Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל GT

bmw ricer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את השרשור הזה במקרה (אני בכלל מפורום אודיו)

אני ראיתי אחת כזאת בצבע חום מטאלי עומדת בחניה בראש העין - נראיתה לי די שמורה מבחינת הבודי, אין לי מושג אם היא במצב נסיעה או לא.

אחת המכוניות המדהימות שיצא לי לראות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מתרוממים.

למעשה מתהפכים - חצי סיבוב. לפי שמועה התקלה הראשונה הנפוצה היתה "תקיעה" של הפנסים במצב חצי פתוח, ספק חצי סגור. בחיפה (נו"ש?) היתה אופל GT שחורה לא משופצת במצב סביר ביותר, נוסעת, נראתה עד לפני כעשר שנים.

פורסם
מתרוממים.

תרשה לי לתקן אותך, מסתובבים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

את האופלים האלו פגשתי בקארלייל על הדשא, מקוריות יותר או פחות. היו לידן עוד הרבה יפיפיות אירופאיות אבל הן בהחלט בלטו בקימורים:

PICT5915.JPG

PICT5918.JPG

PICT5920.JPG

PICT5921.JPG

פורסם
KgxSNB9reVE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

והכי יפה שכולן חוקיות לכביש שם...אבל אין כמו בארץ לא:?

אותו לא היו מזמינים למפגש ב"רמה"

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ראיתי את השרשור הזה במקרה (אני בכלל מפורום אודיו)

אני ראיתי אחת כזאת בצבע חום מטאלי עומדת בחניה בראש העין - נראיתה לי די שמורה מבחינת הבודי, אין לי מושג אם היא במצב נסיעה או לא.

אחת המכוניות המדהימות שיצא לי לראות.

מכיר את הבעלים של האחת, הוא לא מעוניין למכור, אבל לפחות אפשר להתנחם בזה שהיא תשופץ כמו שצריך בעתיד (:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מהמם. פרסמתי לא מזמן בשרשור על "ענתיקות בדרכים ובחצרות" אם מישהו יודע מה עלה בגורלה של אחת אדומה

שעמדה ברחובות ברח' הנשיא הראשון ליד מכון ויצמן, לפני כ-10-12 שנים. הרכב עמד במצב מוזנח מאוד ללא תזוזה

במשך כמה שנים, לא יכול להגיד מתי בדיוק הוא נעלם משם...

הרכב שופץ על ידי הבעלים ונמצא אי שם בחניון תת קרקעי בת"א

gt-1.jpg
פורסם
היום כן, אבל כעקרון הרכב הזה תוכנן ונבנה בתור מיני קורבט, קטנה וחסכונית יותר. מנוע 1.9, נכון?

הפוך גוטה, הפוך!! ה-GT תוכננה קודם, כבר בשנת 1966 הראשונות עלו לכביש כבר ב-1968 כשנה + לפני שהקוברט שינתה את הצורה

gt-1.jpg
פורסם
כרגיל, אני מסכים עם אלעד בכל מה שקשור לאופל:wink:

אנשים כותבים פה על ה GT כאילו מדובר בחיפוש חלקים של בוגאטי רויאל או איזה דוזנברג נדירה.

כולה אופל משנות ה 70 שחולקת את כל המכלולים המכניים שלה עם אופלים אחרות הרבה יותר נפוצות.

אם הבעיה היא בחלקים קוסמטיים ספצפיים שקשה במקצת להשיג, בשביל זה יש אי-ביי.

אחרי הכל, בסה"כ מדובר ברכב יחסית חדיש (לא במשהוא משנות ה 20) שיוצר ב 103 אלף יחידות.

אם ממש מתקשים למצוא חלק, אין שום בעיה לרכוש רכבים שלמים בגרמניה באלף יורו, לפרק ולהביא לכאן חלקים.

אני שומע את הבדיחה הזאת כל הזמן מחדש, "קל להביא" "אני קונה בגרוש וחצי" וכו', ה- GT גם באירופה וגם בארה"ב יקרות יחסית משום שהגרמנים והאירופאים קונים ומיצאים אותם מארה"ב לאירופה.

היות ואני מחזיק GT אני יודע כמה עולה להחזיק אחת, וכמה עולים החלקים. אני מבטיח לך שגם אם תקנה אחת בגרוש וחצי, אתה תוסיף הרבה מאוד גרושים על מנת שהיא תסע כמו מכונית נורמלית.

gt-1.jpg
פורסם
הרכב שופץ על ידי הבעלים ונמצא אי שם בחניון תת קרקעי בת"א

תודה על התגובה. שמח מאוד לשמוע שהוא שופץ ומתוחזק כראוי, מקווה שנשאר אדום. :-D

פורסם
היות ואני מחזיק GT אני יודע כמה עולה להחזיק אחת, וכמה עולים החלקים. אני מבטיח לך שגם אם תקנה אחת בגרוש וחצי, אתה תוסיף הרבה מאוד גרושים על מנת שהיא תסע כמו מכונית נורמלית.

לא קראת את מה שכתבתי?

כתבתי שניתן לקנות ב 1000 יורו רכב שלם כתורם איברים.

לקנות אקזמפלר טוב ניתן ב 2500 אירו ו ומעלה.

ברור שתחזוקה של רכב קלאסי נחשק אינה זולה, למרות זאת, אין שום סיבה שהתחזוקה שלה תהיה יותר יקרה מכל רכב אירופאי אחר מהסגמנט והשנתון הזה.

מה כבר יותר יקר בלהחזיק ולתחזק אותה מאשר סתם לדוגמא, פורד קאפרי?

אני אומר שוב, זה לא זול אבל בשום פנים ואופן לא היסטרי כמו שהצטייר בתחילת השרשור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא קראת את מה שכתבתי?

כתבתי שניתן לקנות ב 1000 יורו רכב שלם כתורם איברים.

לקנות אקזמפלר טוב ניתן ב 2500 אירו ו ומעלה.

ברור שתחזוקה של רכב קלאסי נחשק אינה זולה, למרות זאת, אין שום סיבה שהתחזוקה שלה תהיה יותר יקרה מכל רכב אירופאי אחר מהסגמנט והשנתון הזה.

מה כבר יותר יקר בלהחזיק ולתחזק אותה מאשר סתם לדוגמא, פורד קאפרי?

אני אומר שוב, זה לא זול אבל בשום פנים ואופן לא היסטרי כמו שהצטייר בתחילת השרשור.

קראתי גם קראתי, ב- 2,500 אירו אתה לא קונה GT נוסעת במצב טוב באירופה. לגבי ומעלה, נתקלתי ב-GT באירופה במחירים של מעל 7 אלף (מצב טוב ) עד 20 אלף אירו (מצב תצוגה).

אגב, אני לא מכיר חלקים של קאפרי, אני רק יודע שקניתי שבוע שעבר סט פנסי אור גבוה (מתחת לטמבון) עלו לי 250 אירו ליחידה.

אני יכול לומר לך שהחלקים הקוסמטים של ה- GT הרבה יותר נדירים ומאוד יקרים.

ב- GT שלי הושקעו חלקים בעשרות אלפי שקלים ומאות שעות עבודה על מנת שתגיע למצב שלה. ואת זה אתה תשיג באירופה ב- 2,500 אירו?? לא נראה לי.

gt-1.jpg

• תוכן חדש...