Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע מלכת המכירות החדשה I35

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הגזמת!

תיכף גם תגיד לו שגם לנשום זה מיותר! :wink:

צ'טערת. לא ידעתי. חוזר בי. שיהיה פחנוע. :cry:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ממש לא,גם בחינם לא הייתי לוקח אותה.

אני אוהב מכוניות צמאות עם הנאה אחורית, הרכב שיש לך בסמלון היה חונה אצלי מזמן אך בעיות אמינות מנעו ממני את הרכישה.

היונדאי הנ"ל, אלנטרה, פונה לפלח שונה, וכן הייתי רוצה אותה בחניה, כשאני עומד בפקק אני תמיד חושב על לקנות עוד משהו קטן וחסכוני יחסית, ג'אז, פריוס, אלנטרה.... הרכב לא יבוא על חשבון האינפיניטי אבל בתור רכב נוסף הוא מהווה אופציה מצויינת עבורי.

עבור מי שמחפש רכב קטן וחסכוני, הסיוויק, ה3, האלנטרה ושות' הן בחירה מעולה.

על מה אתה נוהג אם אפשר לשאול?

ד"א לכל המלעיזים, ליונדאי יש צוות מחקר ופיתוח מעולה, על התיבה החדשה בת 8 המהירויות הם רשמו למעלה מ130 פטנטנים, ולא כמו יצרנים אחרים זאת תיבה שלהם.

המנועים החדשים שלהם, פיתוח עצמאי כמובן מציגים נתונים מצויינים, כל סדרת המנועים החדשה (GDI) מקבלת ביקורות טובות, שוב, שימוש בטורבו הופך להיות חזק יותר ביונדאי, מנוע ה2 ליטר מוציא 284 כ"ס ונמצא בסונטה ובאופטימה מבית קיה.

השבוע יצא לי לנהוג שוב על האופטימה החדשה, הפעם בגרסא הכי בסיסית שיש (רכב השכרה) ושוב, אני אקח אותה על פני 90% מהמתחרות בלי לחשוב בכלל.

2011%2BKia%2BOptima%2BWallpaper.jpg

הסונטה הייבריד לקחה את הקאמרי והאלטימה הייבריד במבחן האחרון שקראתי :)

haters will hate

פורסם
מבחן של "CAR AND DRIVER", המתמודדות : שברולט קרוז, פולקסוואגן ג'טה, מאזדה 3, יונדאי אלנטרה ופורד פוקוס.

מקום 5 - פולקסוואגן ג'טה :

יתרונות חסרונות וגזר דין:

יתרונות - הנדסה גרמנית במחיר נמוך, הכי מרווחת.

חסרונות - נראית כמו קאמרי דור שני מבחוץ ומרגישה כמו קאווליר דור שני מבפנים, חוסר עידון בפעולת המנוע.

גזר דין - הולכת אחורה כשהמתחרות רצות קדימה.

מקום 4 - שברולט קרוז - לא כזה מעניין.

מקום 3 - יונדאי אלנטרה -

יתרונות, נראית כמו סונטה, שזה מעולה.

חסרונות - השלדה מרגישה כאילו היא עשוייה מקשה אחת של ג'לי :) חחח, אין בקרת אקלים אלקטרונית וכסאות חשמליים.

סיכום - הם כתבו משהו דבילי בסיכום אבל בצורה של הערכה.

מקום 2 - מאזדה 3 ספורט.

יתרונות - מכונית ספורט במידה קטנה, עם מערכת הינע מנצחת.

חסרונות - מושב אחורי קטנטן, צריכת הדלק הגבוהה ביותר במבחן.

סיכום - בריון קטן ומהנה לנהיגה.

מקום 1 - פורד פוקוס החדשה.

"car and driver" בפרט ושאר מגזיני הרכב מארה״ב הם ברמה ירודה-מביכה.

כמו שהאמריקאים לא יודעים לייצר מכוניות עממיות ברמה גבוהה,כנ״ל גם עיתונאות הרכב האמריקאית שם לא עורכים כתבות ברמה מספקת לטעמי ונחותים משמעותית מעיתונאות הרכב ביבשת הישנה.

תקרא כתבות של מגזינים בריטים איכותיים דוגמת ״evo" ו-"autocar" ותבין על מה אני מדבר.

turboy

פורסם
אני מאמין בזה, אם הג'נסיס נגסה במכוניות הפאר האירופאיות והיפניות בארה"ב אז היא תעשה זאת גם בארץ.

בישראל, מי שמשלם הרבה רוצה שידעו שהוא משלם הרבה, בגלל זה הפאטון לא הצליחה וגם הג'נסיס תיכשל בוודאות אלא אם תציע מחיר מאוווווד אטרקטיבי.

הג'נסיס מציעה חבילה מצויינת מאוד ועיצוב סולידי ויוקרתי.

העיצוב נחמד, לא משהו לספר לחבר'ה. נראה בעיקר כמו אוסף של חיקויים- E-CLASS מקדימה, אינפינטי מאחורה.

הגרסא הבכירה מצויידת במנוע V8 5 ליטר אשר משודך לתיבת 8 הילוכים אוט' והנעה אחורית, מערכת הסאונד האופציונלית היא של חברת לקסיקון, אפשר למצוא את אותה המערכת ברולס רויס פאנטום וביונדאי אקווס, ומעכשיו גם בסדרה 7 החדשה של ב.מ.וו כאופציה.

הרכב בנוי ברמה גבוהה מאוד ומציע אחריות שאף יצרן פרימיום לא מציע וכאן מגיעה הנגיסה הגדולה, מרבית הרוכשים של הג'נסיס והאקווס החליפו רכב פאר גרמני בן פחות מ5 שנים ביונדאי.

והנה עוד סיבה, זה המושב האחורי של האקווס, עולה פחות מS-CLASS, אבל מפוארת כמו בנטלי.

Hyundai-Equus-back-seats.jpg

בנטלי? לא קצת הגזמת?

ככה נראית האקווס

int-12910986852011-Hyundai-Equus-interior.jpg

ככה נראית הג'נסיס

ag_12genesisrspec_int.JPG

עם כל הכבוד להתקדמות של היצרן, התאי נוסעים עדיין לא שם ברמה של האירופאיות. לדעתי גם לקסוס לא.

התאי נוסעים האלה לא נראים יותר מרשימים מתא נוסעים של נניח...c-class (ואני לארג' איתם, אפילו לא יותר מרשים מפאסאט).

פורסם

יונדאי היא כוכב עולה.

לא רחוק היום שהקוראניות יהיו "היפניות" של היום, את זה אמרתי עוד מזמן ולפי התחזיות בעולם הרכב אני לא טועה.

פורסם
אני אוהב מכוניות צמאות עם הנאה אחורית, הרכב שיש לך בסמלון היה חונה אצלי מזמן אך בעיות אמינות מנעו ממני את הרכישה.

בוא תאיר את עיניי לגבי בעיות אמינות שיש בGTO? בעיקר בדור האחרון 2006 הכוונה.

אני מכוון לקניה של אחת כזאת בארה"ב ולי לא ידוע על שום בעיות אמינות ברכב הזה. :roll:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
עוד פחנוע קוריאני לאוסף,

יונדאי משתפרים אבל הם עדיין לא ברמה של היפניות והיפניות עדיין לא ברמה של האירופאיות, אז יש עוד עבודה כאן.

(אני מדבר על קומפקטיות, כן?)

זה לא חשוב כמה סוסים הם ירשמו, המנוע של הI30 מרגיש בערך כמו ה105 של המזדה 3...

תסתכל על מומנט, זה מה שבאמת מעניין.

ואופל קורסה זה לא פחנוע גרמני ?

או שאולי נשווה אותה למרצדס 500S רק בשל העובדה ששניהן מיוצרות בגרמניה ?

אולי תאיר את עינינו ותפרש לנו מהן המכוניות "היפניות והאירופאיות" שאתה שוב ושוב מזכיר אותן בכל פעם שמזכירים מכונית קוראנית ?

יונדאי הגיעה לאן שהגיעה, גם בארץ וגם בעולם בזכות מלאה, תוך שיפור עיקבי והצגת רמת אמינות מרשימה בכל דגמיהם.

כל מכונית צריכה להישפט לגופה ולא על פי ארץ מוצאה, בדיוק כמו בדוגמא שנתתי.

ואג, היונדאי I30 חזקה, זריזה ומהירה מהמאזדה 3, אם זה ממש חשוב לך, ובהפרש חד משמעי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני לא סובל יונדאי אבל אני חייב להודות שהרכב הזה נראה טוב.

קצת כמו צעצוע מבפנים אבל סה"כ נראה בסדר.

עליית מדרגה מהדגמים הישנים יותר.

פורסם
בנטלי? לא קצת הגזמת?

בישראל, מי שמשלם הרבה רוצה שידעו שהוא משלם הרבה, בגלל זה הפאטון לא הצליחה וגם הג'נסיס תיכשל בוודאות אלא אם תציע מחיר מאוווווד אטרקטיבי.

הג'נסיס, שהוא רכב די מרשים במציאות, עולה כמו BMW סדרה 3. מבחינת מקדם רושם, הרכב הזה עושה הרבה יותר רושם.

הפאטון שונה מאוד, כי היא עולה המון. הג'נסיס יחסית זולה לתמורה שהיא נותנת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הטעם הרע בעיצוב הפנים מזכיר לי מערכות סטראו מצועצעות בסגנון "חלליות" משנות ה-90.

בעע.

+1 :mm_yeah:

ממש לא,גם בחינם לא הייתי לוקח אותה.

דווקא בחינם הייתי לוקח, כדי למכור :-D

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הג'נסיס, שהוא רכב די מרשים במציאות, עולה כמו BMW סדרה 3. מבחינת מקדם רושם, הרכב הזה עושה הרבה יותר רושם.

הפאטון שונה מאוד, כי היא עולה המון. הג'נסיס יחסית זולה לתמורה שהיא נותנת.

רושם? אולי על על בעלי טעם רע במיוחד- העיצוב לא מוצלח ולא מגובש, מזכיר לי רכבים סיניים שעושים חיקויים.

יונדאי צריכים להיות יותר יצירתיים ולעצב משהו עצמאי משלהם שבאמת יהיה מרשים.

הרבה גודל ומטראז' זה לא תחליף לאסתטיקה.

וברור שהיא לא תעלה כמו סדרה 7 או S-CLASS, זה יהיה מגוחך.

פורסם

הפייטון, גחמה מגלומנית של פרדיננד פיש, נכשלה בעולם הרחב ולא רק בארץ כי רק אידיוט יקנה פאסאט(מתוחה) במחיר של מרצדס S קלאס.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...