Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע שהוא יושק יהיו תפריטים מלאים בעיברית ברום של החברות, משם זה מאוד קרוב אליך כבר.

אני מאמין שזה לא בעייתי להצליב בין הדברים האלה, בשביל האנשים שכותבים רומים.

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
sronis,

קיבלתי את המכשיר עם ROM של TIM האיטלקית

ולא היה במכשיר עברית.

שיניתי את הרום ל LITENING 1.5 ועדיין אין לי עברית

איך אני מוסיף עברית למכשיר?

וראיתי שיצא UPDATE שמעדכן את ה GPS והמצלמה, אם החלפתי רום אני עדיין יכול להתקין את הUPDATE?

האמת שאני לא שיניתי שום רום. האם זה משנה משהו משמעותי? לאיזה רום מומלץ להחליף, אם כן?

מה עושה ה-UPDATE ואיך אני מתקין אותו?

(אתה רואה, גם אני עדיין לא מבין כלום בזה...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
האמת שאני לא שיניתי שום רום. האם זה משנה משהו משמעותי? לאיזה רום מומלץ להחליף, אם כן?

רוני

אני החלפתי בעיקרון לא יצא לי לשחק עם הרום הרגיל כי קיבלתי רום של חברת טלפונית איטלקית TIM.

יש שרשור כבד מאוד ב HT בנושא של המכשיר והמליצו שם על ה litening rom ראה קישור: פה

פורסם

רוני

רוני.

תקשיב לעצה של מישהוא שכבר חזר ממחנה הפלאשרים למחנה היוזרים בחזרה.

If it ain't broken - don't fix it

ביום שתרגיש שהמכשיר מגביל אותך או יש איזה באג שמפריע לך לישון בלילה, תתחיל לחפש לך ROM או אולי אפילו תתחיל לבשל בעצמך. אם אתה לא שם - אין לך מה לעשות שם.

אתה נוסע במיאטה משופרת - ויודע בשביל מה צריך כל שיפור ושיפור ומה היית רוצה לשפר עוד ואיך.

אני בטוח שבת של השכנים שהייתה קונה ממך את האוטו כי היא חווה אורגזמה מקבריולה כחולה לא הייתה מעריכה את ההתנהגות המשופרת של בולמים עם קשיחות משתנה.

כרגע אתה הבת של השכנים...

פורסם
רוני.

תקשיב לעצה של מישהוא שכבר חזר ממחנה הפלאשרים למחנה היוזרים בחזרה.

If it ain't broken - don't fix it

ביום שתרגיש שהמכשיר מגביל אותך או יש איזה באג שמפריע לך לישון בלילה, תתחיל לחפש לך ROM או אולי אפילו תתחיל לבשל בעצמך. אם אתה לא שם - אין לך מה לעשות שם.

אתה נוסע במיאטה משופרת - ויודע בשביל מה צריך כל שיפור ושיפור ומה היית רוצה לשפר עוד ואיך.

אני בטוח שבת של השכנים שהייתה קונה ממך את האוטו כי היא חווה אורגזמה מקבריולה כחולה לא הייתה מעריכה את ההתנהגות המשופרת של בולמים עם קשיחות משתנה.

כרגע אתה הבת של השכנים...

הכל טוב ויפה אבל לא שמדובר במוצרים טכנולוגים.

ולא מדובר בשיפורים......

להיפך יש רומים שמורידים תוכנות של סמסונג והגדרות מסוימות לשמירה על בטרייה חסכונית.

נכון שיש רומים שגם הורסים שלמשל עושים OC למעבד ל 1.5GHZ

כמו בכל מקום יש ויש רק צריכים לשים לב לפרטים :wink:

פורסם

Ahbarony , רואה? בדיוק על זה אני מדבר.

אנשים שאין להם ולו שמץ ירוק של מושג מה המשמעויות של כל הדברים האלו מתחילים להתעסק , וכמובן - לרוץ כROOT :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני חייב לציין שהסטוק רום של המכשיר מעולה, אם לא הייתי צריך את היישור לימין לא הייתי נוגע בו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זוכרים שהתלבטתי באיזו חנות לקנות והגעתי למסקנה שכולם חארות?

וזוכרים שקיבלתי המלצות לא לקנות בדים פון וכן לקנות בוימובייל?

ובכן, היום העפתי מבט בחשבון של כרטיס האשראי שלי, ונחשו מה? החיוב על המכשיר שקניתי בוימובייל נרשם לטובת חברה בשם "ריל טיים סטור דים פון"... במילים אחרות - אלא רק אם יש כאן משהו מאוד מוזר - מדובר באותה החברה!

ואגב, הכתובת שרשומה בחיוב לא קשורה לכלום וכך גם מספר הטלפון. מלמד משהו על רמת האמינות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רוני, שאלה על הגלאקסי - מה דעתך כיום על המכשיר? האם היית מעדיף אותו או את ה- HTC SENSATION שמקביל לו בתכונות (ואפילו מעט מהיר יותר לפי מבחנים שראיתי), עדיף באיכות חומרי הגלם החיצוניים וגם זול יותר, אך נחות ביחס לאיכות המסך?

אשמח לדעתך כי אני חושב על שדרוג.

פורסם
רוני, שאלה על הגלאקסי - מה דעתך כיום על המכשיר? האם היית מעדיף אותו או את ה- HTC SENSATION שמקביל לו בתכונות (ואפילו מעט מהיר יותר לפי מבחנים שראיתי), עדיף באיכות חומרי הגלם החיצוניים וגם זול יותר, אך נחות ביחס לאיכות המסך?

אשמח לדעתך כי אני חושב על שדרוג.

מצטער, אין לי ניסיון עם הסנסיישן.

מבחינתי הגלאקסי התאים יותר כי היה לי חשוב טלפון קומפקטי כמה שניתן. נכון, האורך והרוחב גדולים, אבל המכשיר קל מאוד ודק מאוד - וזה מקל עלי מאוד בכיס.

באופן כללי המכשיר מעולה. מהיר, איכותי ולא נתקע לי אפילו פעם אחת. בעצם, פעם אחת כשחיברתי אותו להטענה הוא פתאום עשה ריסט בהפתעה, אבל זה המקרה היחיד עד כה.

הבעיה היחידה שמציקה לי היא אורך חיי הסוללה. לפעמים אני מגיע בבוקר לעבודה עם 90 אחוז ויוצא בערב עם 30 אחוז ומטה, בלי יותר מדי משחקים עם המכשיר. נכון, אצלי הבלוטות', הויפי וה-GPS עובדים קבוע, גם כשהם לא בשימוש, אבל זה עדיין מציק.

יותר מזה, פעמיים כבר קרה לי שהלכתי לישון עם איזה 90 אחוז בסוללה וקמתי בבוקר עם 60 אחוז - אין לי מושג למה. כנראה שצריך ליישם מדיניות חסכון בסוללה ולכבות את כל מה שעובד ברקע, אבל זה מעצבן כל הזמן להחזיר ולכבות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ואו, איזה ג'ינקס עשיתי לעצמי. אני לוחץ על הכפתור והמכשיר פתאום מתחיל להגיב כמו פנטיום 2 שמנסה להריץ ויסטה. מסכים עוברים אחרי חצי דקה ונתקעים באמצע המעבר. ריסט פתר את הבעיה, אבל מסתבר שזה קורה גם כאן...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, זו המערכת הפעלה של סמסונג.

היא מסריחה מכל כיוון.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יותר מזה, פעמיים כבר קרה לי שהלכתי לישון עם איזה 90 אחוז בסוללה וקמתי בבוקר עם 60 אחוז - אין לי מושג למה. כנראה שצריך ליישם מדיניות חסכון בסוללה ולכבות את כל מה שעובד ברקע, אבל זה מעצבן כל הזמן להחזיר ולכבות...

תלך לעמוד של הצריכת סוללה ותבדוק אם המכשיר ער גם כשהמסך כבוי, אם כן, אז יש לך איזו אפליקציה ברקע שזוללת את הסוללה (סקייפ למשל ידועה כזוללת סוללה), כיבוי שלה יפתור את הבעיה.

• תוכן חדש...