Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רק מקווה שאלפא רומיאו יחקו גם בזה את ב.מ.וו ולא ישנו את הקו העיצובי של ה159 כמו שב.מ.וו לא שינו כל כך את ב.מ.וו. סדרה 3

מה יפה בסידרה 3 האחרונה עם כל הכבוד ?....

למעט גרסאות ה-M3 וגרסאות הקופה 335 העיצוב של הסדאן מהווה נפילה לטעמי, המכונית נראית צ'אבית והתרחקה מהעיצוב היותר "ספורטיבי" שהיה תמיד לסדרה 3.

E36 היתה נראית מצויין בזמנה (וגם היום מכונית נאה בהחלט), E46 החזית והפרופיל בהחלט השתפרו לטעמי (החלק האחורי קצת גבוה מדי,ברוח כל רכבי הסדאן המודרניים), ב-E90/92 העיצוב לדעתי נפל, במיוחד בגרסאות הסדאן.

אלפא עושים עבודת עיצוב מצויינת לאורך השנים, הם לא צריכים לחקות יצרנים אחרים, יצרנים אחרים צריכים לשאוף לחכות אותם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כל מילה בסלע. ה159 פשוט יצירת אומנות על הכביש. אני לא יודע איך תראה מחליפת ה159, אך אני מקווה שלא יהרסו את הקווים האלגנטיים שלה.

רכב לדוגמא (בלי קשר לאלפא) שבאמת הרסו אותו מבחינת עיצוב זה B4. ויתרו על העיצוב הספורטיבי לטובת משהו לא מוסבר, שמנמן וחסר פורפורציה(ואף מילה על המייקל ג'קסון של תעשיית הרכב - אימפרזה). רק שלא יקרה לאלפא, בתעשיית הרכב אין לדעת.

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם
מה יפה בסידרה 3 האחרונה עם כל הכבוד ?....

למעט גרסאות ה-M3 וגרסאות הקופה 335 העיצוב של הסדאן מהווה נפילה לטעמי, המכונית נראית צ'אבית והתרחקה מהעיצוב היותר "ספורטיבי" שהיה תמיד לסדרה 3.

E36 היתה נראית מצויין בזמנה (וגם היום מכונית נאה בהחלט), E46 החזית והפרופיל בהחלט השתפרו לטעמי (החלק האחורי קצת גבוה מדי,ברוח כל רכבי הסדאן המודרניים), ב-E90/92 העיצוב לדעתי נפל, במיוחד בגרסאות הסדאן.

אלפא עושים עבודת עיצוב מצויינת לאורך השנים, הם לא צריכים לחקות יצרנים אחרים, יצרנים אחרים צריכים לשאוף לחכות אותם.

חס וחלילה, לא התכוונתי שהעיצוב של ב.מ.וו. סדרה 3 יפה, התכוונתי שכמו שב.מ.וו לא משנים את הקו העיצובי של הרכב שגם אלפא לא ישנו את הקו העיצובי של ה159.

פורסם
התכוונתי שכמו שב.מ.וו לא משנים את הקו העיצובי של הרכב .

לך תגיד את זה לכריס בנגל, לקח את כל המכוניות היפות של ב.מ.וו והרס להם את העיצוב.....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עד היום הייתי מסכים על יופיה של ה-159.

אבל היום ראיתי Z4.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש לי משיכה לא מובנת לג'ולייטה החדשה!

למרות שהג'ולייטה החדשה זה בסה"כ תוצאה של פאשלה של אלפא(הייתה צריכה להיקרא מילאנו ובסוף עקב סגירת המפעל במילאנו נקראה ע"ש הדגם המיתולוגי) יש לה צורה סקסית ועיצוב פנימי מדהים, כמו שאלפא יודעת לעשות ממש, אחרי הכל מחלוצות העיצוב הפנימי המהודר.

שמעתי על ה-159 הרבה דברים טובים אבל מצד שני אני לא ממש נמשך לרכב כמו לג'ולייטה(השם הזה מעורר בי צמרמורת, הייתה לנו פעם ג'ולייטה).

לצערי סאאב לא מיובאת לארץ ולכן אם יש רכב חדש שמשווק בארץ כיום והייתי מוכן לקנות בשמחה זאת אלפא.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
גם ה-GT ,הבררה והספיידר בעלות עיצוב דומה ל-159, והן מדהימות לא פחות.

אחח הספיידר הזאת!!!

אחד הרכבים הכי סקסים

תן לי אפשרות בחירה בין ספיידר ישנה לבין איזה ב.מ.וו Z3/4 חדשה ואני ללא שום צל של ספק בוחר בספיידר.

זה מה שנקרא קלאסה במיטבה

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

אין ספק שה- 159 היא יצירת מופת. לטעמי זה הרכב שבשבילו אני מוכן

לנהוג בסדאן (אם היא לי כסף..)

אבל לדעתי אחת הסיבות שהיא מסובבת ראשים, זו גם העובדה

שהיא נושאת את הסמל של אלפא. שעדין נחשב לסמל של רכבים אקזוטיים.

פורסם

ה-159 ללא ספק מכונית עם עיצוב מדהים מכל כיוון שמתבוננים.

לגבי מחליפתה, כנראה שזו תהיה הג'וליה החדשה והיא תראה כמו בתמונה.

צירפתי גם תמונה של הג'וליה המקורית לשם הנוסטלגיה לאלפות של פעם עם הצליל הנכון.

188923_135482616522401_100001819902127_200681_6345335_n.jpg

285343_170087923061870_100001819902127_365641_3695484_n.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

יו ראובן , איזה קטע, נראה לי שאיזה ילד כאפות עבד עליך והדביק בפוטושופ גריל של אלפא על איזה אוודי/ פאסאט/MG550/ וואט-אבר

attachment.php?attachmentid=250280&d=1311716789

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יו ראובן , איזה קטע, נראה לי שאיזה ילד כאפות עבד עליך והדביק בפוטושופ גריל של אלפא על איזה אוודי/ פאסאט/MG550/ וואט-אבר

attachment.php?attachmentid=250280&d=1311716789

לצערי אתה כל כך צודק, זה מה שמאפיין כיום את כל שוק הרכב, העתקה, שימוש במכלולים זהים.

לקח לי קצת זמן להבדיל בין האופל אסטרה החדשה למגאן לדוגמה ולא חסר עוד דוגמאות.

לכן, אני כה נאמן למסורת עתיקת היומין של האלפות הקלאסיות שבזמנו לא ניתן היה לטעות, לא בעיצוב ובטח לא בצליל.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
לצערי אתה כל כך צודק, זה מה שמאפיין כיום את כל שוק הרכב, העתקה, שימוש במכלולים זהים.

לקח לי קצת זמן להבדיל בין האופל אסטרה החדשה למגאן לדוגמה ולא חסר עוד דוגמאות.

לכן, אני כה נאמן למסורת עתיקת היומין של האלפות הקלאסיות שבזמנו לא ניתן היה לטעות, לא בעיצוב ובטח לא בצליל.

יש עדיין יצרניות רכב עם דימיון, סקודה רומסטר, קיה סול ועוד, לא שהרכבים הללו מפילים מבחינת עיצוב אבל אפשר להגיד עליהם שהם לא דומים לאף אחת.

פורסם

כן, אבל הכוונה היא לא כמו שאומרים על ה-159 שהיא לא דומה לשום דבר אחר...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...