Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל GT

bmw ricer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא לעניים ..

צריך להיות הרבה יותר עשיר כדי להחזיק אופל GT .

יש מעט חלקים , קשה למצוא אותם והם נדירים, אין כמעט אף אחד שמוכן לגעת ברכב הזה, במיוחד בגירסה הידנית.

מכונית לאספנים ומשפצים רציניים בלבד.

פורסם
לא לעניים ..

צריך להיות הרבה יותר עשיר כדי להחזיק אופל GT .

יש מעט חלקים , קשה למצוא אותם והם נדירים, אין כמעט אף אחד שמוכן לגעת ברכב הזה, במיוחד בגירסה הידנית.

מכונית לאספנים ומשפצים רציניים בלבד.

היום כן, אבל כעקרון הרכב הזה תוכנן ונבנה בתור מיני קורבט, קטנה וחסכונית יותר. מנוע 1.9, נכון?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

מהמם. פרסמתי לא מזמן בשרשור על "ענתיקות בדרכים ובחצרות" אם מישהו יודע מה עלה בגורלה של אחת אדומה

שעמדה ברחובות ברח' הנשיא הראשון ליד מכון ויצמן, לפני כ-10-12 שנים. הרכב עמד במצב מוזנח מאוד ללא תזוזה

במשך כמה שנים, לא יכול להגיד מתי בדיוק הוא נעלם משם...

פורסם

אני מעריך שיש מקסימום 10 חתיכות. אני מכיר כ-5 רכבים כאלה שפזורים בארץ, חוץ מהרכב שמקלארן פרסם (שהיא גם משופרת בצורה מקצועית ביותר) כולם לא במצב נסיעה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני מעריך שיש מקסימום 10 חתיכות. אני מכיר כ-5 רכבים כאלה שפזורים בארץ, חוץ מהרכב שמקלארן פרסם (שהיא גם משופרת בצורה מקצועית ביותר) כולם לא במצב נסיעה.

יש משהו להציל? ש"שווה" שיפוץ?

אני לא חסיד גדול של אופל, אבל אני פשוט מת על האוטו הזה!

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

האופל GT נמכרה בשני נפחי מנוע - 1.9 גל זיזים עליון שנלקח מהרקורד, ומנוע 1.1 שנלקח מהקדט B.למרות המראה שאכן הזכיר שברולט קורבט, האופל GT יוצרה מפח, ולמעט העיצוב המצודד היא לא היתה ספורטיבית יותר מהקדט, מה שאומר שהיא היתה רחוקה מלהיות מכונית ספורט.למיטב ידיעתי, האופל GT יובאה לארץ ביבוא סדיר ע"י ליאו גולדברג.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מדהימות עד כדי סקסיות .

אהבתי יותר את האדומה כי הפנסים לא כאלו בולטים משהו.

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

היה לה פנסים מתהפכים ולכן ההבדל בין התמונות, באדומה הם סגורים ובכחולה פתוחים.

אנקדוטה מעניינת בקשר למכניזם של הפנסים האלה הוא שהמערכת הייתה מכנית לחלוטין והופעלה ע"י מנוף ליד ידית ההילוכים שתיפעל כבל שהפך את הפנסים לאותו כיוון.

את מרבית ה GT שנמצאות בארץ שלא במצב נסיעה אי אפשר להציל כי הן במצב קטטוני ובעליהן חושבים שיש להם זהב ביד.

הפליא לעשות בעל GT 1100 שלא נסעה במשך 15 שנים ודורש 75K ש"ח!!! :shock:

ולא עניין אותו בכלל שבמחיר הזה אני מביא 2 משופצות מגרמניה.

חן,

זאת לא חכמה להסתכל על הקדט B סטיישן שהייתה לשכן של סבתא שלך ולהשליך על ה GT, נהגת פעם בקדט B ראלי עם מנוע 1900? נהגת במנטה A SR ראלי עם מנוע 1900? יש להן יכולות מצוינות ובהחלט ניתן לקראו להן רכבים ספורטיבים(כמובן בהתאם לשנתון).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ברור שרמת הציפיות ממכונית כמו האופל GT היתה גבוהה יותר מאשר מזו של משפחתית קטנה וחמה.לקדט B היתה שלדה לא רעה כלל, במונחי אותם שנים.מנהיגה בקדט B 1.1 אני זוכר היגוי ומיתלים קדמיים טובים למדי, ובוודאי עדיפים על אלו של הפורד אסקורט, כך שפוטנציאל בהחלט היה לה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מהמם. פרסמתי לא מזמן בשרשור על "ענתיקות בדרכים ובחצרות" אם מישהו יודע מה עלה בגורלה של אחת אדומה

שעמדה ברחובות ברח' הנשיא הראשון ליד מכון ויצמן, לפני כ-10-12 שנים. הרכב עמד במצב מוזנח מאוד ללא תזוזה

במשך כמה שנים, לא יכול להגיד מתי בדיוק הוא נעלם משם...

תחפש בשיכון וותיקים

מצא משה

• תוכן חדש...