Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

6 מספרים בסלקום, ללא מכשירים (SIM Only) במסלול שנקרא "הנחה משפחתית באהבה קלילה" ומיועד למגזר העולים.

110 ש"ח למכשיר קונים לי 1662 דקות משותפות לכל היעדים + 2000 דקות מכל מכשיר לכל ה 5 האחרים (למעשה שיחות חינם ביניהם).

בנוסף נרכשו חבילות SMS ודאטה, אבל זה לא בחבילה הבסיסית לעיל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אורנג' סטודנטים

148 ש"ח לחודש

250 דקות

250 סמס

1 גיגה גלישה

ORANGE TV חופשי חינם (משתמש בזה הרבה)

אייפון 4 בזיכוי מלא

[יש עוד כל מיני צ'ופרים שלא מעניינים אותי : פאנטון ושירותים אחרים]

כל חריגה מהתוכנית מסתכמת ב49 אג' לדקה . בדרך כלל אני חורג בחצי שעה ועדיין עדיף לי להשאר עם החבילה הזו ולא להתקדם לחבילה הבאה בתור.

בסוף 2010 זו היתה החבילה הכי משתלמת לפני שחברות הסלולר התחילו לדבר על חבילות של אלפי דקות וגלישה בלתי מוגבלת :)

אין לי התחייבות לתוכנית, אם נמאס לי אני יכול לקחת את המכשיר ולעבור לרשת אחר ולהמשיך לקבל ממנה את הזיכוי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לנו במשרד יש חבילה בפלאפון, עם אייפון 4 32GB,

עם 1200+1200, רק שדורשים מאתנו מינימום של 500 דקות למכשיר

כדי לקבל זיכוי מלא. זה לא קריטי, כי כולנו מדברים מעל 500 דקות.

זה מסלול עסקי, ב 180+מע"מ למכשיר, מה שאומר 209 ש"ח.

חבילת גלישה אין לנו, אבל יכולנו לקחת ב 50 ש"ח ל 2GB, אבל כולנו ויתרנו,

כי אין לנו צורך.

פורסם
6 מספרים בסלקום, ללא מכשירים (SIM Only) במסלול שנקרא "הנחה משפחתית באהבה קלילה" ומיועד למגזר העולים.

110 ש"ח למכשיר קונים לי 1662 דקות משותפות לכל היעדים + 2000 דקות מכל מכשיר לכל ה 5 האחרים (למעשה שיחות חינם ביניהם).

בנוסף נרכשו חבילות SMS ודאטה, אבל זה לא בחבילה הבסיסית לעיל.

בפלאפון גם הציעו לי מסלול עולים. מצד האימא אנחנו בארץ מ 1910 ומצד אבא שלי הוא עלה ב 1951 כילד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני בחבילת סטודנטים השנייה בדירוג, כלומר:

400 דקות לכל היעדים

3500 דקות בתוך אורנג

800 SMS

חבילת גלישה ללא הגבלה

חבילת בלקברי

וכמובן מכשיר BB9700

כולל אחריוות מלאה לתקופה ודיבוריות BT קבועות לרכב

209 שקל למכשיר (יש לי שני מכשירים)

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

אני כרגע על מסלול חיילים של אורנג' למרות שאני לא חייל כבר

ודיברתי איתם והגעתי לשימור לקוחות ויצא מצב שאני מדבר 500 דקות ואפילו מעל זה , ומשלם חשבונית בערך של 150+- שח לחודש

וכל ההצעות שלהם הם לא פחות מ250 שקל לחודש כולל מכשיר אייפון,גאלקסי,בלאקברי .

מה אתם אומרים לחכות שהרשתות החדשות יכנסו ? או לחכות שאני יהיה סטודנט ואז לעשות חבילה ? או שיש חבילה טובה שהיא בסך 150-180 שח לחודש?

פורסם
בפלאפון גם הציעו לי מסלול עולים. מצד האימא אנחנו בארץ מ 1910 ומצד אבא שלי הוא עלה ב 1951 כילד.

אצלנו זה יותר גרוע - רק אחת מבין 6 מחזיקי המכשירים היא עולה ולא יליד/ת ישראל, ומדובר בסבתא של אשתי שעלתה מפולין בעליה השלישית בגיל 10 :-P

לא נורא, כשרוצים לעשות עיסקה אז מוצאים איך.

פורסם
אצלנו זה יותר גרוע - רק אחת מבין 6 מחזיקי המכשירים היא עולה ולא יליד/ת ישראל, ומדובר בסבתא של אשתי שעלתה מפולין בעליה השלישית בגיל 10 :-P

לא נורא, כשרוצים לעשות עיסקה אז מוצאים איך.

עריכה: שכחתי גם לציין זיכוי בסך 25 ש"ח ל2 מתוך 4 המכשירים שנוידו ממירס לסלקום, וליתר 4 המכשירים זיכוי 20 ש"ח כנ"ל כהטבה. משך התכנית 36 חודש (תכנית ללקוח פרטי).

פורסם

מה שאני רוצה לדעת זה איפה משיגים מסלול נורמלי לקווים עם מעט שימושים.

יש לי במשפחה המורחבת איזה 3-4 קווים שצריך להחליף להם תוכנית,

אחד שמדברים בו איזה 100 דקות בחודש, השני 50-100 דקות בחודש (משתנה), ועוד שניים שמדברים דקות ספורות בחודש.

כל חברה סלולרית שאני שואל מנסים לדחוף לי מכשירים חדשים ב36 תשלומים.

לא רוצה.

יש לי מספיק מכשירים תקינים.

מדובר על משתמשים שאין להם התחלה של מושג מה זו בכלל גלישה או אפילו SMS.

מישהו יכול לסדר לי תוכניות סבירות לקוים כאלו?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אקח את השרשור לכיוון מעט שונה:

עוד חודש אני מגיע לביקור ארצה לתקופה של חודשיים. יש לי קו של סלקום שכרגע מוקפא (משלם עליו כ-10 ש"ח לחודש לטובת שמירת המס'). צריך שימוש רגיל + אינטרנט (לא קריטי) לתקופה זו.

יש המלצות מה כדאי לעשות על מנת לא לשלם מעבר לסביר ? (לא מעודכן במה שהולך כרגע עם המחירים).

תודה רבה

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

**עדכון לרווחת הציבור**

סגרתי חבילה עם סלקום לפני כמה דקות.

לאחר בדיקת החשבוניות שלי בחודשים האחרונים וחישוב ממוצע דקות שיחה והודעות סגרתי את החבילה הבאה:

1000 דקות שיחה לכל היעדים.

1000 הודעות

חבילת גלישה בלתי מוגבלת לאייפון 4

זיכוי מלא על מכשיר האייפון בסך 95 ש"ח (האייפון עולה 100 ש"ח והזיכוי המלא ניתן רק אם מחזירים מכשיר ישן ואז מקבלים את ה-5 ש"ח הנותרים.. אני העדפתי בשביל 180 ש"ח להשאיר את המכשיר הישן מהצויין אצלי במגירה לחירום).

כל זה ב-240 ש"ח לחודש במשך 18 חודשים ולאחר מכן, 265 ש"ח לכל החבילה (יש לי הטבה של 25 ש"ח מתנה למשך 18 חודשים).

• תוכן חדש...