Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מאזדה לאנטיס שנת 2000 מנוע 1800.

רציתי לשאול איך אני מפרק את הרמקולים האחוריים של הרכב כי יש חתיכת פלסטיק גדולה על כל המגש מאחורה ואין לי מושג איך מורידים אותה.

אם מישהו יכול להסביר לי איך אני מוריד את הפלסטיק ומגיע לרמקולים אני ישמח.

ד"א קניתי רמקולים morel tempo 6X9

חיברתי אותם לרמקולים האחוריים והם לא עבדו ואז הבנתי שהם מחייבים מגבר.

אז השאלה שלי היא כזאת אם יש לי מגבר קטן 2 ערוצים שמחובר אליו כבר קומפוננט של מורל טמפו אני יכול לחבר עליו גם מורל טמפו 6X9?

פורסם

ה6X9 לא מחייב מגבר, ולא אתה לא יכול לחבר אותו למגבר שני ערוצים שמחובר עליו כבר קומפוננט.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם
ה6X9 לא מחייב מגבר, ולא אתה לא יכול לחבר אותו למגבר שני ערוצים שמחובר עליו כבר קומפוננט.

אתה בטוח שמורל טמפו 6 על 9 לא מחייב מגבר ?

פורסם

כל רמקול חייב לעבוד ברגע שאתה מחבר אותו לרדיודיסק. יכול להיות שהוא יעבוד גרוע אבל הוא חייב לעבוד. בטמפו יש לך קרוס שמגיע בנפרד אז אני מקווה שחיברת נכון.

• תוכן חדש...