותר :wink: ).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לצערי, אבזור הפנים שלה מעט לוקה בחסר ביחס לנהוג היום, אולם יש לזכור שבתקופה שבה היא הושקה היא בסה"כ די יישרה קו עם המתחרות, וכי למעשה מדובר בדגם לא כל כך צעיר.

אתה מדבר על ההיצעה ביבוא הישראלי או על ה 159 באופן כללי/ עולמי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האיטלקיות הן לא הטעם שלי, אבל אין ספק שה-159 מעוצבת מצויינת ולא ניתן לעבור ליד אחת ולא להתפעל לכמה שניות.

אגב, עוד לא החלטתי אם העיצוב ה"מוזר" של הבררה, עושה לי את זה או לא :).

פורסם
האיטלקיות הן לא הטעם שלי, אבל אין ספק שה-159 מעוצבת מצויינת ולא ניתן לעבור ליד אחת ולא להתפעל לכמה שניות.

אגב, עוד לא החלטתי אם העיצוב ה"מוזר" של הבררה, עושה לי את זה או לא :).

הבררה בזמנו נבחרה לרכב היפה בעולם

פורסם

השרשור הזה באמת מתקיים ולא ננעל? ומנהלים עוד מגיבים בו?

כי אני מייד פותח שרשור על הסופר-מיני הכי יפה בעולם - רנו קליאו (טוב, הוא בטח יינעל כי הוא לא מתייחס לאלפא ;-) )

ואגב, רכבי סדאן נאים לא חסר... הכל שאלה של מחיר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הבררה בזמנו נבחרה לרכב היפה בעולם

נבחרה עלידי מי ? מי בכלל יכול לקבוע משהו כזה ?

בכל מקרה, נראה לי שאתה מבלבל בין הבררה ל-8C .

פורסם

הבעיה של ה-159 היא המכונית אותה החליפה, שהיתה יפה ממנה פי כמה וכמה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...