Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון:

שבוע שעבר הייתי ב Cellcom בשביל לבדוק מה יש להם להציע אחרי שרמי לוי (ואוטוטו גם FIVE) נושפים בעורפם: אז מסתבר ששום דבר לא זז והם לא הסכימו לשפר את התכונית הקיימת (לאחר שהם העלו "טיפין טיפין" את המחיר, היום זה עומד על 50 אג' לדקה ב 160 הראשונות ולאחר מכן 35-40 אג' לדקה, 200 SMS-ים חינם ודמי שימוש של 21 ש"ח לחודש). למרות שאמרתי לנציג "רמי לוי" הוא התחיל לשנן לי את הברושורים שההנהלה מחלקת לנציגי שירות שלה על כל מה שקשור ל"שירות" שלהם - כלום לא עזר, גם לא שאמרתי לו שב- 10-15 שנים האחרונות לא נכנסתי לתקן אצלהם מכשיר, זה לא עבד עליו.

חשבון ממוצע שכולל 110 דקות בחודש ו 100 SMS-ים (זה מה שאני בד"כ משתמש כיום), מגיע ל 75~ ש"ח. אם אני מדבר קצת יותר, החשבון מתנפח בקלות.

דרך רמי לוי: 14.90 דמי שימווש, 22 שח עבור שיחות (110 דקות כפול 0.2 ש"ח) ועוד 15 שח (100 SMS-ים כפול 0.15 שח) יוצא 52 ש"ח.

בנוסף, מחיר גלישה מזדמנת באינטרנט שפוי למדי (15 אג' ל 1MB) שזה משתלם כל עוד אתה לא עובר 350-400MB לחודש, שזו נקודת השיוויון בין חבילה של 5GB לגלישה מזדמנת (נראה לי שזה מספיק בשביל מיילים ומעט גלישה). מקסימום אפשר לקנות את החבילה של ה 5GB ב 55 ש"ח לחודש.

נכון, אני לא לקוח "שמן" אבל אני בטוח שרוב הלקוחות שעברו לרמי לוי אינם שמנים במיוחד - ועדיין, אם ב 12 ימים הראשונים שעברו מאז פתיחת "רמי לוי תקשורת" צורפו כבר 4500 איש (היום זה כבר הרבה יותר, אני מהמר כפול אם לא יותר), תחשבו ש 4500 איש כפול 100 שקל בחודש נותנים לכם 450,000 ש"ח אובדן הכנסה לחברות הסלולאריות המתחרות, פר חודש !!! אז לא לזלזל גם בלקוחות של 100 שח בחודש.

היום הייתי אצל רמי לוי בבני-ברק ולשמחתי הגעתי ולא היה עומס רציני (לפניי היו בסה"כ 2-3 לקוחות) - ככל הנראה בגלל שהיה גשם זלעפות בחוץ :D

בערך תוך שעה, אולי טיפה יותר, כבר יצאתי לכיוון הבית עם 3 SIM-ים מנויידים עתידית ל-3 שעות מרגע הניוד (2 רגילים ועוד אחד PRE-PAID).

לקח לי קצת זמן להתעסק עם ההגדרות של האינטרנט על איזה מכשיר נוקיה ישן, אבל בסוף הצלחתי והכל בסדר.

ליתר בטחון, כרגע עוד קצת קשה למצוא את זה באינטרנט, אלו הן הגדרות ה APN לאינטרנט של רמי לוי:

APN: internet.rl

User: rl@3g

Password: rl

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רמי לוי מוכר SIMים גם למכשירי דור 2?

למיטב ידיעתי לא - רמי לוי יושב על רשת פלאפון, והם לא תומכים בדור שני.

בכלל, התדרים ברמי לוי זה 850/2100 מה"ץ, דור שני (GSM) בארץ ובאירופה זה 900 או 1800, מה שבפלאפון אין.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הבוקר קיבלתי טלפון מסלקום - והפעם הם מציעים לי 600 שח זיכוי על כל קו שאני מחזיר אליהם בחזרה :lol:

מצד אחד, שנה וחצי שילמתי מחירים פרמיום, ועכשיו מציעים לי כסף בחזרה + חבילה סטייל רמי לוי (50 שח עבור 100 דקות ו 100 SMS-ים, שזה בול המחיר של רמוי לוי אם תשקללו 100 דקות ו 100 SMSים וגם דמי מנוי) או תוכנית יקרה יותר (29.90 דמי מני ו 29 אג' לכל היעדים ו 29 אג' ל SMS).

האמת - זה מפתה. גם אין שום התחייבות.

עכשיו אני מבולבל :roll:

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ככה זה בחברה המקוללת הזו.

לנו היו בחברה 4 מנויים של סלקום. 3 שנים הם עשו לנו את המוות, ניצלו כל פירצה

הכי קטנה והעלו תעריפים כמו מטורפים. גם שאיימנו בניתוק, שום דבר לא עזר.

אחרי שניידנו את הקווים לפלאפון, קיבלנו מבול של טלפונים מכל גורם אפשרי בסלקום

שנחזור אליהם, ושייתנו לנו זיכויים, ומחיר יותר טוב, ומה לא?!

אמרנו להם, שאנחנו בניגוד אליהם, עומדים בהסכמים ;-) ונשארים בפלאפון.

עדיין פעם בחודשיים הם עושים נסיון נואש להחזיר אותנו.

פורסם
הבוקר קיבלתי טלפון מסלקום - והפעם הם מציעים לי 600 שח זיכוי על כל קו שאני מחזיר אליהם בחזרה :lol:

מעניין, אני עברתי אתמול מהם לרמי לוי, ולא קיבלתי מסלקום שום טלפון. גם לפני שעברתי אליהם, ובאתי לסלקום, וציינתי בפירוש שאני הולך לעבור לרמי לוי, לא קיבלתי מהם שום הצעת קונטרה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מצד אחד, שנה וחצי שילמתי מחירים פרמיום, ועכשיו מציעים לי כסף בחזרה + חבילה סטייל רמי לוי (50 שח עבור 100 דקות ו 100 SMS-ים, שזה בול המחיר של רמוי לוי אם תשקללו 100 דקות ו 100 SMSים וגם דמי מנוי) או תוכנית יקרה יותר (29.90 דמי מני ו 29 אג' לכל היעדים ו 29 אג' ל SMS).

האמת - זה מפתה. גם אין שום התחייבות.

עכשיו אני מבולבל :roll:

איציק

במקרים כאלה אני לא חוזר משתי סיבות עיקריות:

1. מי שמנסה לעשוק אותי ולא מצליח לא יזכה לראות אותי שוב.

2. צריך להיות הוגן כלפי רמי לוי. בזבזת זמן של נציג, קיבלת את מה שהבטיחו לך בלי לנסות לרמות ובסופו של דבר יצאת עם עסקה טובה אז למה לא לתת לו להרויח ביושר?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ליתר בטחון, כרגע עוד קצת קשה למצוא את זה באינטרנט, אלו הן הגדרות ה APN לאינטרנט של רמי לוי:

APN: internet.rl

User: rl@3g

Password: rl

איציק

מקודם לא עבד לי האינטרנט, עכשיו בעזרת ההגדרות האלה הצלחתי לגרום לו לעבוד (היה מקודם מוגדר על פלאפון, ולא עבד).

עכשיו יש לי עוד בעיה איתם, שאני לא מקבל SMS. יש צורך בהגדרה מיוחדת? (יש לי מכשיר נוקיה C7)

פורסם
מעניין, אני עברתי אתמול מהם לרמי לוי, ולא קיבלתי מסלקום שום טלפון. גם לפני שעברתי אליהם, ובאתי לסלקום, וציינתי בפירוש שאני הולך לעבור לרמי לוי, לא קיבלתי מהם שום הצעת קונטרה.

חכה, יכול להיות שעדיין לא הגיעו אליך.

גם אני אמרתי שאני עובר לרמי לוי וזה לא עבד על הנציג.

במקרים כאלה אני לא חוזר משתי סיבות עיקריות:

1. מי שמנסה לעשוק אותי ולא

מצליח לא יזכה לראות אותי שוב.

2. צריך להיות הוגן כלפי רמי לוי. בזבזת זמן

של נציג, קיבלת את מה שהבטיחו לך בלי לנסות לרמות ובסופו של דבר יצאת עם עסקה טובה

אז למה לא לתת לו להרויח ביושר?

מה שאתה אומר הוא נכון - אבל כמו שאתה בטח יודע כאשר מערבבים "רגשות" עם עסקים, במיוחד כמדובר בעסק שאתה עושה מול חברה\חברות גדולות, יש סיכוי להפסיד לא מעט.

תחשוב על זה ככה: אם אני לוקח את ההצעה, אני לא משלם על סלולר בחצי שנה הקרובה - ועדיין, יש סיכוי, להוציא מהם תוכנית טובה. שים לב שמדובר בזיכוי על 3 קווים (כ 1800 ש"ח) או 2 קווים (1200 ש"ח) אם לוקחים בחשבון שעל ה Pre-Paid הם לא יזכו. אח"כ תמיד אפשר לחזור או לבחור באחת מהרשתות החדשות שאולי תציע הצעות טובות יותר.

בעניין עושק, מה שאורנג' עשו לי בזמנו (נציג ששיקר לי בפנים ואמר שהוא נותן לי הטבה חינם לחודש, גלישה באינטרנט, התברר כחבילת גלישה עבור 2 טלפונים, 50 שח שהלכו כל חודש לפח במשך 18 חודשים - למרות שבזמן מעמד החתימה על ההסכם אמרתי לו שאני לא זקוק לזה ושיבטל את זה). זה עושק !

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, השיטה של "חבילה חינם לחודש" היא טריק ידוע של כל חברות התקשורת. שוחחתי כרגע עם פלאפון, כדי לחסום את כל שירותי הבלה-בלה (אחים גדולים וזמרות קטנות), כמובן שניסו לדחוף לי טלויזיה חינם לחודש. כל הרעיון הוא שתשכח לבטל את השירות ותשלם תמורתו מדי חודש. את הטריק אני מכיר כבר כ-10 שנים והוא לא עובד עלי.

העניין הוא שיש שירותים שדמערכת לא מאפשרת לחסום בעת רכישת מכשיר או קו - למשל, באורנג', חובר אוטומטית פאנטון. אני הקפדתי להתקשר למוקד השירות מיד עם יציאתי ממרכז השירות על מנת לבטל אותו. בפלאפון המצב יותר גרוע - לפני שבוע ניידתי אליהם קו והחתימו אותי על פתייחת כל אותם שירותי בלה-בלה בטענה שנציג המכירות לא יכול לחסום אותם, למרות שעקרונית הם אמורים להחסם כברירת מחדל.

לגבי הניוד מסלקום - לפני שבועיים ניידתי מהם קו לאורנג' ולפני שבוע קו נוסף לפלאפון, לגבי הראשון קיבלתי מכתב המאשר את הניתוק, לגבי השני (טרם) קיבלתי דבר, בודאי לא הצעת ניוד בחזרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איציק,

גם בעסקיםיש דברים מעבר לכסף. אם נתתי מילה למישהו זה שווה ותר מכסף.

כבר היה לי מקרה.ב 2008 שהזמנתי מכונה חדשה ושבועיים אחר כך המתחרה (שנפסלה בגלל 10000$) הורידה את המחיר ב4000000$ ולא ביטלתי את העסקה כי נתתי מילה למישהו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זאת אחת הסיבות שאני מתלבט ולא נתתי תשובה במקום. אין לי תלונות נגד סלקום כי בסופו של יום ידעתי לקראת מה אני נכנס, קצת מעצבן שהמחירים עולים בכמה אגורות כל כמה חודשים (זה קורה אצל כולם) אבל בשורה התחתונה מה שהכי מעצבן זאת שיטת השיווק בה אתה חייב לרכוש איזה "חבילה" בשביל אשכרה לקבל מחיר סביר עבור דקת שיחה - ולהתחייב לזה כל חודש. מה שנוח אצל רמי לוי הוא שהחל מהדקה הראשונה אתה משלם מחיר הוגן מבלי להתחייב על שימוש של מאות דקות בחודש בשביל לקבל את זה.

מצד שני - סלקום עושים כאן טריק מסריח כי הם אשכרה משחדים את הלקוחות הנוטשים שלהם בכסף בשביל לחזור. אומנם מדובר רק בביזניס אבל אני בטוח שזה עובד על לא מעט אנשים - עובדה שזה הצליח להכניס אותי לבלבלה. ברור שאם הם היו מתקשרים והיו אומרים שיתנו לי את התנאים של רמי לוי אצלם, בלי שום "פיצוי" זה לא היה עובד - אבל עובדה שהם השכילו להוסיף להצעה סכום כסף לא מבוטל בשביל לעשות את ההצעה שלהם מאוד אטרקטיבית. השאלה היא, למה צריך להחזיק עוד צוות שיטפל בכאלו דברים במקום למנוע את זה מלכחילה ולתת לאנשים מה שהם רוצים ?! (או: למה לכבות שריפות אם אפשר למנוע אותן מלכתחילה).

בקיצור, אני חושב שאני צריך לישון על זה עוד יום יומיים בשביל לקבל החלטה מושכלת.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
עכשיו יש לי עוד בעיה איתם, שאני לא מקבל SMS. יש צורך בהגדרה מיוחדת? (יש לי מכשיר נוקיה C7)

עדכון - התקלה נפתרה בשיחה עם השירות שלהם (מסתבר שיש דבר כזה). סידרו לי משהו במערכת שלהם.

פורסם

חוזר לעדכן:

היום, כצפוי, התקשרו אליי מסלקום.

לאחר ש"ישנתי" על העניין יומיים, החלטתי שלא לקבל את הצעתם ולהישאר אצל רמי לוי.

אין לי הסבר מדוייק להחלטה, כנראה שמדובר באינטואיציה. אומנם אני לא לקוח "כבד" שלהם ואני בטוח שאחד כמוני לא מזיז להם ת'קצה, אבל נכון לרגע זה פשוט לא בא לי לחזור לסלקום.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...