Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע מלכת המכירות החדשה I35

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה כמו להיט

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ראיתי כתבה שעשו על הרכב בערוץ 2.

זה רכב יפיפה, מדהים , מסוג הרכביחם שכל אחד היה רוצה בחניה.

שאפו ליונדאי!

אני מסכים. הלמבורגיני החדשה באמת מדהימה.

אה, רגע, אתה מדבר על הפחית העונה לשם i35 סיביק? אה... התכוונתי i35 אלנטרה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• אחראי פורום
פורסם

טעות, רוני, זה i35 אקסנט.

מה נהיה עם הכינויים הדבילים האלה? חזרנו לימי הגרנד לאונה? :x

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אותי יותר מעניין המנוע הזה :) 135 HP ובכלל סדרת המנועים שלהם מופלאה או שהם לומדים מהסינים לנפח קצת נתונים ?

פורסם

לדעתי לא שווה לשלם 120K על רכב משפחתי סטנדרטי, מכל דגם ומכל צורה כשהיום ניתן לרכוש רכב בן שנתיים-שלוש בחצי מחיר.

מה שכן, באופן יחסי המחיר של הרכב תואם את המחיר בחו"ל. בארה"ב הרכב נמכר החל מ-$16,500 לפני מס (כ-10%) לדגם 1.6 כמו בארץ, שזב בדיוק חצי מחיר.

פורסם

לפי ויקיפדיה אין בהיצע של יונדאי מנוע בעל 132 כ"ס, למזרח התיכון כפי שכתוב שם משווק הMPI עם 128 כ"ס, אני דורש הסברים למה מנסים להעלים לנו 4 סוסונים. :lol:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מה שכן, באופן יחסי המחיר של הרכב תואם את המחיר בחו"ל.

אתה מתכוון שבאופן יחסי המחיר תואם את המחיר בארץ. 120000 שקלים זו לא קביעה של יונדאי, זו קביעה של השוק הישראלי (שהמשפחתיות בו עלו 114 בממוצע לפני המיסוי הירוק, ומאז הם גונבים אותנו בעוד כמה אלפי שקלים, אפילו שמרבית המכוניות דווקא קיבלו הנחה במיסוי).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה רכב יפיפה, מדהים , מסוג הרכביחם שכל אחד היה רוצה בחניה.

אתה אמיתי?:shock:

השרשור על הפרארי זה בהמשך,נראה לי התבלבלת...

turboy

פורסם

מעולם לא חיבבתי את יונדאי למרות שI 35 נראה אחלה רכב

רק חבל שבדרך כלל יונדאי משתמשת בפלסטיק זול מה שנותן מראה זול ומצועצע לרכבים שלהם :|

פורסם
אתה מתכוון שבאופן יחסי המחיר תואם את המחיר בארץ. 120000 שקלים זו לא קביעה של יונדאי, זו קביעה של השוק הישראלי (שהמשפחתיות בו עלו 114 בממוצע לפני המיסוי הירוק, ומאז הם גונבים אותנו בעוד כמה אלפי שקלים, אפילו שמרבית המכוניות דווקא קיבלו הנחה במיסוי).

רוני

הכוונה שלי היא שבארץ המחיר הוא בדיוק פי 2 מאשר בארה"ב (לאותו דגם ואותו גימור) וזה תואם את רמת המיסוי. יש מקרים שבהם המחיר בארץ הוא פי 3 או שהוא פי 2 אבל לדגם נחות.

כך לדוגמה, יונדאי סנטה פה מתומחרת בארץ הרבה יותר מאשר פי 2 מהמחיר בארה"ב.

http://www.hyundaiusa.com/santa-fe/specifications.aspx

פורסם

אוהבים או לא אוהבים - ה-I35 תהיה עוד חיזוק לשליטה של יונדאי בשוק המקומי, שיקבע אותה חזק בראש המכירות.

רציתם תחליף למזדה 3 - הנה הוא מגיע. בקרוב בהצעת הליסינג שתקבלו.

יהיה מעניין לראות איזה פייט, אם בכלל, יבואנית הפוקוס תתן ליונדאי הזו.

בעולם יש ל-35 גם גרסת קופה יפה וסולידית יחסית במראה אבל עם האפקט הנכון. גם 1.6 GDI (דיזל בהזרקה ישירה) ואו טו טו יציעו תחליף לסניק... I40. אבל לי אישית אין תוכניות בכיוון כזה.

אני גם מחכה לראות מה קיה תעשה עם הדגמים שלה שדומים מאוד ליונדאי ונדמה לי שטיפטיפה מוצלחים יותר.

יהיה מעניין בצד השיווקי, לא כל כך בצד המוטורי.

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...