Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לזוגיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא אוהב עצות טקסט-בוק מוכנות מראש.

יש בחורות ששווה לרדוף אחריהן, ויש כאלו שלא. יש בחורות שרוצות שיירדפו אחריהן, ויש כאלו שרוצות שיניחו להן. אין פה כללים מובנים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלפטופ שלי הגיע כבר עם 3 שנות אחריות,אמנם היא כבר עברה אולם אני מעריך שאם אצתרך תיקון למחשב בן 3+,או שזה יהיה משתלם או שזה יהיה תירוץ מצויין לרכוש אחד חדש.

פורסם

היתי במצב דומה,כיבדתי את הבקשה שלה לפסק זמן קצר.

אחרי היום הראשון התחילו להגיע סמסים כמו "לא אכפת לך ממני,אתה לא מתגעגע,אחרי כ"כ הרבה זמן שאנחנו ביחד אתה בכלל לא מתעניין"

ההסבר שלי היה:הרי זה מה שבקישת,באמת רציתי שתחשבי,תרגעי קצת ונחזיר את הדברים לקדמותם.

הסתבר שכל העניין של הפסק זמן היה בשביל לבדוק עד כמה אני אוהב אותה ,כמה זמן אני יחזיק מעמד בלי לדבר איתה ונסיון לקבל יותר תשומת לב.

לפותח השרשור, תחשוב טוב למה היא בקשה את זה..

פורסם
אני בטוח שאתה תעמוד בזה ;-)

לך תהנה קצת לבד, כלומר בלעדיה,עם חברים וכד', וכל אותם דברים שלא תמיד אפשרי

לעשות עם הבת זוג. תראה שאפילו תצליח לחייך קצת.

בדיוק לך תהנה קצת עם החבר'ה .... תנקה את הראש , גם לך זה יעשה רק טוב .

לא טלפון , לא SMS , תהיה חזק שבוע בדיוק , עוד שבוע בדיוק שבו לדבר על כוס קפה ותראו מה אתם עושים .

אני מניח שאתם ילדים גדולים בשביל לקבל החלטות אמיצות .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

תראה , אם אתם בהפסקה זו ההזדמנות שלך לצאת עם אחרות, לשאוף אויר ולמלא אויר במפרסים כי לפי אמנת ז׳נבה זו לא נקראת בגידה

מניסיון!

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ואתה מניח שהנסיון שלך הוא אמת המידה של כל שאר העולם ?

אם היה ספר הוראות ברור לדברים האלה לא היו נפתחים כל כך הרבה טרדים בנושאים האלה בOT של CF...

אולי עצה אחת תופסת תמיד, כשהיא שואלת "השמנתי ממי ?" תמצא איך להתאדות בכמה שפחות זמן :-P

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
שמת לב מי קופץ להופעת אורח ב-1:15, נכון? (צעיר ב-10 שנים, אמנם) :-D

רק בגלל מה שרשמת, ראיתי את הקליפ וזיהיתי אותו. :-D

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תפסיקו עם המצ'ואיזם.

אחרי שנתיים ביחד, אתה אוהב אותה? זו האחת שתרצה מתחת לחופה ולהמשך החיים המשותפים?

אם התשובות הן כן, אז עוד הערב, או לכל המאוחר מחר בבוקר, שלח לה מסרון ותזמין אותה לארוחה. תגיד לה שאתה לא יכול בלעדיה ואתם צריכים לדבר על מה שקרה. הפסקות לא פותרות בעיות.

ככה מתמודדים עם משברים.

אם ענית בשלילה על השאלות שכתבתי למעלה אז תתעלם, אל תיצור קשר, ותמשיך הלאה. אם היא תיצור קשר, תסביר לה, בעדינות, כמו גבר, בלי לפגוע, שההפסקה גרמה לך להבין שזה נגמר.

בהצלחה.

פורסם

חח אתה מזכיר לי, פעם אמרתי לחבר:"לך תבין בחורות.." עד היום הוא לא חזר!

ובנימה יותר רצינית- אל תתקשר,אל תשלח SMSים, אל תתעניין. ככל שתתפוס מרחק היא תבין באמת אם היא זקוקה לך או שאתה מיותר בשבילה.

אם היא תבין שהיא זקוקה לך-היא תחזור על ארבע. ואם לא? שלא תחזור.

בהצלחה, ואל תשכח שהסטטיסטיקה בישראל מדברת על יחס של 9:1 על נשים מול גברים במדינת ישראל.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

הכל שאלה של בני כמה אתם?

ולאיפה אתם רוצים להתקדם?

אתה מבין שילדים בני 16 יתנהגו שונה מאנשים בני 22+ שכבר חושבים על העתיד.

קובי

• תוכן חדש...