Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יכול לסבול את הלוחית רישוי הלא ממורכזת.

האוטו יפהיפה אבל הייתי מתפשר על הרבה אחרות רק בגלל הלוחית רישוי (:

looking

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי חבר שמגרד את ה-1.90 מ' ו-140 ק"ג, והרכב הזה היה בין הבודדים שהוא הרגיש בהם ממש בנוח. כל רכב והנישה שלו :wink:

כנראה שהוא לא בדק מספיק טוב, כי אני מאוד קרוב למימדים האלה (186 ס"מ ופלוס מינוס 130 קילו), ומרגיש בנוח ברוב משפחתיות-מנהלים ומשפחתיות. צריך שהמושבים הקדמיים יהיו מספיק רחבים ורכים שמתכווננים לגובה, עם מרווח בינהם, מקום להזיז אותם אחורה והגה מתכוונן לגובה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אפילו נשיא צרפת מודה שאיטליה מייצרת מוצרים איכותיים יותר :twisted:

פיסקר קרמה בעלת עיצוב נאה בהחלט. איכשהו, קל לי לדמיין סמל של ב.מ.וו עליה...

האם ידועה זהותו של המעצב?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מה שכן למי שמתחנן על 159 אחת עם מנוע 3.2, כאשר לוחצים איתה היא עושה 2 ק"מ לליטר ותאמינו לי ממש ממש קשה לא ללחוץ איתה.

בנסיעה הכי רגועה שאפשר על שיוט ב110 היא עושה 11-12 ק"מ לליטר כשמתאמצים לחסוך.

בשיוט רגיל היא עושה 8 ק"מ לליטר.

נכון יגידו אנשים שמי שקונה רכב כזה לא דואג על הוצאות דלק אבל זה לא נכון, קשה להוציא כל כך הרבה כסף על דלק, 800 ש"ח למיכל ומיכל נגמר ב250 ק"מ אם לוחצים או 400 - 500 ק"מ אם נוהגים רגוע,

זה החסרון היחיד שמצאתי בה :twisted:.

אבל אהבה זו אהבה.

פורסם
מה שכן למי שמתחנן על 159 אחת עם מנוע 3.2, כאשר לוחצים איתה היא עושה 2 ק"מ לליטר ותאמינו לי ממש ממש קשה לא ללחוץ איתה.

בנסיעה הכי רגועה שאפשר על שיוט ב110 היא עושה 11-12 ק"מ לליטר כשמתאמצים לחסוך.

בשיוט רגיל היא עושה 8 ק"מ לליטר.

נכון יגידו אנשים שמי שקונה רכב כזה לא דואג על הוצאות דלק אבל זה לא נכון, קשה להוציא כל כך הרבה כסף על דלק, 800 ש"ח למיכל ומיכל נגמר ב250 ק"מ אם לוחצים או 400 - 500 ק"מ אם נוהגים רגוע,

זה החסרון היחיד שמצאתי בה :twisted:.

אבל אהבה זו אהבה.

יש בסיס למה שכתבתה? או ששמעת את זה מאיפה-שהוא / ממישהו? 2 ק"מ לליטר!? לפי טופ גיר אפילו הגייארדו עושה "רק" 4 קילומטר לליטר אם לוחצים.

חלומות פז.

כריזמה 03 | קורולה 05 | 9-5 02 | TypeR 10

פורסם

יש להורים שלי אלפא 159 3.2 JTS ארבע על ארבע

לפי מחשב הדרך במצב ספורט כשלוחצים היא עושה 2 ק"מ לליטר

אבל הצליל..........

פורסם

זו צריכה רגעית. לא מדד לכלום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לדעתי אלפא 156 וסאאב 9-5 אלה מכוניות הכי יפות שיוצרו בעשור העשור האחרון!!!

ואם מדברים על מכוניות חדשות אז כמובן שהC6 וה159 הכי יפות שמיוצרות היום!! אבל עדיין 156(דור 1!) יותר יפה לדעתי מ159!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

מוסיף ומעלה. כמו שכתבתי לגבי ה-156, החידוד בעניין הדור הראשון בהחלט במקום. מתיחת הפנים, לדעתי, רק גרעה. מבחינה עיצובית האידיאל זה דגם 2003 (בארץ, בעולם זה 2002) - עיצוב חוץ ישן ועיצוב פנים חדש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

האלפא 159 יפה אבל לא מהממת

אני לא חובב רכבים קטנים עם תחת עגול כמו כל הרכבים החדשים כיום אבל הפעם האלפא ג'ולייטה הכי עושה לי את זה בכל האלפות החדשות.

למרות שה-159 יותר חזקה מהג'ולייטה המצומצמת(לג'ולייטה 1400 טורבו 120 ו-170 כ"ס בגירסאות הכי קטנות!!) לג'ולייטה יש שם מיוחד שמזכיר ימים עברו...

ל-159 אגב יש עיצוב לא משהו, פשוט לא מתאים לאלפא! כל ה"אף" של הרכב ארוך ודק מדי(או משהו כזה..), לא משהו שאני בכל אופן אוהב ברכב.

העיצוב הפנימי זה כבר סיפור אחר לגמרי. ראיתי את הרכב מבפנים והוא נראה די מפנק.

ואם להגיד את האמת לא התלהבתי במיוחד מה-159 לעומת המיטו והג'ולייטה. סורי הפעם זה לא זה

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
למרות שה-159 יותר חזקה מהג'ולייטה המצומצמת(לג'ולייטה 1400 טורבו 120 ו-170 כ"ס בגירסאות הכי קטנות!!) לג'ולייטה יש שם מיוחד שמזכיר ימים עברו...

קרא והחכם

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...