Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תלך לעמוד של הצריכת סוללה ותבדוק אם המכשיר ער גם כשהמסך כבוי, אם כן, אז יש לך איזו אפליקציה ברקע שזוללת את הסוללה (סקייפ למשל ידועה כזוללת סוללה), כיבוי שלה יפתור את הבעיה.

איך אני בודק מה דולק גם כשהמסך כבוי?

וכבר הבנתי שסקייפ זוללת סוללה - בכלל, היא כל הזמן מנסה להתחבר למרות שהיא בעצם מחוברת.

אגב, המכשיר יצא אצל המפעילות. עולה אצלן פאקינג 5000 שקל, צריך לשלם לפחות 250/300 לחודש בשביל לקבל החזר, וההחזר אפילו לא מלא! (עדיין צריך לשלם 150 שקל בערך). בסלקום, למשל, אתה משלם לפחות 315 שקל בחודש אם אתה לוקח גלקסי S2. אני משלם פחות מחצי מזה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה תובנות לגבי הגלאקסי 2 אחרי שבוע שימוש:

אני רץ על רום וויליאן 2.0,מדעות של אנשים ברשת זהו רום שמאוד דומה למקור אך מחסיר כמה דברים לא נחוצים ביחס לרום המקורי של סמסונג,הרום נחשב גם לחסכן בסוללה ביחס לרומים האחרים.

לשם דוגמה,כאשר הטלפון במצב מנוחה,ללא wifi,GPS וBT וכל הזללנים ירד לי רק ב3% ב10 שעות [פשוט ישנתי ולא נגעתי בו].

התקנתי go laucher,שיפר לי באופן משמעותי את כל החוויה של השימוש השותף במכשיר,מראה,סידור,נוחות הוספה,הסרה וכל היוצא בזה.ממליץ מאוד.

אם למישהו יש שאלות אשמח לעזור במה שאוכל,די חרשתי בשבוע הזה את פורום XDA כדי להבין טיפה את השימוש באנדרואיד.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

גם אני על הווילן 2.0, מאוד ממליץ למרות הLAG בדפדפן המקורי.

ברגעים אלו המכשיר אחרי 13 שעות ו45 דקות של שימוש סביר ועדיין עם 60 אחוז סוללה, אני מאוד מרוצה.

רוני, כנס לSETTINGS - ABOUT PHONE - BATTERY USAGE ותעלה את הצילום מסך של גרף הסוללה (נפתח כשלוחקים עליו) והיישומים ששתו לך את המיץ (כמו תצוגה, שיחות וכו').

צילום מסך עושים על ידי לחיצת כפתור סיכוי והגברת הווליום ביחד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

the one - התכוונתי לסמסונג, וה FRAMEWORK הגרוע שלהם וגם למערכת הקבצים שלהם.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש לי את הווילון טוויקס, הבעיה לא נפתרה לגמרי.

בכל אופן עברתי לאופרה, דפדפן מעולה וטוב יותר מהמקורי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

רוני,

בעיות הסוללה לא קשורות למכשיר אלא למערכת ההפעלה,גם התקיעות.

אני חושב שמומלץ מאוד לשנות את הרום של המכשיר ושל המודם !

מהמלצות של משתמשים בחו"ל הרום הכי טוב היום ברמת ביצועים הוא :

Cyanogenmod

אם אתה מעדיף אחרים אז בין המובילים:

Villains ,Litening ,AngeloM

בהצלחה.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...