Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע מלכת המכירות החדשה I35

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין קשר בין פאטון ופאסאט. הפאטון היתה בסיס למספר רכבי יוקרה והיא זכתה לביקורות טובות מאוד.

לטעמי הגנסיס של יונדאי נראית מעולה. העיצוב מאוד מגובש. ליונדאי יש מרכז פיתוח בארה"ב שאותו הם הקימו במטרה להתפתח וזה עובד להם.

אני גם לא מבין את המושג פחנוע. אלו רכבים שעוברים מבחני ריסוק בהצלחה ובנהיגה אני לא מרגיש שום תחושה מוזרה.

בקיצור יונדאי החליטו החלטה אסטרטגית להתפתח ולגדול בזמן שהם משקיעים באיכות הרכבים שלהם וזה עובד מצויין.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
  • תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רושם? אולי על על בעלי טעם רע במיוחד- העיצוב לא מוצלח ולא מגובש, מזכיר לי רכבים סיניים שעושים חיקויים.

יונדאי צריכים להיות יותר יצירתיים ולעצב משהו עצמאי משלהם שבאמת יהיה מרשים.

הרבה גודל ומטראז' זה לא תחליף לאסתטיקה.

אתה ישבת בכלל בג'נסיס שאתה קוטל אותה כלכך הרבה? אני לא, בגלל זה אני לא מתיימר להבין בעניינים האלה ולהגיד "אוי נו באמת הג'נסיס לא ברמה של מרצדס או במוו" וכו' וכו'.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפי החתימה אתה אלפיסט

למה לא להמשיך את המסורת בג'ולייטה חדשה?

נכון זאת לא הג'ולייטה הישנה(שהייתה לנו גם אחת כזאת בעבר) אבל עדיין יש משהו באלפא הרבה יותר ייחודי מרכב קוריאני בתנופת עלייה.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
בנטלי? לא קצת הגזמת?

ככה נראית האקווס

int-12910986852011-Hyundai-Equus-interior.jpg

ככה נראית הג'נסיס

ag_12genesisrspec_int.JPG

עם כל הכבוד להתקדמות של היצרן, התאי נוסעים עדיין לא שם ברמה של האירופאיות. לדעתי גם לקסוס לא.

התאי נוסעים האלה לא נראים יותר מרשימים מתא נוסעים של נניח...c-class (ואני לארג' איתם, אפילו לא יותר מרשים מפאסאט).

זה יונדאי????

בואנה בפעם הראשונה באמת התרשמתי מיונדאי!!

האמת שאם יש חברה אסיאתית שאני באמת מעריך זאת יונדאי(לא מאזדה ולא נעליים). יונדאי עשתה באמת התקדמות מטאורית עם הדגמים החדשים שלהם ובפרט I30 שהוא לפי דעתי ה-דגם שלהם כיום.

ראיתי הרבה ביקורות על יונדאי ועל העיצוב הפנימי המשעמם שלהם ודי הסכמתי איתם. והנה בפעם הראשונה אני רואה דגם של יונדאי שמבחינה פנימית לפחות(לא קראתי על המפרט הטכני למען האמת) נראה רכב מאובזר כמו שצריך.

בתור אחד שנוהג בסאאב יש לי את הסטנדרטים שלי לאבזור פנימי והתרגלתי תמיד למשהו יותר מפנק ושונה ולא ממש ראיתי אסיאתיות מפנקות עד ליונדאי החדשה...

ישר כוח למהנדסי יונדאי.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
ממש לא,גם בחינם לא הייתי לוקח אותה.

למרות התגובה הנלהבת שלי מהרכב אני עדיין מסכים איתך במקרה זה.

פורסם

וואו איזה הגזמות לדעתי.

יש כאן אנשים שעושים לאנשי שיווק חיים ממש קלים.

עכשיו אני מבין איך יש לגיטימציה לפיאט 500 ספורטיבית במחיר גבוה. או לדוגמא לדגמי VW במחירים גבוהים (חוץ מהGTI שהיא עסקה טובה לדעתי).

אולי מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין רכבי יונדאי למתחרים שלהם?

יונדאי גטס שזה רכב שאוהבים לשנוא, הוא רכב אמין ועמיד. גם האקסנט וה-I30. אז הם יכולים לבנות רכבים אמינים.

תוצאות ריסוק מראות שהם גם יכולים לבנות רכבים בטוחים.

במבחני דרכים כתוב שהם סתם משעממים לנהיגה - כמו כולם. אין משהו בולט לרעה. (להפך-I30 קיבלה מחמאות)

מה רע כלכך שלא הייתם לוקחים בחינם?

התג לא אומר כלום בזמננו כאשר אין לאף חברה מונופול על טכנולוגיה שוברת שוק. זה לא קוסמטיקה של ים המלח שאפשר לטעון לסגולות ייחודיות.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

מי שמגיב כאן לרעתה של היצרנית הקוריאנית הזאת כנראה אף פעם לא נהג באחת כזאת מהשנים האחרונות ,

למי שהיה מאזדה 3 ,יש עדיין טויוטה קורלה ,ונהג לא מעט על הI30 כמוני ,

יוכל להעיד על ההתקדמות המהירה והעצומה של היצרן הזה .

אני מבטיח לכם שעוד 10 שנים מהיום יהיה כאן בפורום שרשור זהה לגבי היצרן הסיני ועל המשפחתית החדשה שלו .

יש הרבה אנשים שהמרובעות הורגת אותם אומרים להם יפנית הם קופצים ,הם לא יודעים באמת איפה הרכב מיוצר ומורכב .

יוסי

פורסם

הנה סרטון משעשע אבל טוב:

http://www.youtube.com/watch?v=22O5QnSLdeE&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וזה עוד לפני שהם השיקו את האקווס עם מנוע 5 ליטר ותיבת הילוכים 8 מהיריות בפיתוח עצמאי.

יונדאי היא חברה עם היסטוריה מאוד קצרה בתחום הרכב, ומה שהם הצליחו לעשות ב20 שנה האחרונות, הרבה חברות לא הצליחו ב50 שנה.

יונדאי עושים עכשיו מה שפיג'ו, סיטרואן ואפילו פולקסוואגן לא בדיוק הצליחו.

ואם כבר מדברים על דעות קדומות, בואו נדבר על אמינות....

יונדאי נותנים 10 שנים ו100K מייל אחריות, איזה יצרן אירופאי יכול לתת כזאת אחריות מבלי לפשוט את הרגל?? VW? סיטרואן?? מרצדס????

בבנטלי נהגתי, נסעתי, ישבתי ואפילו עשיתי כמה דברים שלא יפה לכתוב בפורום, וזה רק על קצה המזלג, אני מודד איכות בצורה אובייקטיבית ולכן הסרטון המצורף העלה לי חיוך גדול על הפנים.

עם כל האהבה שלי למותגים, אני ריאלי, ומסתבר שיש עוד אנשים כמוני כי נתוני המכירות של יונדאי רק עולים ועולים, בדגמים הקטנים מדובר על מתחרה שווה, הן מבחינת מחיר והן מבחינת תמורה, אם מכניסים את הג'נסיס, ג'נסיס קופה והאקווס לתמונה אז כבר מדובר על שבירת מוסכמות מבחינת תמורה למחיר.

יונדאי כיצרן רכב מציג שיפור עקבי, האקווס שהוצגה לפני כשנה כבר עברה שיפור אחד, את הסמל הבולט על מכסה המנוע הם הוציאו, היום יש לה את הסמל של יונדאי מאחור, הם גאים ברכב הזה ויש להם על מה.

haters will hate

פורסם

מסכים, האקווס מרשימה מאד חיצונית

יש לאחד השכנים שלי ולרכב יש נוכחות

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

אגב קוריאניות וארה"ב, ההצלחה שלהן מאוד מאוד משתנה בין מדינה למדינה.

במדינות יותר שמרניות, שבהן להראות ברחוב עם רכבים מסויימים זו פשוט בושה, לא תמצא כמעט מכוניות כאלו. בטקסס לדוגמא, די נדיר להתקל בהן.

במדינות קצת יותר ליברליות, במיוחד קליפורניה, הן הרבה יותר נפוצות. הכבישים מלאים בקיה ויונדאי באופן די מורגש.

עדין, גם בארה"ב, יש לקוראניות תדמית של רכב זול. במדינות מסויימות הנוהגים בהם ייחשבו קמצנים ובאחרות חסכנים...

פורסם

^^

ורכבים יפנים או גרמניים פשוטים כמו VW נחשבים לhigh society בארה"ב? :roll:

על פי נתוני הצמיחה של GS (גולדמן זקס) עד סוף השנה יונדאי תעקוף את קונצרן VAG כיצרן השני בגודולו בעולם, ואת כל זה היא עשתה בפחות מ20 שנה, מדהים!

אין מספיק סופרלטיבים לתאר את ההצלחה המטאורית של החברה הזאת.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אתם שוכחים מי זאת יונדאי.

החברה לא משקיע בספורט מוטורי או בכל דבר אחר הקשור לתרבות מוטורית.

הם מוכרים מכוניות זולות וזהו.

אם החברות האחרות ילמדו מהם העולם יהיה מקום מאוד משעמם.

אייל

• תוכן חדש...