Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שלושה חודשים שידרגתי לאייפון 4, 1300 דקות, 1300 SMS, אינטרנט 2.5G. ב-209 ש"ח לשנה וחצי לאחר מכן, עוד 32 ש"ח כל חודש.

יש לי זיכויים בחשבונית, כך שיוצא לי לשלם 151 ש"ח.

לעומת זאת, עוד 2 אייפונים בבית :

* 500 דקות, 500 SMS, אינטרנט 2G ב- 172 ש"ח.

* 400 דקות, 400 SMS, אינטרנט 2.5 - 168 ש"ח.

כל הנ"ל ברשת אורנג'.

ד"א, ממכר שעובר באורנג', נאמר לי שבמרץ זו הייתה ה-תקופה לשדרג את המכשירים ושהתוכניות היו משתלמות. כיום המחירים עלו.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לידע כללי, מגיע אלי סוכן מכירות של אחת החברות לבית, מחתים אותי על חוזה. יש לי 14 ימים לבטל את העסקה או שמעמד עסקה מהסוג הזה אין אפשרות ביטול?

נדמה לי שיש איזה קטע כזה עם האייפון 4 שברגע שהם פותחים לך את המכשיר בפעם הראשונה, אין לך אפשרות להחזיר אותו במסגרת ביטול או משהו בסגנון.

תבדוק את זה לפני.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לדעת האם חבילת אינטרנט של 1 GB תספיק? איך אני יכול לדעת לפני שאני בוחר? המחיר לחבילה של 1 GB זה 20 שקלים לעומת 50 שקלים עבור חבילה של 2 GB ולא מתחשק לי לשלם סתם עוד 30 שקלים לחודש סתם. וכמובן שאין אפשרות לבצע ניסיון ואחרי זה להתחרט.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, אני עם אייפון גולש ומוריד חופשי, ולא מנצל 1GB.

אם אתה מחפש להפעיל את האייפון בתור ראוטר, אז לא יספיק 1GB.

עריכה:

גם אצלי הויבר, talkbox, Wathapp, מחוברים קבוע, בנוסף אני שולח הרבה מיילים, גולש לאתרים, GPS- כמעט כל יום.

זה נכון

פורסם

1. יש לי אנדרואיד

2. הוא יהיה מחובר כל הזמן בגלל ויבר וכל הקישקושים

כרגע הוצע לי 150 דקות עם 150 SMS פלוס 2GB גלישה ב-103 שקלים באורנג'.

פלאפון הסכימו לתת 150 SMS פלוס 150 דקות עם 1 GB ב-90 שקלים. ללא ספק עדיף את אורנג' במקרה הזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קיבלתי מאורנג' חבילת גלישה של 2.5 GB (מהירות הורדה של 133KBPS) ב26 ש"ח :-).

אז התוכנית שלי עכשיו היא:

400 דקות

200 סמס

2.5 GB

ב164 ש"ח.

יש לי עדיין התחייבות על מכשיר כך שלא היה לי כוח להתחיל לעבור תוכנית.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מה הדרך הכי טובה לשדרג לאייפון 4?

לקחת אחד מסלקום או עדיף לקנות בחנות פרטית ב2800 ש"ח ולקבל החזר ניתוק זיקה?

מדובר על לקוח שמדבר כ1000 דקות בחודש, במקרה הזה עלות החבילה 240 ש"ח בסלקום.

פורסם

כל מי שעם החבילה של 1000(ויותר) סמסים - אתם באמת מנצלים את זה ( או חצי ) ? :shock:

רק מלחשוב על זה אני מקבל חלחלה..(מילא הפלאפון מחובר למחשב,ואתם מחוברים לשניהם כל היום,ואז מקלידים את כל ההודעות דרך המחשב,עם תוכנה חיצונית סטייל NOKIA PC SUITE ושות',אז זה עוד חצי נחמה)

ולעניין השרשור - אני כרגע משלם כמעט 300ש"ח,על קו אחד ושני מכשירים (עוד לא סיימתי לשלם את שניהם,אחד שלי [E52] ואחד של אימי [נוקיה 6500S],ביטוח,גלישה 100מגה WAP [מעפן,אני יודע],חבילה של 100סמסים ו400דקות לכל היעדים.)

ידוע שזה יקר,אבל כנראה שבקרוב אפרע את שני המכשירים,אבטל את החבילות והביטוח על המכשיר,ככה אגיע לפחות ל150-170שקל חשבון (אם לא פחות)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

100 דקות לכל היעדים + 50 הודעות טקסט בחודש + חבילת גלישה של 30MB ב- 45 ש"ח לחודש כולל מע"מ.

חריגה - שיחה 20 אג' לדקה, הודעה: 10 אג' להודעה.

חברת הסלולר היא אורנג', המכשיר הוא נוקיה 5800 בן 10 חודשים שקניתי מחנות פרטית.

פורסם
כל מי שעם החבילה של 1000(ויותר) סמסים - אתם באמת מנצלים את זה ( או חצי ) ? :shock:

)

אני מנצל בערך 300 - 400 סמסים מתוך ה-1100 שיש לי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

1000 הסמסים סתם נשמעים גרנדיוזי ומושכים את הלקוחות. נראה לי שיש בודדים שעוברים את ה500 סמסמים וגם זה בלחץ.

כיום בסמארטפונים יש אפליקציות אשר מאפשרות לשלוח סמסמים חינם כך שאם גם מגיעים למכסה לא צריך לחרוג.

מישהו יודע אם אני עושה ניתוק זיקה על מכשיר שקניתי בחנות פרטית תהייה לי התחייבות כלשהי לחברת הסלולר? הם יכולים עם הניתוק זיקה איכשהו לקשור אותי לחברה?

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עבר חצי שנה מאז ההודעה האחרונה

ונראה לי שהמחירים עלו

אין יותר חבילות עם דקות בתוך הרשת

פלפון נתנו הצעה : 1000 דקות והודעות וגלישה 1 גיגה ב199 או לחילופין 400 דקות ב139 אחרי החזר

באורנג: יש את אורנג קליר שכולם מכירים

ובסלקום: אין לי מושג לא היה לי כוח כבר לברר

איפה המחירים הזולים איפה?

קשה באימונים קל בים

• תוכן חדש...