Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!!

אחי רוצה לקנות אוטו חדש.

יש לו הזדמנות לקנות את האוטו מההורים של אישתו:

38K קילומטר

ובמצב מאוד שמור.

הם רוצים 67 אלף שקל ויתר התשלומים בתנאים ממש טובים.

האם הקנייה משתלמת למרות הגיר הרובוטי?

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אם הוא "קנה" את בתם - מדוע לא ירכוש מהם מכונית? זה לא חתול בשק אלא רכב שידוע מהיכן הגיע, כיצד טופל (הן מבחינת סגנון הנהיגה והן מבחינת המוסך), לא יהיו תאונות נסתרות ונחסכות כל הבעיות במו"מ שבין קונה ומוכר וחששות לגבי בעיות בתשלום, העברת בעלות וכו'. סה"כ מדובר בעניין נוח לשני הצדדים. יתרה מזאת - אני מניח שההורים של אשתו דואגים גם לשלומה ולא ימכרו לו (ולה) רכב העלול לסכן אותם, לא בריאותית וגם לא כלכלית.

לדעתי הקורולה מכונית קצת גדולה בשביל זוג. מצד שני - אם מתוכננים ילדים בעתיד הנראה לעין העובדה שהרכב מרווח תהפוך יתרון גדול.

הבעיה היחידה שאני רואה היא עניין התיבה הרובוטית. לדעתי צריך להביא בחשבון כמה דברים:

1. נוחות הנהיגה - מומלץ כי יקח את המכונית לנסיעת מבחן ויחוש את התיבה ואם הוא מסתגל אליה. מדובר בעניין מאוד אישי וכן עניין של הרגל ובהחלט, אם הבחור מתסדר עם התיבה, לא הייתי פוסל את המכונית רק מסיבה זו.

2. עניין הסחירות - משמעותי אם הוא מתכוון להחזיק את המכונית תקופה יחסית קצרה. במידה והוא מתכוון להחזיק את המכונית תקופה ארוכה עניין הסחירות פחות משמעותי, כיון שגם אם הוא יתקל בקושי במכירה ויאלץ למכור את הרכב במחיר מופחת הרי שאבסולוטית ההפסד יהיה קטן יחסית.

אישית התנסיתי 3 פעמים ברכישת מכוניות מאבי ומאבי אשתי - שתיים מהרכישות היו מוצלחות ביותר ומכונית אחת היתה פחות מוצלחת והחלה לבקר במוסך מספר חודשים לאחר הרכישה, אולם מדובר בתקלות שלא ניתן היה לחזות בעת הרכישה, וכן במוסך שבמבט לאחור כנראה לא היה הגון וסחט ממני די הרבה כסף על תיקונים מיותרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קנייה משתלמת ביותר. יש לי אוטו כזה כבר יותר משנה. 0 תקלות, צריכת דלק מאד נמוכה, אוטו חזק מאד. אם תרגיש לא נוח בנסיעה, תעשה איפוס למחשב הגיר. תתחדש

פורסם

מה סך המחיר שנדרש עבור הרכב?

הגיר של הקורולה הוא חתיכת דבר מטלטל ולא נעים.

אם הרכב יסע הרבה בין עירוני אז לא נורא אבל אם הרכב צפוי לנסועה עירונית רבה אז אני לא ממליץ.

מבחינת סחירות הרכב כבר נפילה ואני מנחש שימשיך לאבד ערך בקצב גבוה.

פורסם

הגיר של הקורולה מצויין כל עוד עבר שידרוג תוכנה לקלאץ' וגם אם לא יש מקומות שעושים את זה בחינם לקורולה , רק דורש הסתגלות . החיסרון של הקורולה לפי דעתי זה שיש רק 4 כריות אוויר . אבל בסך הכל כדאי מה גם שהאוטו עבר רק 38 אלף .

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

• תוכן חדש...