Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, אם מה שנאמר שם נכון, ושתוך שבוע-שבועיים הוא יהיה זמין אצל חברות הסלולר, אז אני חייב להחליט מהר מאוד. אכן, החלטה גורלית... :wink:

אגב, אני מתקשה להבין למה אנשים מחכים שהוא יצא בחברות הסלולר. חשבון פשוט מראה שללא מעט משתמשים זה יהיה לגמרי לא משתלם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אגב, אני מתקשה להבין למה אנשים מחכים שהוא יצא בחברות הסלולר. חשבון פשוט מראה שללא מעט משתמשים זה יהיה לגמרי לא משתלם.

יש לך אופציה אחרת שהיא לא פיראטית עם אחריות מלאה?

פורסם
יש לך אופציה אחרת שהיא לא פיראטית עם אחריות מלאה?

פיראטית? מה כאן פיראטי? בנוגע לאחריות - בעקרון אפשר להזמין מחו"ל, אבל גם בארץ אפשר למצוא חנות טובה שאפשר לסמוך עליה. אני לא אומר שזה קל, אבל לפחות עבורי המכשיר יעלה כמעט כפול אצל חברת הסלולר אחרי שהוא יושק. זה פשוט לא משתלם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אם יש לך קו של המפעיל הסלולרי ואתה לא רוצה לרכוש מהם מכשיר אז אולי זאת אופציה,אני לא מכיר ממש חנות אמינה ואיכותית שנותנת תמיכה ואחריות מלאה על המכשיר על אחת כמה וכמה אם אתה מביא מחו"ל.

פורסם

עוד פרמטר שאפשר לחשוב עליו, הוא מה יקרה בעוד תקופה מסויימת שימאס לך ממנו או מה יקרה שיתקלקל ותצטרך להחליף.

כאמור לאחר שנה וחצי (לצורך המחשה נוחה), 2900 (מחיר הגלקסי S2 באופן פרטי)/2=1450 שאתה "מפסיד" (כל השאר כבר קיבלת בזיכוי), לעומת 4200 (מחיר הגלקסי S ברשתות הסלולר) /2 = 2100.

אני יודע שלא מדובר באותו דגם, אבל הS2 לא נמכר ברשתות, וכאן בהחלט ניתן לראות את ההגזמה של רשתות הסלולר ואת היתרונות שברכישה בחוץ.

חסרון משמעותי שאני חושב עליו, הוא באמת עניין האחריות, יש איתה הרבה בעיות בחנויות הפרטיות, אבל גם לחברות הסלולר יש בעיות בעניין, ובטח שהן גם יתנערו מאחריות במקרה של עדכון ROM וכו'.

פורסם

אחת הסיבות שאני כל כך מתלבט היא כי אין לי כוונה ש"ימאס לי ממנו". אני לא בנאדם שמחליף מכשירים כל שנה. מבחינתי להחזיק אותו שלוש שנים זו תקופה הגיונית מאוד. ואגב, ההחזר אחרי שנה וחצי הוא 1764 שקלים, לא 1450.

אחריות - צודק, זו אכן בעיה, אבל עד היום אף טלפון סלולרי שהיה ברשותי (12 שנה נניח, 5 מכשירים למיטב זכרוני) לא התקלקל. חלקם עשו בעיות כאלו ואחרות, אבל הם מעולם לא נדרשו לתיקון. אני מקווה להמשיך את המסורת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, ה-SGS2 (נכון לרגע זה) הוא הסמארטפון הטוב ביותר שקיים - וסיכוי קלוש ביותר שהאייפון 5 יצליח להתעלות עליו.

אני כבר זמן מה עם SGS1 ולאחרונה הזמנתי לי SGS2. הרגיש כמו השדרוג הטוב והנוח ביותר :-)

ואגב, גם ה-SGS1PLUS הוא אופציה לא רעה בכלל, וגם הוא וגם הרגיל (נטול ה-PLUS) אינם מרגישים כה מיושנים כפי שאתה טוען.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא מבין את השוס הגדול שבאחריות חב' הסלולר (המתמחות בנזקי קורוזיה :evil: ).

בכל מקרה המכשיר נשלח למעבדה מרוחקת והוא חוזר מתוקן וללא פגיעות חיצוניות (במקרה הטוב) רק כעבור מס' ימים.

יש חנויות שהתיקון נעשה בהן במקום, כך שמבחינתי לפחות - השירות שניתן בהן עדיף.

כשמשקללים את פערי המחיר - אז התשובה ברורה.

פורסם

פערי המחיר אכן מצחיקים. כיום חייבים חשבונית של 150 שקלים ומעלה בשביל לקבל החזר של 98 שקלים בחודש באורנג'. כשהמכשיר יצא "רשמית", הבנתי שזה עתיד לקפוץ אל מעל ל-250 שקלים לחשבונית לקבלת החזר מלא (מה-4000 שקלים שהוא בטח יעלה). אני ממש לא מתכוון לשלם 250 שקלים בחודש לחברת הסלולר, כך שמבחינתי זה נו-בריינר. על אחת כמה וכמה שכאן אני קונה את המכשיר ב-2900 ומקבל עליו בחזרה יותר מ-3500...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

סרוניס - מניסיון של חברים (לא רק בשוק המקומי בארץ) שמתעסקים בזה.

לHTC יש שם בכל העולם של מכשירים מתקדמים (לרוב מעדכנים דגמים לפני כולם ומצ'פרים קצת יותר בעידכוני מערכת) אך בעלי אמינות ואיכות בניה מפוקפקות יותר לעומת הסמסונגים.

לגבי הIPHONE 5 לא ישתווה ... מספיק ששמים בו A5 והוא מתעלה כבר מבחינת חומרה גרידה (כרטיס מסך וזיכרון עדיפים משמעותית) מתעלה , ועוד לא דיברנו על IOS 5 (וכן את 3.0 אני מכיר... במיוחד אחרי הICLOUD יש להם עוד הרבה להשלים)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

להגיד על HTC שאיכות החומרים וההרכבה שלהם פחותה מסמסונג או כל יצרן אחר זה פשוט לא נכון.

המכשירים של HTC זה המכשירים היחידים שאני מחזיק ביד ומרגישים מאוד יציבים ואיכותיים.

לראיה, לHTC INSPIRE שלי לא קניתי לא מגן מסך ולא "קונדום" משום שהמכשיר מרגיש לי מספיק מוגן.

אגב, הוא כבר נפל לי מהתושבת באוטו וגם שלט של XBOX נפל עליו מגובה, כלום, פשוט כלום לא קרה לו.

אם יש יתרון מובהק ומוחלט שלא ניתן לערער עליו זה איכות הבניה של HTC.

ובלי קשר לזה, מהמכשירים שציינת הייתי הולך על הSGS2.

פורסם

רוני, המפרט של האייפון 5 כבר ידוע, וכנראה שלא תהיה בו בשורה דרמטית לשוק.

אם אתה מחפש מכשיר שיהיו בו מקסימום השימושיות בשנה הקרובה קח את ה SGS2, כשגם לי הוא גדול מדי, אגב.

HTC מכשירים נחמדים אבל הקהילה של ה SGS היא הגדולה ביותר מבין מכשירי האנדרואיד והוא נחשב לסמן הימני של מערכת ההפעלה הזו, לצד הנקסוס.

אני העדפתי דווקא את ה SGS הראשון, מכיוון שהוא במידה נורמלית וכי לא רציתי להדביק את עצמי בשידרוגיטיס כל שנה כשיוצא משהו טוב יותר (Galaxy Z כבר באופק). SGS הוא הרבה מעבר לגוד אינף מבחינתי ואני משתמש "מתוחכם".

המחיר שלו ירד מאד בחנויות אבל הזיכוי עליו מהספקית עדיין גבוה - זה הזמן לדעתי לקנות.

כמה הערות לגבי טענות שעלו פה:

1. מכשיר אנדרואיד שעבר רוט והוחלף לו הרום יכול גם יכול לקבל שירות במעבדת ספקית הסלולר, מכיוון שניתן להחזיר לו את הרום המקורי של הספקית בכל רגע נתון.

2. מה פיראטי בחנות פרטית? הטלפון מגיע עם תוכי ואנטנה מעץ?

3. לגבי כדאיות קניה מהספקית, יש מקרים מסוימים בהם זה כדאי (כמו במקרה הספציפי שלי), תלוי באם יש התחייבות קודמת או לא, אם יש זיכוי על החזרת מכשיר ישן או לא וכדומה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

רוני ,

בתור אחד שהיה לפני מספר שבועות בנעלים דומות [גם אני רציתי לרכוש מכשיר באופן פרטי ובסוף וויתרתי].

אני יכול להגיד לך שכל הביקורות בחו"ל מהללות את הSGS2 וטוענות שהוא ברמה אחת מעל כולם,

יתר על כן הם מגדירות אותו כמכשיר פרימיום [עומד לצאת בחודש הבא דגם מופשט ומוזל שלו למי שרוצה לחסוך 200$].

היתרונות של הSGS2 על פני כל השאר הם איכות המסך שפשוט קוצר שבחים מכל כיוון [בהירות,זוויות צפיה וזמן סוללה ארוך מאוד בגלל שהוא OLED].

איכות בניה טובה [לא אייפון אבל יותר טוב מכל השאר].

אני החזקתי את הSGS2 ביד ולא תאמין כמה דק הוא מרגיש, אם תשים אותו בכיס לדעתי לא תרגיש בליטה או הפרעה כלשהי.

ברמת היכולות והפתיחות אני הייתי ממליץ על ה SGS2.

[מה גם שמי שאמר לך שהמכשיר מוגבל לאנדרויד בלבד טועה בענק, יש כמה חברה שהצליחו לשים עליו WINDOWS PHONE 7 גירסת מנגו אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי].

בהצלחה.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...