Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לזוגיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום היינו בהפסקה של שבוע היו כמה ימים שדיברנו פה ושם ויומיים בלי לדבר בכלל , והיום אנחנו נפגשים לדבר אז נעדכן תאחלו בהצלחה וטיפים ועצות מה כדאי ומה לא כדאי יתקבלו בשמחה ..

ואולי למישהו יש המלצה על בית קפה רומנטי ואינטימי (מנתניה עד תל אביב כולל) לערוך בו את השיחה אני אשמח

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תערוך את השיחה ברכב, אם הכיוון הוא טוב אז תתקדמו למסעדה.

אם לא, אז תזרוק אותה מהרכב ותפרפר לה בפנים!!! :wink:

מצד שני מה אני מבין, מסתבר שהשכן שלי הומו.:shock:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

בהצלחע.

אגב, להתייחס לעניינו של דבר - הפסקה לרוב כן תביא לפרידה, מאשר לחתונה.

האמת, לא יודע מה משתיהם עדיף.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

אחחחח נשים, אני באמת שלא מבין את כל הקטע של גואל רצון, אשה אחת זה יותר מדי !

אהבה זה דבר מוזר, אגואיסטי משהו, אני מבין שאתה אוהב אותה, רוצה להיות איתה, להזדקן איתה ומה לא.. ואני מבסוט בשבילך.

מה שאתה צריך לעשות הוא די פשוט, להבין למה היא ביקשה פסק זמן, עשית משהו לא בסדר? הלהבה דעכה? סתם כל החברות שלה רווקות פתאום? תנסה לענות על השאלה הזאת לפני שאתה מנסה להבין מה צופן העתיד.

אישית אני מאמין ש"פסק זמן" הוא ההתחלה של הסוף, גם אם חוזרים, כל פיפס קטן יכול להניב "פסק זמן" נוסף, זאת דרך מצויינת לתפוס בן זוג מאוהב בביצים.

אני לא אומר חלילה שהיא משחקת בך או משהו, אבל אם משהו מטריד אותה תנסה להבין מה, הדרך הטובה ביותר היא פשוט להקשיב, להסתכל לה בעיניים ולהגיד כן, לא משנה מה, דמעות, בלאגנים, דו-שיח קרוב, חיבוק אבהי ואמירה של הכל יהיה בסדר יכולים לגרום גם לאשה קשוחה לוותר :)

מאחל לך רק טוב .

haters will hate

פורסם

אז הנה העדכון אחרי 10 ימי הפסקה חזרנו היום להיות ביחד.

היה ממש קשה, אבל בסוף אבל למדתי שצריך ללכת עם הלב אין חוקים מה נכון ומה לא נכון בהפסקה! אני לא וויתרתי כל יום שלחתי לה הודעה לילה טוב כדי להראות לה שאני כאן, אם היא באמת חשובה שווה להילחם!

תודה רבה לכל העוזרים !

ושבת שלום!

פורסם

שמע בנצי, אתה נראה לי בפורום הלא נכון :)

חבר, העיקר בסוף חזרת לחייך. באמת שאין בזה נוסחא קבועה, זה משתנה מזוג לזוג, במיוחד שמעורבים בזה שני אנשים שונים.

Got To love It

פורסם

לי , במקרים כאלה , עובד מצויין דבר אחד .

להבהיר לה היטב שאני לא מפחד מפרידה , ושגם אני וגם היא יכולים להיות מאושרים גם בנפרד .

בלי משחקים של "אחר כך יהיה משהו יותר טוב ממך" , פשוט המציאות כמו שהיא , שמי שפתוח לאהוב , תמיד בשלב כזה או אחר ימצא אהבה שיהיה לו טוב בה .

אבל , אני גם נותן לה לדעת שאם זה תלוי בי , אני רוצה לראות אותה לצידי בעתיד , כי זו הבחירה שלי - היא .

בלי להרתיע אותה ולגרום לה לחשוב שאני על סף הצעת נישואין (ובטח שלא להיות אובססיבי) , אבל אם זה תלוי בי , אולי גם היום הזה יגיע .

למדתי שמאוד חשוב להיות גלוי , אבל גם לא לומר הכל , לפעמים מה שחשוב הוא דווקא מה שאתה לא אומר .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אני מקווה לא לאכזב אותך אבל ברגע שלוקחים הפסקה אז אפשר להבין שזה כבר לא זה,

אפילו אם חזרתם עכשיו , הריב הזה יחזור והוא יהיה יותר גדול, אם לא עכשיו עוד שנה ואם לא עוד שנה אז עוד שנתיים, אבל הוא יחזור ובגדול.

הקשר האחרון שלי הסתיים לפני חודש, וזה היה מיוזמתה, הקשר נגמר מאוד יפה, בלי ריבים בכלל,

למרות שאני אוהב אותה עדיין ויש לי רגשות,ואין שעה שאני לא חושב עליה, אני לא נלחם על הקשר, מהסיבה שאפילו אם נחזור, תמיד איפה שהוא זה יהיה שם הפרדה הזאת, והסיבה שהיא החליטה לקחת את הרגליים וללכת.

בכל מקרה יש הרבה דגים בים, וכשהלב יתחיל לאסוף את השברים אני יזרוק את החכה למים ונראה מה נצליח לדוג :)

Golf 1.6 DSG 2009

• תוכן חדש...