Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 236
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"אני לא רוצה שהמכונית שלי תדאג לשלומי, תודה רבה. קודם כל היא צריכה לגרום לי לחייך, ולהרים את הדופק.

היא צריכה לגרום לי ללטף אותה בחיבה, לשבת בתוכה כמה דקות לפני שמניעים, ולרצות לתת גז אחרי ההתנעה".

טל שביט, ינואר 2011.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא הכרתי את טל שביט אישית אבל לאחר כל הכתבות שקראתי המון כתבות שלו,

לאחר שראיתי הרבה כתבות וידיאו שלו ושמעתי עליו לא מעט תשבוחות ומחמאות

נדמה היה שאני ממש מכיר את הכתב הדגול והאיש הכה צנוע הזה.

נצבט הלב פשוט. משתתף בצער המשפחה, משפחת אוטו ואפילו בצער כל חובבי התחום.

שלומי.

פורסם

אני מרגיש שבעקות תרומתו לתחום המוטורי בארץ ואהבתו הכנה לכלים מהסוג נכון, כולנו הכרנו את טל הרבה יותר טוב ממה שהוא חשב.

למרות שטל ואני רק החלפנו כמה מילים במפגשים שונים האבידה מרגישה קרובה מתמיד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

טל שביט, נאבק מאז שנות ה-80 למען הגברת בטיחות הרוכבים ובדיון שנערך בחודש שעבר בוועדת החינוך של הכנסת,

אמר לחברי הוועדה:

"מה בעצם עושה המדינה כדי להגביר את הבטיחות ברכב דו-גלגלי ? כלום. במשך שנים התשתיות לא ידידותיות לרכב דו-גלגלי - גדרות מגן שהורגות רוכבים במקרי תאונה, מעברי חצייה עם צבע מחליק. בתחום ההדרכה, לימוד הנהיגה, הרמה היא מתחת לכל ביקורת ואין שום עידוד אקטיבי של הבטיחות. נעזוב רגע את השאלה, האם זה נכון או לא נכון להשתמש ברכב דו-גלגלי,

השאלה היא, מה עושים כדי להגביר את הבטיחות ? (ו)זה אפשרי וקל".

בישיבת ועדת הכלכלה אוקטובר 2009, שבה הצהיר בכיר ברשות הלאומית לבטיחות בדרכים כי עדיף שאופנועים לא ייסעו בכלל. הסביר טל כי "כלי הרכב שמסכן הכי פחות את סביבתו על כבישי ישראל, זה האופנוע. בשלוש שנים לא נפגע נוסע או נהג במכונית בצורה קטלנית על-ידי אופנוע. אף לא אחד".

מתוך הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4037322,00.html

פורסם

אוי, כמה נורא היה לשמוע את הבשורה האיומה הזאת.

טל שביט היה מהאנשים הבודדים שהכרתי שבאמת ראוי להערכה והערצה.

אם זה במה שהוא עשה אל מול המסכים, ואם מאחורי הקלעים, אם זה בדברים שעשה בתמורה לתשלום, ואם זה הדברים הרבים שעשה ללא כל תמורה למעט שביעות הרצון שהוא משקיע את כל כולו ואת נשמתו במה שהוא אוהב ובמה שהוא מאמין.

אהבתי והערכתי כל מפגש שלי איתו..., גם בעולם האמיתי וגם בעולם הוירטואלי.

גם למועדון PSI הוא עזר, כשהתנדב להיות כרוז באחד מארועי סוף שנה, ובארוע אחר כשחיפשתי דוגמנית שתצטלם עם מכוניות המועדון, טל הוא זה שנתן לי את מספר הטלפון שלה.

אני לא אשכח אותך. סע לשלום.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

פשוט כואב הלב ...... :-(

בנאדם שכמו רבים כאן לא הכרתי באופן אישי, ועדיין הלב כואב כאילו היה חבר קרוב...

יהי זכרו ברוך.

ושאנשים כבר ילמדו לנהוג במדינה הזאת כמה עוד אפשר לסבול מוות בכבישים????

• תוכן חדש...