Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חכה ל-five - חבילת בסיס קטנה (100/100/100) ב-55 ש"ח לחודש וחריגה זולה (18 אג לדקה, 16 להודעה ו-6 אג למ"ב)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איפה המחירים הזולים? הלכו לעולמם לפני זמן מה. כיום החברות משווקות חבילות כמעט זהות ויישרו קו אחת מול השניה. זה מה שיש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

7.2 מס"ש ללא הגבלה? אני מניח שזה 0.5 או 1 ג"ב, אח"כ האטה משמעותית. המונח "ללא הגבלה" בפלאפון דומה למושג "מתנה" - מילה יפה עם הרבה אותיות קטנות בהמשך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
7.2 מס"ש ללא הגבלה? אני מניח שזה 0.5 או 1 ג"ב, אח"כ האטה משמעותית. המונח "ללא הגבלה" בפלאפון דומה למושג "מתנה" - מילה יפה עם הרבה אותיות קטנות בהמשך.

זה 2 ג'יגה למען האמת, שזה מספיק בשבילי

מה שכן, לרוב אני לא מקבל יותר מ-3 מגה מה-7.2 שאני אמור לקבל. לא שאני מתלונן, בסלקום זה היה קבוע על 0.3 מגה :)

פורסם

סלקום מוכרים חבילה ללא הגבלת נפח, אבל במהירות 384 קס"ש, ואם זו היתה החבילה לך אז 300 קס"ש זה בהחלט סביר.

עם זאת אין ספק שהרשת של פלאפון עדיפה ומהיה יותר, כנראה שאורנג' מצליחים להדביק את הפער, לפחות לטלפונים שממילא מוגבלים (מרבית הדגמים מוגבלים ל-3.6-7.2 מס"ש, דגמים בודדים ביותר בשוק תומכים ה-14-21 מס"ש)

לא יודע מה מהירות המודמים המהירים ביותר הנמכרים בארץ ומה המהירות האמיתית שהם משיגים. מכל מקום - מדובר בחבילות יקרות מאוד.

וכמובן - להזכירכם שבעולם הולכות ונפרשות רשתות LTE עם הורדה (תאורטית) ב-100 מס"ש והעלאה (תאורטית) ב-50 מס"ש. בגלל איטיות הרגולטור הטכנולוגיה הזו עדיין לא מגיעה למחוזותינו.

פורסם

לסלקום יש 2.8מגה (הכי מהיר), ובבדיקות הוא באמת ככה. הצלחתי להוריד משחק של 450 מגה ב-18 דקות, כשמידי פעם המהירות עמדה על כ-300+- קילו לשניה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
איפה המחירים הזולים? הלכו לעולמם לפני זמן מה. כיום החברות משווקות חבילות כמעט זהות ויישרו קו אחת מול השניה. זה מה שיש.

יש לציין כי היחידה שלא "זזה" ממקומה היא סלקום, ובסופו של דבר היא בטח מסתכלת על זה בשני אופנים:

1. זאת ההזדמנות להיפטר מכל הלקוחות הקטנים, שיעברו לרמי לוי.

2. אנחנו נמשיך לפמפם לאנשים שאצלנו יש שירות, אחריות בלה בלה בלה (הם לא מבינים שלאנשים כמוני, שרמי לוי כן מתאים להם, יש מכשירים פשוטים וזולים והם לא ראו מרכז שירות לתיקון הטלפון ב 10 שנים האחרונות. כשמתקלקל קונים אחד אחר ב 300-500 שח ונגמר הסיפור).

אם האופציה הראשונה מתאימה להם - אז כיום הם בדרך הנכונה.

אם האופציה השניה מתאימה להם - הם יפסידו לא מעט לקוחות. אף אחד לא רוצה לשלם מחירים כפולים רק בשביל לקבל שירות שהוא לא ממש צריך.

חברות הסלולר הגדולות רוצות את הלקוחות השמנים עם הסמארטפונים - שם יש הרבה כסף (מכשירים יקרים, חבילות ענק, גישה לאינטרנט, אחריות וביטוח וכו'). החברות הקטנות כיום נאבקות על הלקוחות הקטנים שמדברים מעט ורוצים לחסוך מבלי להתחייב לחבילות דקות. לאט לאט הם ינגסו בנתח שוק שנמצא כיום אצל שלושת החברות הגדולות ואז תתחיל החגיגה האמיתית.

ב 12 הימים הראשונים של רמי לוי, גוייסו 4500 מנויים (רובם מסלקום ואורנג'). מספר הנוטשים של סלקום\אורנג'\פלאפון רק יעלה ככל שיכנסו יותר חברות לשוק (FIVE כבר כאן).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חברות הסלולר הגדולות רוצות את הלקוחות השמנים עם הסמארטפונים - שם יש הרבה כסף (מכשירים יקרים, חבילות ענק, גישה לאינטרנט, אחריות וביטוח וכו').

איציק

וגם היום לקוח כזה שיש לו שכל (אהמ אהמ...אם יורשה לי להתהלל) לא קונה בכלל את המכשיר מהחברה ובטח לא נכנס לשירות שלה. ברגע שנגמרת לי החבילה בסלקום - מי שייתן לי הכי הרבה שיחות, סמס וגלישה בהכי מעט כסף אני אצלו. five נראה בהחלט אטרקטיבי בגלל יכולת גלגול היתרות מחודש לחודש.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מעניין , לא ידעתי שבFIVE ניתן לגלגל לחודש הבא ....

קבלו הצעה שקיבלתי אתמול מנציג סלקום :

400+400 וחבילה של 1 מגה יחד עם אייפון4 16 GB , ב 180 ש"ח .

מנגד 1000+1000 וחבילה של 1 מגה עם אותו האייפון ב 200 .

דעות ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

1. לבדוק כמה לדקות, הודעות ונפח גלישה אתה באמת זקוק.

2. לקנות את האייפון "בחוץ" ולחסוך כמה מאות ש"ח.

3. לבדוק אם אתה יכול לקבל תוכנית מגזרית כשלהי.

4. לעשות שופניג גם אצל פלאפון ואורנג'.

פורסם

צריך לדעת בדיוק איזה תוכניות כל חברה מציעה

ובשיחה עם הנציג לשלוט בתוכניות

אבל משימור לקוחות מקבלים את התוכניות הכי טובת

עוד דבר שמתי לב אליו זה שאין יותר ניתוק זיקה על סך 120 שח אלא על סכום נמוך

קשה באימונים קל בים

פורסם
1. לבדוק כמה לדקות, הודעות ונפח גלישה אתה באמת זקוק.

2. לקנות את האייפון "בחוץ" ולחסוך כמה מאות ש"ח.

3. לבדוק אם אתה יכול לקבל תוכנית מגזרית כשלהי.

4. לעשות שופניג גם אצל פלאפון ואורנג'.

אכן ככול הנראה יקנה מכשירבחנות חיצונית .

למישהו יש המלצה לחנות באיזור המרכז ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

פלאפון על המכשיר 109 ש"ח גלקסי S

קניתי אותו לפני 9 חודשים...

סלקום 65 שח( על החבילה אחרי כל הזיכויים)מסלול עיסקי

1250 דקות לכל היעדים

1250 SMS

3500 בתוך סלקום

חבילת גלישה במהירות 1 מ"ב ללא הגבלה

ביטוח

חבילה של וידאו וצליל המתנה וועוד משהו... לא זוכר...

הוצאתי את המחיר הזה לאחר הרבה שיחות עם המוקד של שירות לקוחות

הייתי מקבל מחיר טוב יותר אם הייתי קונה את המכשיר בחנות ולא דרך פלאפון אבל לומדים מטעויות.

• תוכן חדש...