Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה, זה פשוט קרה לי היום!

העניין שיש לי סובארו בי 3 ונקרעה לי הרצועה באמצע כביש החוף, ולא התחמם המנוע ולא נדלקה נורה חוץ מהנורה של המצבר

השאלה היא אם הרצועה שלי כן קשורה למשאבת המים?

איך אפשר לדעת אם כן?

פורסם

הרצועה שנקרעה לך כנראה מניעה רק את האלטרנטור לכן נדלקה רק מנורת אזהרה של חוסר טעינה.

האם הגה כוח עובד ?

המנוע לא התחמם מכיוון שמאוד ייתכן שברכבך משאבת המים מונעת על-ידי רצועת התיזמון או הנעה ישירה קרי בלי רצועה בכלל.

איזה כייף לי :)

פורסם

כן, ההגה כח נהיה קשה עד כדי כך שהיה לי ממש קשה לעשות סיבובים בכיכר

קודם כל מרגיע אותי לדעת שלא קורה כלום לראש מנוע...

אז כמה יכול לעלות לי להחליף כזה דבר?

פורסם

השאלה היא , האם זאת רק הרצועה שעפה מהמקום או גם המותחן\פולי התפרק (בהרבה מקרים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני ראיתי רק רצועה שיצאה מהמקום!

נניח וזה רק רצועה, כמה זה יעלה לי?

ובמידה שזה גם פולי לאן זה יכול להגיע...?

פורסם

טוב, אז אין לך כבר אחריות. תבדוק את העיניין.

אם האחריות הסתיימה ממש לא מזמן ויש צורך בתיקון יקר - כלומר מעבר להחלפת הרצועה עצמה - תנסה לפנות לחברה ואולי הם ישתתפו חלקית בעלות התיקון.

פורסם
כן, ההגה כח נהיה קשה עד כדי כך שהיה לי ממש קשה לעשות סיבובים בכיכר

קודם כל מרגיע אותי לדעת שלא קורה כלום לראש מנוע...

אז כמה יכול לעלות לי להחליף כזה דבר?

אז כמו שכתבתי קודם לכן הרצועה מניעה את האלטרנטור וגם את משאבת הגה הכוח לכן לא נגרם שום נזק לראש המנוע מכיוון שמערכת הקירור ממשיכה לעבוד.

תתקשר ביום א' למוסך ותברר עלויות.

בכול מקרה מומלץ להחליף גם את הרצועה הנוספת שמניעה את המדחס של המזגן ולבדוק או להחליף את רצועת התיזמון במידה ולא הוחלפה מיום עליית הרכב לכביש.

איזה כייף לי :)

פורסם

הכי חשוב זה שתשמור את הרצועה ותראה למוסך כי אם היא לא יבשה מידי צריך חפש טוב טוב באוטו מה הסיבה שהרצועה עפה ממקומה אחרת התקלה תחזור שוב:-D

פורסם

אני החלפתי באמפרזה 2006 לפני חודשיים רצועה כזאת במוסך מרכזי סובארו ועלתה לי איזה 80 ש"ח בערך,

אבל כמו שאמרו לך החברים תן לבעל מקצוע לבדוק קודם כל למה עפה הרצועה והאם לא העיפה עוד משהו על הדרך .

אחרי שנקרעה המשכתה בנסיעה או הזמנתה גרר?

( כי רשמתה שנהיה לך קשה לסובב את ההגה בכיכר)

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...