Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבועיים האחרונים אני מתחבט ביני לבין עצמי איזה סמארטפון לקנות. הניתוק זיקה מקל מאוד על העניין מבחינה כלכלית, ובסופו של דבר זה יוצא משתלם - אני מוסיף כ-30 שקלים להוצאות החודשיות שלי ל-3 השנים הבאות, אבל נהנה ממכשיר עם יכולות הרבה יותר גבוהות מהנוקיה E71 שלי.

ההתלבטות היא, נכון לעכשיו, בין שלושה מכשירים:

סמסונג גלקסי S2

HTC אינקרדיבל S

HTC דיזייר S

צאו מנקודת הנחה שכולם עולים לי בדיוק אותו הדבר (נכון, הגלקסי עולה 2900 והדיזייר 1900, אבל ביחד עם ההחזרים החודשיים המחיר הסופי יוצא כמעט זהה). לכאורה אין התלבטות, בפועל הבעיה המרכזית שלי עם הגלקסי היא הגודל שלו. הטלפון יושב אצלי לא מעט בכיס, והגודל של המכשיר הזה (רוחב ואורך) די מציקים, על אף יתרון המשקל והעובדה שהוא כל כך דק.

ואז יש את שני ה-HTC-ים. הם זהים בהכל למעט המצלמה (8MP באינקרדיבל לעומת 5MP) וגודל המסך (4 אינץ לעומת 3.7). היום יש גם אנדרואיד 2.3 לאינקרידבל, אז גם מבחינת מערכת ההפעלה הם זהים. אז שוב, לכאורה אין התלבטות, אבל כמובן שיש - כי הדיזייר קטן יותר ומתאים יותר לכיס, ואני לא ממש צריך מצלמה יותר טובה, וההבדל בגודל המסך לא מאוד משמעותי (או שכן?).

בקיצור, יש יתרונות וחסרונות לכל אחד מהמכשירים עבורי, ואני לא מצליח להגיע להחלטה עם עצמי. עצתכם דרושה!

תודה!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לא את הגלקסי הראשון?

אחרי מקצה שיפורים לא קטן, אני לא רואה סיבה להחליף אותו גם עוד שנתיים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

למה לא אייפון 4 ?

אחרי הכל, מערכת ההפעלה שלו נוצרה במיוחד בשבילו (וגם לאייפוד ולאייפד, אבל זה אותו דבר פחות או יותר), והיא מנצלת את החומרה של המכשיר בצורה הכי טובה ויעילה. זה גורם לו להיות מאוד יציב.

מהאנדרואידים יצא לי להתעסק רק עם גלאקסי S, ונכון, אחרי שמחליפים לו את הרום + לאג פיקס הוא באמת זורם יותר חלק, אבל עדיין אפליקציות מקבלות "כפה סגירה" מדי פעם כמו איזה ווינדוס XP, והוא עדיין לא חלק כמו אייפון, בזום-אין למשל באתרים.

Stay Dirty

פורסם

לא, אתה לא באמת משווה את הS2 לאייפון 4 :shock::shock:

על פניו לא אמורה להיות התלבטות בכלל, הגלאקסי S2 אוכל את שני המכשירים האחרים שציינת פה בלי בעיה, המתחרים האמיתיים שלו הם הHTC Sensation והMotorola Atrix. הייתי הולך על הS2 בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

HTC אינקרדיבל S, הHTC דיזייר S והאייפון פשוט לא באותה הליגה של הSGS2.

SGS2 זה "החבילה" הטובה ביותר שניתן לקנות כיום בשוק מבחינת נתונים טכניים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני מציע לך לפני שאתה קונה לבדוק טוב בחברת הסלולר כמה בדיוק! צריך להיות החשבון שלך כדי שתקבל ניתוק זיקה.

בתור אחד שלאחרונה ממש מתלהב ממגלקסי S אז אני רק יכול לתאר לעצמי כמה יותר טוב ה- S2. לגודל בטח מתרגלים / לומדים להסתדר. בקרוב גם נראה שפיילוטX יתחיל להוציא רומים ל- S2 אז כל פעם שתצא גירסת אנדרואיד חדשה למכשיר אז לא ייקח הרבה זמן ויהיה גם עידכון עברי מתאים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

את הגלקסי הראשון אני לא רוצה, מעבר לכך שהוא מיושן יותר, שיחקתי איתו קצת ולא באמת התלהבתי. עצם העובדה שיש S2 (שגם איתו שיחקתי) מורידה מבחינתי את האופציה לראשון.

אני לא טיפוס של אייפון. לא רוצה להתעסק עם פריצות, לא רוצה אייטיונז והגבלות שונות ומשונות. אולי כשהם ירככו קצת את הקשיחות שלהם אני אנסה.

נכון שהמתחרה של ה-2 הוא הסנסיישן, אבל בקרב הזה הסנסיישן מפסיד כי הוא כבד ועבה יותר והביצועים שלו לא באמת טובים יותר.

ההתלבטות האמיתית היא האם ללכת לקדמת הטכנולוגיה ולנסות להתרגל לגודל של ה-S2, או להישאר עם גודל שאני מסתדר איתו כיום (דיזייר S הוא בדיוק באותו גודל כמו הנוקיה שלי). את האינקרדיבל הוספתי כי לכאורה התוספת בגודל לא מאוד גדולה, אבל האמת שאני לא מת על הבליטה המוזרה שיש לו בחלק האחורי.

בנוגע לחשבון החודשי - בדקתי כבר. כל עוד הגלקסי 2 לא הושק בארץ (יקרה בקרוב, לכן צריך להחליט...) אז מעל 150 שקלים חשבון אני מקבל 98 שקלים חזרה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מדהים לראות כל פעם מחדש איך חבר'ה המגדירים עצמם חובבי רכב, קרי, הכלל הראשון הוא שלא משווים מכוניות על פי כוח סוס בלבד, עושים את הטעות ומשווים על פי נתונים טכניים בלבד.

האייפון 4 מול הגלקסיS זה כמו M3 מול שירוקו, והנתונים היבשים זהים.

כנראה שהS2 יהיה טוב יותר. אולם, ראשית לא משווים על פי נתונים טכניים בלבד. שנית, האייפון כבר בן שנה ויוחלף בקרוב ואז נראה מי נגד מי.

פורסם

מזתומרת, הזמנת והוא עדיין לא הגיע? :-P

וברצינות - ברור לי שטכנולוגית הוא עדיף. אני פשוט חושב שהצריכים שלי עשויים להיות אחרים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

דו שיח של חירשים.

sronis- אין כזה דבר, זה לא יעשה לך כלום בכיס, הוא לא גדול במיוחד והוא דקיק וקל. קח S2.

אגב, הגבלות שציינת באייפון, למרבה האירוניה כמדומני שטלפון מבוסס אנדרואיד מגביל אותך למערכת הפעלה מסוימת בעוד אייפון מלפני 3 שנים בועט עם מערכת הפעלה מודל 2011..

פורסם

כרגע לקנות אייפון יהיה צרכנית עיצה די גרועה.

מבין האופציות - גלקסי S2 - בלי לחשוב פעמיים.

HTC עם כל הכבוד ממש לא עומדים מול זה לא מבחינת מסך , איכות חומרים או אמינות ותוספות קטנות של מערכת הפעלה.

מבחינת תמיכה - אכן כל גירסאת אנדרויד חדשה בערך תומכת רק במכשירים מהדור שלה - די בושה (ראו ערך מה אפשר לעשות עם אנדרויד שיצאו בזמן שה3GS יצא לדוגמא - התשובה חמוצים , ה3GS יראה IOS5 , המכשירים מתקופתו אם שודרגו ל2.2 זה נס)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

האם מישהו יודע בערך מתי מושק הגלקסי 2 באורנג'? זה בעצם גורם הלחץ היחידי כאן, כי אחרי שהוא יושק כבר לא ישתלם לי לקחת אותו. הייתי שמח לעוד קצת זמן לפני...

ליביו, דווקא ה-HTC נראה עמיד יותר מהסמסונג הפלסטיקי. מאיפה הקביעה על איכות חומרים ואמינות לרעת ה-HTC?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...