Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני מתכנן לרכוש את הS2 ביום שישי (כנראה מאומגה פון או וי מובייל - רוני, איך היה השירות? יש במלאי? קיבלת את המכשיר סגור באריזה המקורית? מכיוון ששמעתי בהרבה מקומות שפותחים את האריזות במכס ולכן מקבלים את האריזה פתוחה...), אבל אני קצת חושש מהניתוק זיקה (גם באורנג'), אני מפחד שיעשו איזה תרגיל וינסו "למשוך" את האישור של הניתוק זיקה עד הרגע שהמכשיר יושק אצלם ואז הרף לקבלת ההחזר יהיה גבוה יותר...כמה זמן אמרו לך שזה אמור לקחת?

תודה :wink:

אני מחכה ל 18 בחודש שהמכשיר יצא במפעילות.

היום הם נותנים החזר של גג 85 שקל.

שזה יצא אצלם המכשיר יעלה בין 100-130

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא נכון.

כמו שרוני ציין, אצל אורנג' אם אתה מציג קבלה של מעל 2917 ש"ח אתה מקבל החזר של 98 ש"ח בחודש בתנאי שאתה ממציא חשבונית של 149 ש"ח ומעלה, אצל פלאפון (אפשר לראות את הטבלה בסוף העמוד) ההחזרים שונים (ופחות משתלמים - קבלה של 3251 ש"ח בשביל החזר של 98 ש"ח).

בפועל, הרבה יותר משתלם לרכוש עכשיו את המכשיר (לפחות באורנג'), כי כרגע אם אני רוכש את המכשיר ב3000 ש"ח כמו שרוני עשה ועושה ניתוק זיקה, אני מקבל החזר של 98 שקל על מינימום של 150 שקל חשבונית. כאשר המכשיר יושק רשמית, את אותו החזר אתה תקבל על סכום של אני מניח מינימום 250 שקל.

אם אתה מדבר הרבה (= חשבונית של 250-300 ש"ח בחודש), אז כנראה שזה לא ממש ישנה לך, אבל בשביל אנשים שבכל מקרה לא יעברו את ה200 ש"ח, זה הרבה יותר משתלם.

פורסם

שאתה אומר את זה ככה אז יש משהו בדברייך.

בכל מקרה המכשיר יהיה אצלי בעוד מספר ימים אז יש עוד זמן לחשוב על הצרכים שלי +

פורסם

הניתוק זיקה באורנג' לקח יומיים (הם מחויביים ל4 ימיי עסקים), אפשר לעשות את זה בטלפון ופקס, לא צריך לגשת למרכז שירות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שלום לכולם. מסקנות מהיום הראשון עם ה-S2:

1. כמו שמישהו בעבודה שלי אומר: מחליא. פשוט מחליא כמה שהמכשיר הזה טוב.

2. לפחות 20 אנשים שונים בעבודה באו למשש ולהזיל ריר (ביקשתי שלא יזילו על המכשיר עצמו, זה גורם לקורוזיה :lol: ).

3. בכיס המכשיר עדיין מרגיש לי קצת גדול, אבל ביד הוא מצוין.

4. מה לעזאזל חשבתי לעצמי שרציתי לקנות את ה-HTC הדבילי הזה :lol:

ולשאלותיכם:

שוב, תתחדש.

אני ממש מתלבט אם להשקיע את ה1000 וקצת הנוספים עבור הS2.. ויותר מתלבט איפה לקנות.

אני מחיפה ואני מוכן לנסוע לת"א לטובת העניין.. כרגע האופציות הן דים-פון ו-וי מובייל.

האם את הקופסה של המכשיר קיבלת סגורה? עם מטען ואוזניות מקוריים?

מבחינתי לא הייתה התלבטות, כי כמעט כל טלפון שרציתי, בין אם עלה 1900 שקלים או 3000 שקלים, היה עולה לי מחיר דומה בסופו של דבר (בגלל ההחזרים ברמות שונות של הניתוק זיקה).

על דים פון שמעתי דברים רעים מכמה מקורות. על וי-מובייל עדיין לא שמעתי דברים רעים (אבל זה בטח לא אומר שאין). הקופסה הייתה סגורה והכל מקורי. הגיעה מצרפת, אם זה מעניין מישהו.

גם אני מתכנן לרכוש את הS2 ביום שישי (כנראה מאומגה פון או וי מובייל - רוני, איך היה השירות? יש במלאי? קיבלת את המכשיר סגור באריזה המקורית? מכיוון ששמעתי בהרבה מקומות שפותחים את האריזות במכס ולכן מקבלים את האריזה פתוחה...), אבל אני קצת חושש מהניתוק זיקה (גם באורנג'), אני מפחד שיעשו איזה תרגיל וינסו "למשוך" את האישור של הניתוק זיקה עד הרגע שהמכשיר יושק אצלם ואז הרף לקבלת ההחזר יהיה גבוה יותר...כמה זמן אמרו לך שזה אמור לקחת?

תודה :wink:

בוי-מובייל לוקח למכשיר להגיע 3-4 ימים אם מזמינים באתר. אני ניצלתי הזדמנות שהייתי בסביבה וקפצתי לקנות. ניתוק זיקה אתה עושה במקום ואפילו אם המכשיר מושק למחרת זה בסדר גמור. אבל אתה חייב למהר. המכשיר מושק תוך שבוע, כמעט בוודאות.

אני מחכה ל 18 בחודש שהמכשיר יצא במפעילות.

היום הם נותנים החזר של גג 85 שקל.

שזה יצא אצלם המכשיר יעלה בין 100-130

כאמור, אם החשבונית שלך מעל 300 שקלים, זה בסדר. אם לא - עדיף משמעותית לקנות עכשיו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היי sronis תודה על התגובה.

רציתי לשאול אותך אם אתה מבין בכל הקטע של הרומים למכשיר ולתפעול שלו?

אם כן אני אשמח לקבל הסבר קצר.

בנוגע להשקה כולם מדברים על 17-18 לחודש כלומר לא שבוע הבא השבוע אחריו.

אני אמור לקבל את הטלפון מחר (כלומר היום, שתראה את ההודעה) אתה ממליץ לי לרוץ למפעילה לסגור עסקה כי החשבון יוצא בסביבות ה 150.

פורסם

לא מבין כלום ברומים. יש פה מבינים ממני.

אם החשבון שלך 150 אני ממליץ לך לדאוג לתוכנית שתהיה תמיד מעל 150 (התוכנית שלי היא 165) ולבצע את הניתוק זיקה. דאג שהחשבונית על המכשיר תהיה יותר מ-2916 שקלים כדי לקבל החזר מקסימלי (98 שקלים). ולך תעשה את זה עוד השבוע, ליתר בטחון.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הבנתי תודה!

בינתיים החמוד נחת בארץ מאיטליה:

sgs2cf.jpg

ובימים הקרובים נלך למפעילות לראות מה יש להציע :wink::wink:

פורסם

אני מחזיק S1, לדעתי ה 2 לא מצדיק את ההפרש, אבל יהיו כאלה שיחלקו עליה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אני שוקל לקנות גלקסי S 9000 האם יש שוני גדול בין הS2 לS1?

בכול זאת תוספת של 1000שקל.

שוני גדול מאוד. מסך גדול יותר ואיכותי יותר, דק יותר, מעבד חזק יותר, יותר RAM, חיבור רשת מהיר יותר משמעותית, מצלמה איכותית יותר לסטילס ווידאו ועוד...

ומה שיפה הוא, שאפשר שזה לא יעלה שקל יותר - אם קונים בחנות ועושים ניתוק זיקה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

sronis,

קיבלתי את המכשיר עם ROM של TIM האיטלקית

ולא היה במכשיר עברית.

שיניתי את הרום ל LITENING 1.5 ועדיין אין לי עברית

איך אני מוסיף עברית למכשיר?

וראיתי שיצא UPDATE שמעדכן את ה GPS והמצלמה, אם החלפתי רום אני עדיין יכול להתקין את הUPDATE?

פורסם

כנס לiandroid מה שאתה שואל כבר נשאל שם עשרות פעמים, תערוך חיפוש ואתה תסתדר.

יש גם קישורים מסודרים לקבצים שתצטרך בשביל העברית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
כנס לiandroid מה שאתה שואל כבר נשאל שם עשרות פעמים, תערוך חיפוש ואתה תסתדר.

יש גם קישורים מסודרים לקבצים שתצטרך בשביל העברית.

תודה, הסתדרתי האמת עם מקלדת בעברית עקבתי שם אחרי ההודעות.

אך רק עכשיו הבנתי שאין תפריטים בעברית למכשיר.

• תוכן חדש...