Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע מלכת המכירות החדשה I35

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רואה את זה קורה בארץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עד כמה שהג'נסיס באמת טובה, אתה אשכרה מאמין שיש בן אדם אחד במדינת ישראל שעומד לרכוש מרצדס ובמקום זה יחליט ללכת על יונדאי? :shock:

אתה באמת מאמין בזה?

אני גם לא מאמין שאודי יכולים למכור יותר מ bmw אבל בארץ הכל יכול לקרות.

אייל

פורסם

אבל ארה"ב לא מפוצצת ב-VAGיות ופה זה רכבי פרימיום. מה גם שאל תדאג ליונדאי, ובמיוחד לא לדגם הזה, כי לפי איך שהוא נראה, ולפי הנתונים היבשים שהישראלים כ"כ אוהבים, היא תימכר יפה מאוד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האמת שכבר ראיתי ג'נסיס אחת בארץ, ואפילו חדשה.

מנוע 4200 V8. תהיתי מה עושה סמל של יונדאי על גודל כזה של רכב.

לא נפלתי מהכיסא.:?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אני נהגתי, אהבתי מאוד, רוב הסיכויים שזה הרכב הבא שלי, ג'נסיס סדאן R-SPEC עם 429 כ"ס, 5.1 0-100.

בדיוק כזאת:

2012_hyundai_genesis_r_spec_5_0_908_cd_gallery.jpg

2012-hyundai-genesis-r-sp-25_1600x0w.jpg

haters will hate

• אחראי פורום
פורסם
אקסנט זה i25,

השמות האלו לדעתי זה כדי שאנשים יבינו את מה זה ממשיך.

תן לי קצת קרדיט, זה היה כהמשך לפוסט של רוני.

ולגבי השמות, ברור לי מה עומד מאחורי זה, אני פשוט חושב שקהל הקונים פה לא כזה אידיוט שצריך לעשות לו הקשרים.

גם לא ב-93' כששווקה פה ה"גרנד". הרי ברור שאלו תוספות ישראליות ולא הנפצת יצרן.

ועוד להיפך! בשני המקרים, הגרנד-לאונה וה-i25 אקסנט, אלו רכבים ששופרו לאין ערוך מהנבלות שהם החליפו,

אז למה לעזאזל לעשות עוול למכונית חדשה עם איזכור לרכב הקודם, המיושן והכושל?

דווקא אז זה צפוי לבלבל קונים "פשוטים" ולגרום להם לחשוב שזו אותה גברת בשינוי אדרת.

מיותר ומסורבל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אבל ארה"ב לא מפוצצת ב-VAGיות ופה זה רכבי פרימיום. מה גם שאל תדאג ליונדאי, ובמיוחד לא לדגם הזה, כי לפי איך שהוא נראה, ולפי הנתונים היבשים שהישראלים כ"כ אוהבים, היא תימכר יפה מאוד.

אני לא דואג ליונדאי, לפי הכמויות שהם מוכרים בארה"ב זה לא ממש משנה מה קורה בארץ.

emotion of motion

פורסם
עוד פחנוע קוריאני לאוסף,

יונדאי משתפרים אבל הם עדיין לא ברמה של היפניות והיפניות עדיין לא ברמה של האירופאיות, אז יש עוד עבודה כאן.

(אני מדבר על קומפקטיות, כן?)

אייל,

אלא אם עברת לכאן דרך מנהרת הזמן של דאג וטוני, וקפצת לכאן ישר משנת 1999 - ההתנשאות מיותרת.

הנה לינק שיזכיר- http://www.youtube.com/watch?v=_cEUY9z1HEc&feature=related

ה I30 והסיד כבר מזמן לא מתאימות לקטגוריה של פחנועים כמו הלנטרות הראשונות או הקיאה שומה (הי"ד).

שתיהן איכותיות, בעלות ביצועים טובים+, ומגלות אמינות מרשימה.

בין סיד ל B3 או לטויוטה אוריס או לניסאן טידה - בכלל אין לי התלבטות. סיד.

בין גולף, פוקוס וסיד - יש התלבטות. לא בטוח שתי האירופאיות לוקחות בהליכה, בהתאם לדבריך "עדיין לא ברמה".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני מאמין בזה, אם הג'נסיס נגסה במכוניות הפאר האירופאיות והיפניות בארה"ב אז היא תעשה זאת גם בארץ.

הג'נסיס מציעה חבילה מצויינת מאוד ועיצוב סולידי ויוקרתי.

הגרסא הבכירה מצויידת במנוע V8 5 ליטר אשר משודך לתיבת 8 הילוכים אוט' והנעה אחורית, מערכת הסאונד האופציונלית היא של חברת לקסיקון, אפשר למצוא את אותה המערכת ברולס רויס פאנטום וביונדאי אקווס, ומעכשיו גם בסדרה 7 החדשה של ב.מ.וו כאופציה.

הרכב בנוי ברמה גבוהה מאוד ומציע אחריות שאף יצרן פרימיום לא מציע וכאן מגיעה הנגיסה הגדולה, מרבית הרוכשים של הג'נסיס והאקווס החליפו רכב פאר גרמני בן פחות מ5 שנים ביונדאי.

והנה עוד סיבה, זה המושב האחורי של האקווס, עולה פחות מS-CLASS, אבל מפוארת כמו בנטלי.

Hyundai-Equus-back-seats.jpg

למי שעוד רוצה לקנא, זו תמונה של המושב האחורי של רכב שעולה 200,000 ש"ח בארה"ב....

פורסם
אייל,

אלא אם עברת לכאן דרך מנהרת הזמן של דאג וטוני, וקפצת לכאן ישר משנת 1999 - ההתנשאות מיותרת.

הנה לינק שיזכיר- http://www.youtube.com/watch?v=_cEUY9z1HEc&feature=related

ה I30 והסיד כבר מזמן לא מתאימות לקטגוריה של פחנועים כמו הלנטרות הראשונות או הקיאה שומה (הי"ד).

שתיהן איכותיות, בעלות ביצועים טובים+, ומגלות אמינות מרשימה.

בין סיד ל B3 או לטויוטה אוריס או לניסאן טידה - בכלל אין לי התלבטות. סיד.

בין גולף, פוקוס וסיד - יש התלבטות. לא בטוח שתי האירופאיות לוקחות בהליכה, בהתאם לדבריך "עדיין לא ברמה".

בשביל אייל כל מה שזה לא גולף אז זה פחנוע

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
אייל,

אלא אם עברת לכאן דרך מנהרת הזמן של דאג וטוני, וקפצת לכאן ישר משנת 1999 - ההתנשאות מיותרת..

הגזמת!

תיכף גם תגיד לו שגם לנשום זה מיותר! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זה רכב יפיפה, מדהים , מסוג הרכבים שכל אחד היה רוצה בחניה.

שאפו ליונדאי!

ממש לא,גם בחינם לא הייתי לוקח אותה.

• תוכן חדש...