Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרמאים עלו דרגה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור שהיה כך היה.

אתמול (26.5.04), יושב אנוכי עם אחי הצעיר בסלון כשזה מתחיל לספר לי סיפור על כך שערב לפני כן יצא לבלות עם חבריו וכאשר חזר עצר ברמזור אדום כאשר לפתע ניגש אליו איש זר והתחיל לספר לו סיפור שהוא נתקע ללא דלק עם האוטו, והוא מלוד ושהוא מוכן לתת לו את מספר הטלפון שלו ולהחזיר לו אפילו 200 שקל רק שיעזור לו בכמה שקלים כדי שיוכל להגיע הביתה.

לאחר מכן שאלתי את אחי אם הוא הביא לו כסף ואחי ענה שלא. אני עניתי לו: "למה לא? היית זורק לו איזה 20 שקל. אולי הוא ממש תקוע".

באותו היום בערב, הלכתי לקניון הזהב בראשון לציון. לאחר כמה צעדים כאשר יצאתי מהקניון לכיוון הרכב, צועק לי אדם מרחוק. "אחי! חכה שניה!" נעצרתי כאשר הוא ניגש אלי ולא האמנתי - כאשר הוא התחיל לזרוק לי את אותו הסיפור ששמעתי באותו הבוקר מאחי.

" אחי, נתקעתי עם הרכב בלי דלק! אתה חייב לעזור לי, אני לחייב להגיע הביתה!, אני מוכן לתת לך את הפלאפון שלי ולהחזיר לך אפילו 200 שקל! רק תן לי צילצול ואני אקפוץ להביא לך! אני ממש תקוע"

העניין שהפליא אותי ממש זה שאותו איש לא היה נראה כמו מסומם או קבצן או אחד רמאי שכזה. מולי עמד אדם לבוש היטב, מגולח, מסודר שדיבר ממש לעיניין! ללא ספק אם אחי לא היה מספר לי את אותו הסיפור באותו הבוקר הייתי מאמין לו! הוא היה מאוד משכנע.

עניתי לו לבסוף "ואללה! אם לא היית פוגש את אחי אתמול ומספר לו את אותו הסיפור הייתי מאמין לך!"

הוא נתן לי מבט זועף ועבר לקורבן הבא.

התנצלות מאחי, אני ממש ממש תמים.

מי יתן וכל הכסף שגייס (יותר נכון גנב במרמה) ישמש אותו לתרופות.

אז.. שלא יעבדו עליכם :!:

פורסם
גם לי קרא את אותו סיפור בידיוק אבל הוא היה בחיפהחח :?

גם לי קרה אותו הסיפור רק לי זה קרה בסן חוזה, קוסטה ריקה. :?

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

מי יתן וכל הכסף שגייס (יותר נכון גנב במרמה) ישמש אותו לתרופות.

אז.. שלא יעבדו עליכם :!:

רק שלא יפתח בית-מרקחת !!! :loco:

זה נכון

פורסם
גם לי קרא את אותו סיפור בידיוק אבל הוא היה בחיפהחח :?

כן,גם לי זה קרה בחיפה,בצומת דולפין,איפה שתחנת אגד הישנה [עד כמה שאפשר לקרוא לה ישנה],לא מספיק זה,הבנאדם בא אליי יום אחרי יום באותה שעה [חזרתי מהעבודה] עם אותו תירוץ [וזה היה אחרי חצות,כך שאין שם תנועה מי יודע מה],חוצפן,אשכרה לתרופות.

ואם כבר תרופות,אני בטוח שהוא לוקח את הכסף לתרופות,אבל אתם יכולים להבין לאיזה תרופות אני מדבר.. :drinking::silly:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

:roll:

גם לי זה קרה, גם בקניון הזהב, יצאתי מהרכב והגיע אליי איזה בחור שאמר לי שהוא נתקע ללא דלק, וביקש ממני שאני אתקשר לחבר שלו ואודיע לו שהוא נתקע, הוא הביא לי את המספר, הרמתי צלצול לחבר שלו, מסרתי את ההודעה והלכתי.

מישהו מוכן להסביר לי מה הפואנטה?

פורסם

גם לי זה קרה, גם בקניון הזהב, יצאתי מהרכב והגיע אליי איזה בחור שאמר לי שהוא נתקע ללא דלק, וביקש ממני שאני אתקשר לחבר שלו ואודיע לו שהוא נתקע, הוא הביא לי את המספר, הרמתי צלצול לחבר שלו, מסרתי את ההודעה והלכתי.

דרך המ"ס שהוא חייג וגונב לך שיחות?..

היו מקרים שאנשים צלצלו לטלפון נייד ואז איכשהוא גנבו להם שיחות,והיו מקרים שהתקשרו כאילו מבית חולים ונתנו להם לצלצל שוב לאיזה מ"ס מיוחד...

נוכלים לא חסר אבל לפעמים הטובים שנתקעים סובלים בשבילהם...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

כל יום ברמזור עוברות הרבה מכוניות ויחסית לזמן ניתן לעשות כסף לא רע ונקי ממס.

העניין הזה של קניון הזהב+הדלק מזכיר לי שלפני כחודש ומשהו החלטנו כמה חברים ללכת בלילה לחוף הים ובדרך אנחנו מקבלים טלפון שאחד מהחברה תקוע בכביש הראשי ליד אזור הקניון בגלל שנגמר לו הדלק :? (שכח למלא...) ושאנו מתבקשים לסייע לו בהבאת דלק...

מעניין אם הוא שוב פעם שכח למלא דלק :lol:

פורסם

הבחור מוכר לסביבה, ומדי פעם משטרה מעיפה אותו והוא חוזר.

ממני הוא קיבל 10 ש"ח :) אני רחום וחנון.... 8)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לי נראה שהבחור הזה באמת היה תקוע..

"It's always funny until someone gets hurt...

...and then it's absolutely friggin' hysterical!"

פורסם

גם לי זה קרה.. :?

חיפה.צומת דולפין.(בדיוק כמו ש-AC סיפר.)

הבאתי לו 10 ש"ח..

ראבאק. :evil:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

לי זה קרה בתחנת דלק סיירים. בן אדם מצביע על לאנסר שיושבת בה אשה עם כסא תינוק מאחור, ואומר שכרטיס האשראי שלו לא עובר במכונה והוא חייב להגיע לאשקלון לפני כניסת שבת והוא עם תינוק בן 3 חודשים באוטו.

שלחתי יד לכיס ונתתי לו 10 ש"ח. אז הוא ממשיך לנדנד - "מה, זהו? אני צריך דלק להגיע לאשקלון!" זה כבר קצת עיצבן אותי אז אמרתי לו שיילך לבקש גם מאנשים אחרים, אני לא רוטשילד. ושגם להגיד תודה עוד לא הרג אף אחד.

אוקיי - הוא ניגש ללאנסר, מדבר עם הנהגת (אשתו לכאורה) והיא שולפת שטר ונותנת לו. ברגע הזה קמתי ויצאתי מהאוטו בעצבים. כשהגעתי ללאנסר שאלתי את האשה אם זה בעלה, היא הסתכלה עלי בשוק וסיפרתי לה במה מדובר.

ראיתי שהוא נכנס לקיוסק בתחנה ונכנסתי אחריו. הוא ראה אותי וברח, בעל הקיוסק אמר שהוא עושה את זה כל יום כל היום ונכנס אליו כדי להמיר את הכסף לשטרות גדולים.

הבן אלף זונות עושה שם המווון כסף.

התחלתי לרוץ אחריו בצרחות "יא נרקומן גנב זבל" וכו'. הוא רץ לשדה קוצים, ואני חזרתי לאוטו.

יש כאלו שפשוט לא מגיע להם לחיות. ונרקומנים גנבים נמצאים אצלי ברשימה במקום יותר נמוך מג'וקים.

פורסם

רגע הוא עובד שם עם אוטו

כי עם כן

אפשר תמיד דרך לנקום בוא

נמשל הוא יצתרך להחליף 4 צמיגים חדשים :)

• תוכן חדש...