Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל GT

bmw ricer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא כבר לא קורבט לעניים,החזקתו מייקרת את העלויות האחזקה עקב הקושי לאיתור חלקים ,ותגרום להשבתתו לזמן מה,וזאת לעומת קורבט שלא קיים הבעיה הזו.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה-GT היא מסוג המכוניות שמשתבחות עם השנים כפריט אספנות לא בגלל

האיכות שלהם אלה דווקא בגלל הכמות המצומצמת של היחידות שיוצרו.

הסיפור פשוט, כמעט לכל יצרן בתקופה ההיא היה לפחות דגם אחד ספורטיבי

דגם שיצלם טוב במונקו, או בטיילת סאן טרופה, דגם דגל שמצרף את היצרן לפנתאון

הרכבים הקלאסיים.

להשוות את האופל לקונצרן שברולט שייצר את הקורבט יהיה עוול לאופל הקטנטנה.

בעוד הקורבט הייתה מיועדת לפלח הביצועים ונבנתה בהתאם לסטנדרט האמריקאי החזק.

כשמאחוריה חברה ענקית מבוססת, האופל בחרה בגרסת בודי חדשנית כשבתוכה מנועים מהמדף

על מנת להוזיל עליות יצור.

מיעט החלקים והעובדה שמעטות שרדו את מבחן הזמן עושות אותה למכונית מבוקשת

זאת בנוסף למבנה המדהים שלה שמסובב ראשים גם היום אחרי כמה עשרות שנים מתכנונה.

ויש הרבה אנשים שישלמו רק בשביל הדבר הזה.

שיפוץ רכב כזה לרמת המקור ידרוש בעלים נחוש ביותר וכיס עמוק, ולא אתפלא אם יהיו חלקים

שיצטרכו יצור מחדש מאפס. או חיפושים חובקי עולם.

בשורה התחתונה, כל אספן או חובב רכב אמיתי שנשמה באפו, ירצה שאחת כזו תחנה אצלו בחנייה

ללא קשר לביצועם אמינות ושאר ירקות.

נישאר לקוות שכל הפגרים ששוכבים היום בארץ יגיעו לידיים המתאימות וניראה אותם שוב בכבישים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
היום כן, אבל כעקרון הרכב הזה תוכנן ונבנה בתור מיני קורבט, קטנה וחסכונית יותר. מנוע 1.9, נכון?

יוצר עם שני נפחי מנוע - 1100 סמ"ק - 67 כ"ס והיותר פופלרי - 1900 סמ"ק - 102 כ"ס.

פורסם
יש משהו להציל? ש"שווה" שיפוץ?

אני לא חסיד גדול של אופל, אבל אני פשוט מת על האוטו הזה!

בגירה כבר הקדים אותי, במחיר שתקנה אחת כזו בארץ שתדרוש ממך שיפוץ מקיף מאפס ניתן להביא מחו"ל אחת מסודרת ונוסעת.

יש אחת ירוקה ביהוד שעומדת על המדרכה מול בית פרטי כבר מעל לעשור, הבחור דורש 10K$ ולא מוכן לרדת שקל (שלחתי לו כבר כמה קונים רציניים).

רן, אני חושב שאתה קצת מגזים. הרכב רחוק מלהיות נדיר, ב-5K$ תוכל לקנות אחת משופצת טיפ טופ בארה"ב. חלקים זה גם לא בעיה, יש בשפע בארה"ב (השוק הכי פורה של הרכב הזה בזמנו).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כרגיל, אני מסכים עם אלעד בכל מה שקשור לאופל:wink:

אנשים כותבים פה על ה GT כאילו מדובר בחיפוש חלקים של בוגאטי רויאל או איזה דוזנברג נדירה.

כולה אופל משנות ה 70 שחולקת את כל המכלולים המכניים שלה עם אופלים אחרות הרבה יותר נפוצות.

אם הבעיה היא בחלקים קוסמטיים ספצפיים שקשה במקצת להשיג, בשביל זה יש אי-ביי.

אחרי הכל, בסה"כ מדובר ברכב יחסית חדיש (לא במשהוא משנות ה 20) שיוצר ב 103 אלף יחידות.

אם ממש מתקשים למצוא חלק, אין שום בעיה לרכוש רכבים שלמים בגרמניה באלף יורו, לפרק ולהביא לכאן חלקים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכונית יפה ומיוחדת.

תארו לכם אופל כזאת, אבל עם מנוע של קורבט בפנים:twisted:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין צורך בברבריות אמריקאית נפוצה ולדחוף שם V8 מפלצתי, בצורה יותר אלגנטית ו"חוקית" ניתן להכניס שם בקלות רבה את ה C20LET מהוקטרה/ קליברה ולהנות מ 250 כ"ס אמינים ומקוריים(בערך) וזה לפני שיפורי גדישה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמובן שעדיף וקל יותר להשתמש במנוע LET של אופל, אבל מנוע של קורבט גדולה בתוך "קורבט" קטנה זה הרבה יותר ביזארי ומעניין

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בגירה כבר הקדים אותי, במחיר שתקנה אחת כזו בארץ שתדרוש ממך שיפוץ מקיף מאפס ניתן להביא מחו"ל אחת מסודרת ונוסעת.

יש אחת ירוקה ביהוד שעומדת על המדרכה מול בית פרטי כבר מעל לעשור, הבחור דורש 10K$ ולא מוכן לרדת שקל (שלחתי לו כבר כמה קונים רציניים).

רן, אני חושב שאתה קצת מגזים. הרכב רחוק מלהיות נדיר, ב-5K$ תוכל לקנות אחת משופצת טיפ טופ בארה"ב. חלקים זה גם לא בעיה, יש בשפע בארה"ב (השוק הכי פורה של הרכב הזה בזמנו).

אמת לאמיתה אבל...אנחנו כאן בארץ ובנוף כאן היא נדירה ומיוחדת וגם אם יגיעו עוד שלושה ארבעה פריטים כאלה מחו"ל עדיין

כאן בארץ מדובר ברכב נדיר, ורכב שכייף להראות בו ולנהוג בו, והיא מיוחדת הרבה יותר מרכבים משפחתיים עממים

שמסתובבים פה, כשהבחירה בין חיפושית לקונטסה או טריונף פח אני הייתי בוחר באופל.....

בדיוק כמו טריונף ספיידר אוסטיין ההילי אלפא ספיידר, ואחרות. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...